Baby chcem sa spytat. Ozvete sa na inzerat zamestnavatela. Splnate vsetky poziadavky a aj tak Vas ani nezavolaju na pohovor. Moja otazka je preco? Preco ani nepozvu na pohovor? To ozaj clovek musi ist osobne na pohovor? Ako ste ziskali pracu aj ked ste splnali poziadavky?
@petkaaa ale ja splnam vsetko co pozaduju. Bola som tam aj osobne a aj tak ma nezavolali. Mam viac praxe, viem to co ziadaju nepytam vysoky plat. Bola som tam teraz osobne a vydela som tu falos z ich strany,ze pohovory vybavuje kolega. Uz mi bolo hned jasne,ze dotycny si vybera podla vzhladu. Je to take nespravodlive
@bielavlcica no gramatiku zrejme neovládaš 🙂 Vôbec si nemusia vyberať podľa vzhľadu, jednoducho tam asi majú človeka, ktorý má viac praxe ako ty, alebo vyššie dosiahnuté vzdelanie. Na čo si tam bola osobne, keď ťa nevolali na pohovor? Tomu nerozumiem
@petkaaa lebo sa mi to najviac oplatilo. Ja len nerozumiem,ze ked mam presne tie kvalifikacne predpoklady co ziadaju a aj tak sa mi nikto neozve preco? A mimochodom nemozem za to ze som dysgrafik tak nabuduce neryp
@petkaaa a neverim,ze manazer si nevybera podla vzhladu ved to vidis ake baby tam zamestnava
@bielavlcica Ako som písala, niekto môže ponúknuť viac ako ty... ako vieš, že nie? Nestačí mať len to, čo požadujú... môžu tam byť uchádzači, ktorí ponúknu aj viac ako je žiadané a samozrejme, že zapôsobia lepšie... Neviem o akú pozíciu sa jedná, no možno niekto absolvoval naviac školenia, je lepší v cudzom jazyku, pracoval dlhšie na podobnej pozícií... je milión dôvodov, prečo ťa nezavolali. Keby si niekto vyberal podľa vzhľadu, najskôr by dotyčnú musel vidieť = by ju zavolal na osobný pohovor.
@bielavlcica Ty nemozes vediet co mal v CV niekto iny... takze napriek tomu, ze splnas vsetky uvedene poziadavky, ktore boli uvedene... tam mohol byt niekto, kto disponoval este niecim viac ako Ty... a co sa tyka vzhladu, neviem, zrejme mas pocit, ze si skareda ked to takto hodnotis, v kazdom pripade.. ludia si prieodzene vyberaju podla sympatii, takze ano aj to ma vplyv, ale sympatie rozhodne nie su o krase... a aj keby islo cisto o vzhlad, ktory rozhodol koho zavolaju...je to ich vec..
navyse Ty ani len netusis, co vsetko sa sleduje pri vyberovych konaniach aj pri CV, neraz su to psychologovia, ktori sleduju presne specifika...
@bielavlcica a vieš niečo aj o tých ďalších uchádzačoch? Nevieš. Možno je tam x takých čo splňajú požiadavky. A jedného musia vybrať. Možno im bol niekto iný natoľko sympatický že nevolali ďalších.
@bielavlcica
O akú pozíciu sa jednalo?
@bielavlcica Ak sa pri kazdom stretnuti so zamestnavatelom (ci uz pohovor alebo len ked ides odniest ziadost, alebo sa informovat) prezentujes tak, ako na tomto fore, tak sa necuduj, ze si ta nevyberu.
@mondolina personalna koordinatorka. Je to pre index noslus ale je zas pravda,ze s touto agenturou nemam dobre skusenosti co sa tyka prace aj brigady. Vzdy ked som sa hlasila alebo zaregistrovala nikdy mi nic neponukly az som sa jedneho dna nasrala a napisala na vedenie. Ozvala sa mi veduca z Bratislavy ktoru to hrozne mrzelo tak vybavila,ze som mala ist brigadovat na festival Pohodu. Volala mi,ze papiere mam vsetky vybavene,ze v pondelok nech sa dostavim pre zmluvu a utorok nastupim. Tak som tam pondelok nabehla a ake bolo prekvapenie ked oni mi povedali,ze o nicom nevedia a,ze ta brigada na ktoru som mala udajne nastupit je uz obsadena. Takze taku mam skusenost s totou agenturou.
