Ahojte, predávali ste niekto auto cez AAA auto? Dala som inzerat a do minúty mi písal typek od nich 🤔 Tak či sa mi vôbec oplatí mu volať
Nie, jedine ak by sa mi ho dlhodobo nedarilo predať inak.. áčka majú šmejdovské praktiky, zoberú ti doklady dozadu a nechcú ti ich vrátiť až kým nepristaneš na ich nízku výkupnú cenu, držia ťa tam celý deň.. na internete nájdeš príbehy
Určite nie, sú to srandisti. Nam za 2 ročne auto ponúkli 8tisic 😂😂😂 do telefónu nasľubovali a potom po hodinách čakania povedali, že sa im niečo nezdá, že viac zaň nedostaneme 😂 o týždeň sme6ho predali za 15 s tým, že sa v autorizovanom servise urobila komplet diagnostika a prehliadka... Autu nič nebolo
My sme predali, prisli, prezreli a vsetko bolo v poriadku. Dali nam presne sumu, ktoru sme chceli. Vybavili papierovacky a auto vzali.
@janai1 ja som predala cez aaa, prerobila som, ale len kvoli tomu, ze viem, zeby mi ten srot potom kupujuci nemohol vratit, maju tak spisane zmluvy, ze prijat auto na reklamaciu pre vady alebo spatny odkup je skoro nemozny. Ale ak by predavam auto v poriadku, o ktore bolo riadne postarane a hlavne, nechcem na nom vela stratit, tak aaa nikdy, tak je 90% aut samovrazda.
Ďakujem za odpovede.... No ťažko povedať, auto je v dobrom stave technicky, len ma už 11 rokov takže to je také 😂
My sme dostali koľko sme chceli, i keď ich prvá ponuka bola, že 😂😂😂. Netreba sa dať a stáť si za svojim. My sme mali auto v tip top stave a už nové v predajni, takže sme vedeli, čo chceme a akú hodnotu malo to auto. Výhoda je, že auto predajom patrí im... pri súkromnom predaji sa to môže skomplikovať, budú chcieť vrátiť auto alebo neprepíšu hneď /do 6 mesiacov majú čas/ a potom má ešte bývaly majiteľ s tým opletačky. Takže v tomto sa určite oplatí do AAA. Muž 4x odchádzal a vždy ho zastavili, až kým sme nedostali, čo sme chceli. Nepovolil 😁.
Nechcú dávať toľko koľko by si chcela, väčšinou sa snažia stiahnuť ťa na čo najmenej, aspoň takú má kamoška skúsenosť. Ja by som od nich ani nekupovala a ani cez nich nepredávala.
Tak vsetko to zalezi od ceny a aod toho, ako rychlo ho potrebujes predat
Ahojte, tak nakoniec som im to predala do aaa... Len teraz mi dali potvrdenie ze si mam ísť zrušiť PZP a ze môžem ísť hneď...len keď si pozriem stránku poisťovne tak tam píšu, že mám mať kópiu veľkého TP s menom noveho majiteľa, len také nič nemám
@rastmack prišla som na pobočku že som predala auto a ze chcem zrušiť pzp a on sa hneď pýtal ci mam kópiu technického alebo je to cez AAA... takže som mu len dala to potvrdenie co mi dali a urobil si kópiu a kópiu predajnej zmluvy.. Za 5 minút vyriešené 😁 a bolo to hneď na druhý deň ako som predala auto
@janai1 nikdy viac od AAA auto , radšej velkým obrúúúúúkom od nich !!!!
@monika12323 tak ja som tam predala auto... Chcela som sa ho v podstate zbaviť takže som bola rada 😂
My sme predali. Skúšajú samozrejme zjednat cenu, ale my sme dali pevnú. Prišli, pozreli a vzali.