Predaj bundy do Nemecka

zlte_kuriatko
9. jan 2018

Poradte mii...niekto mi napisal,ze si chce odo mna kupit bundu. Pisal cez prekladac...v skratke ja blba som poslala cislo uctu a prisiel mi mail aj od nejakej banky,ze mam poslat cislo zasielky a tak bude zrealizovany prevod. Tak ja teraz neviem,ci tu bundu mam naozaj poslat a pridu mi peniaze alebo je to len nejaky podvod? Ci je to bezny postup ? Nemate skusenost?

warholette
9. jan 2018

Jezisikriste nic neposielaj!!! To ktoru banku poznas ze sa zaobera tym komu a kde jej klienti posielaju balik??? Toho "niekoho" zablokuj a mas pokoj.

noorzade
9. jan 2018

V ziadnom pripade to nerob!!! Pocula si o nigerijskom podvode? Vygoogli si to...je to to iste...aj mna chceli takto osklbat...predavala som znackovy prsten za 500€ a ozvali sa mi zaujemci, ze mam im poslat ten prsten do Nigerie ale moze to byt aj Anglicko akebo hocaka ina krajina a ze im mam poslat potom cislo zasielky resp. potvrdenie o tom,ze som to poslala a nasledne ma skontaktuje ich banka a poslu mi peniaze na ucet. Vtedy som tiez este nebola tak informovana,takze som im ,,poslala,, v krabicke zabaleny kamen 😅 A cislo zasielky poslala a ich banka ma aj skontaktovala teda bola to samozrejme len taka zamaskovana kamuflas...takze som mala stastie a inac by som uz o ten prsten prisla...a takto osklbali uz vela ludi len si to vygoogli a hlavne nic neposielaj pokym nemas peniaze na ucte!

zlte_kuriatko
autor
9. jan 2018

Juuj zeny dakujeeem vam. Mna este nikto neoklamal,cize ..dost som naivna. No ale mala som take blbe tusenie,ze to bude podvod. Lebo preco by niekto z nemecka pozeral bazos a chcel bundu zo slovenska? To mi bolo divne 🙂) a teraz tu uz maju dobre premakane,lebo ten mail z banky vyzera ako naozajstny mail z banky.

noorzade
9. jan 2018

@zlte_kuriatko ja som ten prsten tiez predavala cez Bazos...oni to maju prekukane dnes uz ti podvodnici...:/