Citam diskusie a je mi na vracanie ake su niektore zeny zakerne
A hlavne anonymne posúdiť "zákerné " ženy....tiež nie si moc férová 😏
Skús Tasectan 🤷🏼♀️
A zakerne zeny sa ozvali gratulujem haha
Hodiť granát a zdrhnúť 🤣. Veď debatuj,prečo sme zákerné? 😁
@zuzanazu85 preco mam debatovat ved treba citat diskusie ,co diskusia to urazka
🤣 Presne som čakala, že toto autorka napíše, že zákerné sa ozvali. Keď sa mám priznať, aj kvôli tomu som sem napísala, že uvidíme, ako rýchlo mi napíše, že ja som tá zákerná. Tááákže: 4 minúty! 😂👍
Záleží to vždy od témy, nemyslíš? Na sprostú otázku, sprostú odpoveď 😜
Poriadna diskusia by mala byť výmena nazorov s cieľom vyriešiť problém... Ako tvoj pľuvanec jedu rieši údajnú miestnu zákernosť? 🤔
Lebo sa nudia, nemajú čo robiť, možno majú trápenie a takto si to ventilujú.
Tak kazdy ma nejake temy, ktore ho rozculuju. Nemusi to vzdy znamenat, ze ta osoba je uplne hnila vo vnutri, len asi este nedospela do fazy, ze s pokojom obide a odignoruje to, co by ju rozculilo. Alebo su to vnutorne nestastni ludia. Alebo maju male sebavedomie a anonymita im dava falosny pocit sily a nadradenosti.
@valeria_h presne jedina normalna osoba
Píš prosím pomalšie. Chápem, že sa tešíš, že sme sa zapojili, ale nedáva to hlavu - pätu...
@galganka 🤣🤣🤣🤣
Ale žienky fakt,trochu vľúdnosti by Vám nezaškodilo... všade štekaju,ako prvé furt tie isté.. Vám to tak možno nepríde,ale vyzerá to všelijako
...á, už sa maže. Kto maže, ten jede.
@galganka hahah
@galganka no tak vidíš. Hodiť granát a zdrhnúť 🤣
Vidím, že vracanie ťa prešlo a už ti je do smiechu. Teraz prezraď, ako táto téma pomohla zlepšiť miestnu atmošku...
Ja sa zas zamýšľam, čo za ľudia majú potrebu tieto diskusie stále dookola zakladať. 🙄 Veď keď mi niečo nesadne, preskocim, idem ďalej. Alebo si dám nejaké obdobie pauzu od MK.
Lebo su zavistlive alebo maju daky problem a bresu po inych
@grof_monte_christo keby neboli prispevky anonymne, nikto by nezakladal taketo hluposti tu... bohuzial.
@grof_monte_christo ja zas nechapem preco nenapisu nieco rovno v tej teme, kde sa problem vyskytol a tej, ktora im zdvihla obsah zaludka
(dovod poznam, tam sa neda anonymne, tam treba ist s "kožou na trh", bezpecnejsie sa moralizuje anonymne)
@viestta Presne!
Tak útočné komentáre z opačnej strany názorového spektra môžu byť trochu nepríjemné ale stále sú v rámci normy. Čo je fakt za hranou sú vulgarizmy a vyslovene dehonestujúce komenty, ku ktorým sa niektoré diskutujúce uchyľujú s cieľom zhodiť človeka. Stále si však myslím, že je to hlavne vizitka dotyčnej osoby, ktorá má potrebu sa takto prezentovať.
@vanilkovazmrzka klinec po hlavičke 👌
A ja, že čo mi tu dnes na koníku chýba. Takáto diskusia! Vážne tu už nebola možno aj niekoľko hodín. 🤦♀️