@bielavlcica tak hľadaj niekde inde. Keď nie si spokojná z agentúrou, tak prečo si nehľadáš prácu inde?
@fokuska a ty si bola osobne pri tom ked som tam bola? Vzdy poslem ziadost a druhy den tam idem osobne a pytam sa riaditela. Zatial som tymto pristupom dostala pracu na druhy pokus.
@kvetinka75 pretoze oni hladaju personalnu koordinatorku co som robila
@fokuska trefa do čierneho 👍
@bielavlcica A ty osobne poznas vsetkych ostatnych uchadzacov, ze vies posudit ci ty splnas podmienky najlepsie?
A ak si zatial s tymto pristupom dostala pracu na druhy pokus, tak kde je problem?
@bielavlcica Za mnou keby chodili uchádzači deň po tom, ako poslali žiadosť, okamžite by som ich CV dávala na kôpku "nikdy viac". To je akurát od teba riadne drzé.
Bez toho, aby si vedela, kto sa o danú pozíciu uchádza s tebou nemôžeš posúdiť, či si bola z nich najlepšia, alebo či si mali vybrať teba 🙂
@bielavlcica to ešte neznamená, že si najvhodnejší kandidát. Preboha koľko máš rokov že nevieš, že s takouto praxou tam môže byť x ďalších ľudí. Možno im dokážu ponúknuť aj viac. Neviem, kde si zobrala, že si najvhodnejší kandidát. Len na základe toho, že si to už robila?
Baby, precitajte sa aj ine jej temy a budete trosku viac v obraze...
Všetci, čo nevedia gramatiku sú na tomto fóre dysgrafici 😁😁😁.
Vždy ma to tak pobaví 😁😁😁.
@bielavlcica ale veľa inzerátov tam, je len aby splnili povinnosť a pritom pozícia je už dávno obsadená. 😀 Vo firme, kde som bola pred MD sa na takú lepšiu pozíciu dostal jednine človek , ktorý tam už pracoval a len sa potom presnul, alebo kto mal známosť. ćo si budeme hovoriť 😅 samozrejme, možno nie vždy to je tak 😀
@petkaaa to mi pride skor ako riadne psycho, a nie drze ... drzeho pokial je to fakt alfa zamestnanec prekusne kazdy sef.. ale psychicky naruseneho jedinca bez zdraveho usudku a trpezlivosti v zamestatni nikto nechce, co ked mu prepne za to, ze sa citi “nefer” lebo henten toto a tamten tamto a spravi tam nejaky problem, falosne udania, falosne telefonaty, prenasledovanie, anonymna posta rodinnym prislusnikom alebo vedeniu.. presne tymto mi to zavana... takehoto cloveka nikdy nikde...
@mirola tu si napis jej nick
@veronikaszabova dakujem
@bielavlcica daj si skontrolovat životopis.
Ak tam mas take hrúbky ako tu, tak sa ti nikto neozve. Netáraj, ze si dyslektik. Tí vedia kde sa ake i/y pise.
Vies, vela spraví prvy dojem, najmä ak chces robit personálnu.
@bielavlcica tak teraz si sa pekne vyfarbila
@bielavlcica no ked sa takto "kultivovane" vyjadrujes aj pri priatelovi, rodicoch, kamaratoch... tak koniec. Konc sedlaňa 😳🙈
A prečo by mali? Nevidíš CV každého uchádzača, oni áno, vyberajú si tých, čo ponúknu "viac". Viac praxe, vzdelania... niečo navyše, čo ty nemáš. Je úplne normálne, že zamestnávateľ selektuje uchádzačov a vyberá si len tých najlepších, ktorých pozve na pohovor. Neviem, čo je na tom nepochopiteľné.