Dobrý deň,prečo sú cigarety Hyla až od 18 rokov ak neobsahujú žiaden nikotín,iba rastlinný glycerín, propylénglykol a prírodné príchute?
@moonlight1210 mam 20 rokov,a chcela by som to len skúsiť 🙂
Opravim otazku: preco si myslis, ze by mal niekto zacat s fajcenim skor ako v 18?
preco je clovek plnolety v 18-tich rokoch? Lebo dovtedy je lahko ovplyvnitelny, moze mu chybat zdravy a triezvy usudok.
Lebo ide o zvyk, ktory moze prerast do realnej cigarety.
Všetky tieto s prepáčením sračky su svojim spôsobom škodlivé..a odpoveď na otázku je asi to, že to je návykové žeby?
Lebo všetko čo súvisí alebo nabáda na fajčenie je od 18 rokov. Ani papieriky ti nepredajú keď nemáš 18
Keď máš 20 tak načo sa to pýtaš?
A kto ti zaručí, že tam nie sú aj iné dobroty. Proste je to zo zákona tak. Platí to aj na cigarety neobsahujúce tabak.
@janai1 papieriky ti predajú 🤣 alebo teda predávali úplne v pohode..toľko krát som kupovala, keď som nemala 18..
autorka ak nefajčíš ani neskúšaj, je rýchle začať ale problém je skončiť..a keď neobsahujú nikotín tak majú v sebe obrovské množstvo škodlivých látok, ktoré škodia viac ako nikotín..nič čo vdychuješ nie je zdravé 🙂 samozrejme až na kyslík 🤣
Preco potrebujes zacat fajcit skor ako v 18?