Pred Úradom vlády sa zišli tisícky ľudí: Protest proti krokom premiéra Fica!

3. jan 2025

Na protestné zhromaždenie pred Úrad vlády SR v Bratislave prišlo v piatok podľa organizátorov, občianskeho združenia (OZ) Mier Ukrajine, asi 4000 ľudí. Protestovali proti krokom predsedu vlády SR Roberta Fica (Smer-SD) v súvislosti s cestou do Moskvy a stretnutiu s prezidentom Ruskej federácie Vladimirom Putinom. TASR o tom informovala Zuzana Izsáková z OZ Mier Ukrajine.

danyelia
3. jan 2025

A čo tým chcel autor príspevku povedať?

sissy27
3. jan 2025

Mile. A ficko sa im smeje do ksichtu. Teda nie len im, ale aj svojim volicom. A tym je jedno, lebo keby im aj sral do ust, tak sa budu tesit, ze aspon nieco teple…tejto bande su nejake protesty uplne jedno, nikto a nic ich nezmeni. Jedinu silu mozu mat volby, ak si nahodou nestihne aj tie nejako poistit…

betulinka1
3. jan 2025

Uprimne mne je jedno s kym sa stretáva, skor mi vadi, transakcna dan pre podnikateľov, zrusene e-recepty a 23% DHP. Toto by malo byt predmetom prostetov Slovákov.

enmery
3. jan 2025

Viete čo mňa desí?Že ficovoliči nadávajú na PS ako na feťákov, pritom Fico pije tvrdé ako Rus, Kaliňák kokaín, pellegrin kokaín, strapatý ťahal tak, že až ho museli upratať, lebo si na úrade vlády ani nevedel zdvihnúť nohavice po použití hajzla. Danko vkuse v robote ožratý/komu z vás by to zamestnávateľ za 4000 eur mesačne toleroval opitosť v práci/. Plus násilie na ženách. Nie, to nie sú moje výplody, to je všetko od ľudí, ktorí s nimi priamo mali do činenia a nemôžu sa ozvať. Ožratého Fica som sama zažila v parlamente, kde sme boli zo školy. Hanbila som sa ako pes. Už len z princípu, že ožrani a drogovo závislé psychiatrické diagnózy nemajú čo riadiť jeden štát. Neviem, kedy aspoň toto minimum slušnosti pochopia ficovoliči.

tetapetra
3. jan 2025

@enmery kto je strapatý? Šukaj?

petulda333
3. jan 2025

@enmery nikdy,lebo to nie je pravda 🤦

jamimo
3. jan 2025

@enmery ešte si zabudla na ožrana Slotu, močiaci z balkóna, domáce násilie... Dodnes ma svojich fanúšikov... Čo dodať 🙄

enmery
3. jan 2025

@tetapetra Ján Počiatek.

tetapetra
3. jan 2025

@enmery Ježiš mišel, zabudla som naňho. Ale v Rakúsku je známy 😂😉

enmery
3. jan 2025

@petulda333 Hej, presne tak, nie je to pravda, len Slovakistan.👎

autor
3. jan 2025

@sissy27 nie sú im jedno. Keby vyjdeme do ulíc všetci, tak, ako to bolo keď sme ich vyhnali naposledy, dali by si povedať. V jednote je sila.

enmery
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
3. jan 2025

@enmery na Slovensku to roky funguje ako v Rusku. Smeráci dobre vedia ako sa to robí, ak im niekto nepasuje, strašné náhody sa potom dejú.

muz26
3. jan 2025

Protesty sa budú opakovať budúci piatok, 10.1.2025 v BA, a aj v iných mestách na SR. Dúfam, že sa zúčastní každý, kto ešte vidí aspoň iskierku nádeje.
Podaním ruky s Putinom ten smrad prekročil poslednú červenú čiaru. Buď teraz, alebo nikdy.

enmery
3. jan 2025

@muz26 Ficovoliči ti vysvetlia, prečo podanie ruky s Putinom je priam hrdinský čin. Keby tu bola vojna, Slováci by najviac kolaborovali a udávali by. Sme svine. To je naša mentalita. Ale našlo by sa pár martýrov, ktorí by obetovali svoj život za iných-tých by si pamätala história navždy. Fico si peniaze a moc do hrobu nevezme/týmito vecami je priam posadnutý/ Dejiny si ale zamätajú jeho ruku v paprči botoxového Putina. Ešte sa nenarodil taký veľký človek, aby sa nezmestil do truhly🫡

sissy27
3. jan 2025

Ver, ze keby aj naozaj kazdy jeden obcan co ma slovenske obcianstvo prisiel protestovat, tak s ficom a jeho bandou to nepohne. Ak, tak jedine k tomu, aby hned rano bol na svete zakon, ktory take protesty zakaze alebo este lepsie - spoplatni, aby bolo na ich vystrelky.

mnamko
3. jan 2025

@enmery ako to všetko vieš,moj švagor snimi spolupracuje a nikdy nič taketo nespominal

enmery
3. jan 2025

@mnamko 🤣Pobavila si. Pokojne ich voľ. Aj Švagor. Ak by si mala biznis, čo asi nemáš, po 12 rokoch nulových výnosov by si asi šéfa vymenila. Slováci si hochštaplera zvolia zas. Ani mäkké F by son nepovedala, keby za tie roky za nimi niečo okrem decimovania krajiny bolo. No nie je nič. Ešte ako bonus hanba v zahraničí. Žijem tu a nechceš vedieť , čo si o nás myslia vďaka Ficovi.

mogaa
4. jan 2025

že Ficko išiel do Moskvy, budiš, že sa strká Putinovi do riti je jeho vec,mne ale vadia tie konsolidačné opatrenia, lebo celé ich zatiahneme v konečnom dôsledku my - občania....ano podnikateľom sa zvýšia náklady, ale zaplatíme ich my , lebo si náklady premietnu od cien...stačí si pozrieť nové faktúry - či mobil, internet, ísť do potravín......

karolinakr
4. jan 2025

3000 ĺudí alebo 30? toto si ujasnime

marionete
5. jan 2025

@enmery treba ísť a tú bandu zastaviť kým nie je neskoro