Prečo toľko zla?

ivkav5
6. okt 2023

Žienky ja tomu fakt nerozumiem. Namiesto toho, aby to bolo miesto, kde si ženy pomáhajú a vedia si poradiť, prípadne sa upokojiť, tak tu sledujem denne také navážanie sa do druhých, zbytočné urážky 🙈 robenie si srandy keď sa niekto niečo opýta, prípadne stresovanie xkrát zbytočne. Pýtam sa načo? Zamyslime sa niekedy nad tým, že nie každý sa má s kým poradiť, nie každy sa môže na niekoho obrátiť, že sú tu aj žienky, ktoré majú vážne psychické problémy a podobne…Buďme k sebe lepšie 🙏 a šírme dobro…ono sa nám raz vráti 🙂

Ďakujem 🥰

zuzanka.zuzu
6. okt 2023

kvitujem aspoň to že nie ako anonym ale pod svojím nickom 😉 inak zase výlev o ničom

deti95060810
6. okt 2023

dnes som takú diskusiu ako opisuješ ani len nevidela...

ivkav5
autor
6. okt 2023

@zuzanka.zuzu nemám sa prečo skrývať a písať anonymne…nemám len jednoducho rada zlo, neprajnosť…Kto nesúhlasí alebo mu to príde ako výlev o ničom, tak tiež nemusí uvádzať zbytočný komentár, stačí ísť ďalej 🙏

ivkav5
autor
6. okt 2023

@deti95060810 to nebolo mierené na dnes…som zapojená v milión diskusiách, na ktoré mi chodia upozornenia aj po týždni, dvoch, troch… To zlo tu je ale prítomné denne…

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkav5
autor
6. okt 2023

@sheila121 áno, niektoré aj mňa, ale radšej sa niekedy nezapojím ako sa tu rozčuliť 😅 ale skôr som mierila na to, keď tu má niekto zjavné depresie (denne sú tu príspevky o ženách na antidepresívach) a dostane výsmešné komentáre 🙈 myslím, že to tomu človeku nepomôže..

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
loliki
6. okt 2023

@ivkav5 Veď prepíš názov diskusie na Prečo tak málo dobra? 🙂 Ženy sú unavené, vyčerpané, či nas..té, ako tie žumpy. Každá má svoj temperament. Treba im napísať niečo pekné a ukľudňujúce. Dnes bolo fajn počasie. Niečo pozitívne. 🙂 Ja sa snažím tiež. Ale prednedávnom som tu musela jednu spucovať. Potom ju už zmazali.

lonely66
6. okt 2023

@zuzanka.zuzu v podstate je anonymna. rovnako ako ty alebo ja 😀 ale suhlasim, vylev o nicom.

loliki
6. okt 2023

@lonely66 Dovolím si nesúhlasiť. Nie je to o ničom. Je to o ženách a o ich písomnom prejave ženám. Mnohé sa tu prídu posťažovať, akí sú ich partneri - nepomáhajú, sú agresívni... a ženy ženám napíšu rovnako - nepomôžu, kopnú, sú agresívne. Občas sa treba nad sebou zamyslieť.

ivkav5
autor
6. okt 2023

@loliki presne tak…niekedy mi je veľmi ľúto, keď si tu žena vyleje srdce, hľadá pochopenie a dostane tu ešte väčší náklad….niekedy mi až srdce trhá, aké dokážu byť ženy k sebe zlé…Úprimne? Ja som tu kvôli tomu, aby som veľakrát takéto slabšie články podporila, toľkokrát píšem súkromné správy takýmto ženám, ktoré to potrebujú, podporím ich, vypočujem a vidím, že to pomáha 🙂

loliki
6. okt 2023

@ivkav5 Dobre robíš. Ja som si ťa už všimla, že si taká správna. 👏

janettdamian
6. okt 2023

@ivkav5 proste toto fórum je "vzorka" národa, takí ľudia tu proste medzi nami žijú. A verejne ( v reálnom živote) sa tak asi nemôžu prejaviť, tak tu ventilujú anonymne svoju frustráciu....

ivkav5
autor
6. okt 2023

@loliki ďakujem, si zlatá 🙏 len si myslím, že by sme k sebe mali byť lepšie, lebo na ulici sa asi nikto len tak nevyťahuje nad druhými..

ivkav5
autor
6. okt 2023

@janettdamian presne tak 🙈 tá anonymita za internetom je v dnešnej dobe to najhoršie…

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
loliki
6. okt 2023

@janettdamian Obávam sa, že je to aj v praxi. A keď aj nie, je to smutné, že anonymne sa k sebe správame hnusne. Ale zas nie všetci. Myslím si, že každý môže mať svoj zlý deň a možno tu je priestor, kde to zo seba vybije. Možno už nakričala na muža, zbila deti a ešte stále to v nej vre. 😀 Čo má ísť k susedom? 🙂

ivkav5
autor
6. okt 2023

@ninka297 ja si myslím, že aj viem o ktorej diskusii hovoríš…písala som autorke súkromnú správu a bolo mi z toho dosť dlho blbo 🙈😔 Fakt tiež veľakrát radšej vypnem koníka, lebo mi to až nerobí dobre..

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zooeynka
6. okt 2023

Ja si myslim ze gro zien je tu milych a dobrych. Ak som sa tu nieco pytala tak som vzdy narazila ma mile a ochotne zeny.

ivkav5
autor
6. okt 2023

@jj298 určite sú tu aj dobré diskusie, prípadne žienky, ktoré poradia ochotne vždy. Ale človek niekedy musí vidieť, komu čo môže komentovať.

ivkav5
autor
6. okt 2023

@zooeynka ja taktiež. Zatiaľ mám osobne len dobré skúsenosti, no skôr mi je to ľúto za slabšie články, ktoré majú možno slabšiu psychiku.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aurora33
6. okt 2023

@ivkav5 ja súhlasím s @jj298.

ivkav5
autor
6. okt 2023

@jj298 áno, to je pravda…ne súhlasím s tým, že často nevieme čo komentujeme 🙏 Ale urážky teda ja nemusím…niekto sa uráža hneď za všetko, aj za to že tam nie je čiarka na teste 😅 ale niekto by aj mal dôvod sa za niektoré komentáre uraziť…

ahhola
6. okt 2023

Je to tu niekedy drsné bojisko, ale občas treba tvrdo... Keď budeš radiť nununu babe, ktorá sa denne nechá preplieskat, po vláčiť ta vlasy, dokopať od jej chmula, tvrdosť je namieste, si myslím a aj tak s nim zostane, dokiaľ ju jeden. Deň nevynesu z bytu nohami napred🥀🥀

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkav5
autor
6. okt 2023

Ďakujem vám všetkým žienky, ktoré ste sa tu zapojili❤️
Určite keď tu niekto ide prispieť, musí rátať s rôznymi reakciami, nemôže si to potom pripúšťať a zosypať sa z toho, no na druhej strane je dobré podporiť keď sa dá a nerýpať zbytočne, nekopať ďalej. Som vďačná za každú milú a ochotnú osôbku tu 🙏 Ste super a ste dôkazom toho, že to tu vie byť aj dobré 😊

ivkav5
autor
6. okt 2023

@sheila121 áno 🙈 to je ďalšia vec…akoby to nejako ovplyvnilo otázku🙈

mable123
6. okt 2023

@ivkav5 aj ja som si to vsimla... ak nema kto co v dobrom poradit mal by sa zdrzat komentaru... vsetky su dokonale, ale normalne poradit nevedia bez ustipacnych poznamok...