Ja už absolútne nerozumiem prečo sú ženy také telce...je tak strašne za ťažko odpísať"ďakujem,neprosím si"...slušnosť úplne už zmizla???Tristokrát prefotiť,odmetať popísať,správa prečítaná a nič...ani Muuu,čo už aj krava dokáže,nechuť už odpisovať mám,máte to tak aj vy?
@kozova87 ta musela riadne vytočiť zaujemkyna o niečo. Mňa nedávno pozvrtala jedna o vestu,rozmer,foto,ine foto...a potom tma. Aj som na ňu zabudla,len vesta v skrini mi pripomenula,ze??? Co tu robi,ved bola vo vakuovom vreci na povale 😃
@mariejenka dnes už štvrtá,včera tiež jedna...ako halooo,kde sme...
@kozova87 u mna je to tiez tak 😃 mam zaujem a uz neodpise 😃😃zmeriam, nafotim este aj na postave 😃 a ani buu ani muu.. a popritom este ked vidim ze si to precitaju 😃alebo mam nieco na darovanie (cisto nove) a pride mi sprava neposlete za postovne nakupujem tu pre vnucatko 😃
@simonecka008 presne toto,mam choru dceru,syna ,sama som....🤭to milujem
@kozova87 to napajedi, verím. Ja uz predom požiadam, nech mi uplne s kludom dana osoba napise ze nebere..
@mariejenka začnem to aj ja robiť,ešte som syna stiahla z vonku včera,že musíme ísť ,lebo pani potrebovala včera objednať a ani neodpísala a samozrejme prečítala
ja si zacinam vsimat rovnicu, ze cim viac otazok, tym mensia pravdepodobnost, ze to ta osoba vezme. akoze podakovanie, to uz ani necakam.
Ja už mesiac márne čakám,že mi jedna pošle peniaze za rifle a náušnice. Akože keď už niekto nemá 6 euro,tak dovi dopo...☹
Nepredavam moc na koniku, ale cez fb v miestnych skupinkach. Ked ide o vec pod 30 Eur, tak ani nepremeriavam, lebo sa mi nechce.
Keby som mala kupovat vec za 5 Eur, tak by mi bolo trapne predavajuceho uhanat, nech premeria a odfoti z kazdej strany.
Ked niekto nevie poprosit, podakovat, ma v texte gramaticke chyby, oslovuje ma "moja" alebo "pani zlata", tak ani neodpisujem.
Zivot je prilis kratky na to, aby som si takymi vecami robila nervy 🙂
sa tu pozastavujeme nad prosim a dakujem... mna fascinuje novodobe "cena", "rozmer" "aktualne?" kde to este prosim a dakujem, ked niektore ani jednoduchu vetu, ktora obsahuje aspon podstatne meno+sloveso nie su schopne zosmolit 😀
@janulka182 áno a keď napíšem, že všetko je aktuálne, tak ani obraz ani zvuk 🤷♀️ žiadna odpoveď
Ja mam taku skusenost aj s muzmi takze nejde o pohlavie 😂 ale tak je to zrkadlo dnesnej doby, normalne sa bojim co za dalsiu generaciu taki ludia vychovaju ked majú deti
ja si myslim, ze predavajuci ma dat, co najviac info uz v inzerate, aj ked ide o vec za par eur -- aby sa vyhol zbytocnemu spamu/otazok -- mna uz len to odradza ak sa musim spytat vobec na cenu prip. pomerat danu vec... takze telce su aj predavajuce aj zaujemkyne
kapitola sama o sebe je, ze aj ked predavajuca napise dostatocne info, aj tak sa najdu negramotne zeny, kt. sa spytaju presne na to, co je uz napisane v infe 🙈
Mna dost prekvapuje ked chce niekto aby som mu DAROVANU vec lepsie nafotila a zmerala 😃 ludia su fakt divny 😃 😃
Ja vsetko nafotim viac krat a pomeriam hned pri zadavani inzeratu...
@kozova87 vieš čo, zažívam tiež, koľkokrát pošlem iban, ale nemôžem povedať, že to mám pravidlo alebo že často.
Napríklad som dala do oznamu, že veci pod 5 euro viac nerozoberám čiže žiadne fotky naviac, meranie. Ja si zase nakladam na hodnotení čiže minule som slušne napísala že je vec už predana, ženská chcela viac foto z 2 euro capiek ktoré mali 2 perfektne fotky a popis 2,3krat obuté čo fakt sa snažím vždy opísať.
Ja predávam len fakt hodnotné veci bez fľakov, veci mam ožehlene zabalené. Takže
Moje odporúčanie.
Predom opis.
Riadna fotka dve tri
Mieru, ak je čo dĺžka alebo tak a nemá sa človek viac pýtať.
Ja som chcela už dávať negatívne hodnotenia za takéto ale, potom si hovorím. Sme na bazáre, človek ma slobodnú vôľu, nebudem nikoho do kúpy nútiť. Takže to nechávam tak.
Možno nemáš až tak dobre urobený bazár keď chcú od teba stále niečo. Nič v zlom. Dávam len tip.
Ja napríklad nečakám na peniaze. U mňa vie prebehnúť obchod mega rýchlo, ale, čosi by sa stalo, také hodnotenie by som napísala, že by ženská viac nepredala a ani nekúpila.
@simonecka008 toto rieš tak že napíšeš že len k nákupu a máš pokoj
No a či je to aktuálne to sa mi už nožík v kapse otvára. Aj som to dala aj na oznam ale nemtudom no tak vždy napíšem že je. Lebo fakt chcem predať .
@sono2 ano mam to vzdy napisane 😃 ale tie zeny su fakt nechapave 🤷♀️😬 a s tym ze ci je inzerat aktualny tiez som mala oznam aj tak mi prisli spravy ci je inzerat aktualny a ked som napisala ano uz sa viac neozvali 🤷♀️😃
@simonecka008 Tak idem kuknut k tebe😁
@kozova87 áno, aj mne vadilo presne toto, chýbajúce základy slušnosti. Ale potom sa mi ozvala jedna pani, ktorá chcela každý kúsok fotiť na mojej postave, začala mi chváliť topánky, že mám určite krásne prstíky a nakoniec sa chcela pozvať ku mne domov na skúšku, že si u mňa toho veľa vyberie. Keď som sa snažila vyhovoriť na priateľa a malý byt, že by jej určite vadilo, keby ju vidí prezliekať sa, vraj s tým vôbec nemá problém. To už bolo tak divné, že som si prvýkrát otvorila jej profil a zistila som, že sa volá (nenapíšem pravé meno), Jožko a je to ,,krásna shemale” ako mala v profile. 😄 Po tadeto by to bolo ešte v poriadku, ale nakoniec som ju našla na všetkých podvodníckych stránkach. Ktovie, čo by si u mňa ešte okrem oblečenia vybrala. 😂 Odvtedy som doslova rada, keď mi niekto len neodpíše a nepozýva sa ku mne domov.
@simonecka008 no. Takže k topánkam vždy daj mieru. To bez toho nejde.
Napríklad tie adidas nesedia veľkosťou tam fakt treba vnútornú dĺžku a vôbec všade na topánkach
Ďalej ja zvyknem bundy dĺžku a dĺžku od kapuce po koniec rúk. To je také praktické.
Ja si dám hneď námahu a mam pokoj
Ináč v pohode to máš
Zvykaj si, ludia su rozni 🙂 Kiez by toto bol najvacsi problem ludstva....