Zdravim zienky. Chcem sa len spytat na Vase skusenosti ohladne predaja veci tuna na bazare MK. Preda sa skor balik veciciek (napr. "Balik chlapec leto vel.74", alebo "Balik dievca vel.68" a pod.) alebo skor predam jednotlive kusky ako jednotlive samostatne inzeraty ? Ake mate skusenosti ? Lebo mne sa zatial ziaden balik ( nemam ich ale vela, len par) nepredal. Len sa mi zda jednoduchsie a praktickejsie zadavat na bazar balicek ako kazdu jednu vec samostatne. Vopred dakujem za postrehy, nazory a hlavne vase osobne skusenosti.
Ahoj mne sa skor predavaju kusy ako baliky. Kazdy si potom napasuje z bazarika co sa mu paci. Ale mam aj sady napr. 2ks teplaky, 5ks tricko kr. rukav. Ak das balik je mozne, ze si bude chciet kupujuca vybrat z balika len veci, kt. sa jej paciia takze vsetko je vec dohody. Mozes dat balik a poznamku predaj aj jednotlivo ak nechces popisovat kazdy kus.
ako kedy a ako čo. ja nikdy neviem nájsť balík taký, aký potrebujem, ale zas brať od každej mamičky po 1-2 ks je hrozné. aspoň sady, ako píše ovaaa (2-3 tepláky; 4-5 tričiek)
@spadnutaslivka ved presne, ze ani ja napr. Nikdy nenajdem taky balik aby mi komplet vyhovoval, bud su v nom aj veci co nepotrebujem, alebo nieco tam je, nieco nie, asi fakt taky kompromis, ze predavat teplaky mix rovnakej vel. Alebo leginy a tak.
@silvike ahoj, ja este mama nie som, ale planujem. A zatial len v bazriku pozeram co a ako, ale ked uz budem tehotna, urcite skor pokupim vecicky v baliku a nebudem kupovat po kusoch.
Skôr predáš ks ako balíky, ak chceš predávať ako balíky musíš ich dávať fakt za nízke ceny. Predávam aj aj, ale veci ktoré mi zavadzaju davam ako balík fakt že za drobné (väčšinou su to veci do škôlky) .. Na druhu stranu ma fakt nebaví chodiť s jedným tričkom za 3e na poštu, takže ako balík mi to je aj pohodlnejšie.. Ideálne je predávať napr 10ls tričiek, alebo 10ks body alebo 10ks teplakov..atď
@buducamama inak sa kupuje na bábo a inak na väčšie deti. keď mám milion tričiek, ale samé roztrhané tepláky a zodraté nohavice, tak nebudem kupovať balík 20vecí, kde je 15 tričiek ;) ale na mimi sa viac oplatí kúpiť balík, keďže ešte skoro nič nemáš a takto máš od jednej mamičky za jedno poštovné
@silvike ja som malé čísla do cca 80 predávala ako balík, predsa len všetko je väčšinou na jedno kopyto až od 86 som predávala na ks, teda ako co! Niekedy som spravila balík