Poradte mii...niekto mi napisal,ze si chce odo mna kupit bundu. Pisal cez prekladac...v skratke ja blba som poslala cislo uctu a prisiel mi mail aj od nejakej banky,ze mam poslat cislo zasielky a tak bude zrealizovany prevod. Tak ja teraz neviem,ci tu bundu mam naozaj poslat a pridu mi peniaze alebo je to len nejaky podvod? Ci je to bezny postup ? Nemate skusenost?
V ziadnom pripade to nerob!!! Pocula si o nigerijskom podvode? Vygoogli si to...je to to iste...aj mna chceli takto osklbat...predavala som znackovy prsten za 500€ a ozvali sa mi zaujemci, ze mam im poslat ten prsten do Nigerie ale moze to byt aj Anglicko akebo hocaka ina krajina a ze im mam poslat potom cislo zasielky resp. potvrdenie o tom,ze som to poslala a nasledne ma skontaktuje ich banka a poslu mi peniaze na ucet. Vtedy som tiez este nebola tak informovana,takze som im ,,poslala,, v krabicke zabaleny kamen 😅 A cislo zasielky poslala a ich banka ma aj skontaktovala teda bola to samozrejme len taka zamaskovana kamuflas...takze som mala stastie a inac by som uz o ten prsten prisla...a takto osklbali uz vela ludi len si to vygoogli a hlavne nic neposielaj pokym nemas peniaze na ucte!
Juuj zeny dakujeeem vam. Mna este nikto neoklamal,cize ..dost som naivna. No ale mala som take blbe tusenie,ze to bude podvod. Lebo preco by niekto z nemecka pozeral bazos a chcel bundu zo slovenska? To mi bolo divne 🙂) a teraz tu uz maju dobre premakane,lebo ten mail z banky vyzera ako naozajstny mail z banky.
@zlte_kuriatko ja som ten prsten tiez predavala cez Bazos...oni to maju prekukane dnes uz ti podvodnici...:/
Jezisikriste nic neposielaj!!! To ktoru banku poznas ze sa zaobera tym komu a kde jej klienti posielaju balik??? Toho "niekoho" zablokuj a mas pokoj.