Túto stránku som mala rada, ale čím ďalej tým viac sa tu objavujú nepríjemne sliepky s patentom na pravdu. Z akého dôvodu máte potrebu pri obyčajných otázky / fórach útočiť na zakladateľov a komentáre???
Pri niektorých akože múdrych komentároch, ktoré sa tvária nad vecou a pritom sú pasívno agresívne je vidieť, že ste ako sliepky ktoré si pechoria perie.
Keď nemáš čo povedať, len rýpať a tváriť sa nadradene, tak radšej mlč.
Ach, ženy...
Lebo ich nieco serie, tak si to ventiluju tu🤷🏻♀️
Ale za chvilu ti same odpovedia😂
Kvôli tomu čo píšeš sa nerada púšťam do diskusií. Ak viem poradiť pomôžem, ale inak slušná konverzácia sa z MK vytráca.
No, ale ak si chcela poukazovat na chyby druhych, tak si nemala zacat hned so sliepkami-ten uvodny prispevok vypoveda hodne aj o Tebe.
To je vsetko o ludoch ako vsade.Ludskost postupne mizne,zlo sa velmi usidlilo,vsak vidite to aj vo svete co zlo napacha.Ja hovorim,ze vsetko zacina od vychovy,ak je spravne podchytena zrelymi rodicmi,tak to hned na dietatu vidiet.Zlo pacha iba dalsie zlo.Je to hrozne ci uz na tomto MK,ale aj celkovo medzi ludmi.Som z toho smutna:(
@dskjhfdlkdjhl niektoré sa fakt inak ani nazvať nedajú
No, hlavne, ze si anonymne a okydavas ine zeny a pritom sa tvaris chrumkava. Tak neviem, no, ved nech si kazdy utvori nazor😉
@dskjhfdlkdjhl a máme to tu, trafená hus zagágala 😂😂😂
@predavamknihy Akoze Ty?😝 Sme v skolke?
@dskjhfdlkdjhl ja nikoho neokydávam, ani sa nehrám ns chrumkavú. Ak by som tak chcela vyzerať, nenapíšem nič
@dskjhfdlkdjhl ale keď už si sa ukázala, môžeš nám vysvetliť, čo ťa k tomu vedie 😂
K comu? To, ze som ta upozornila, ze ukazujes na druhych a sama sa nechovas uplne fer, to je zle?
A co takto napísať verejne, nie anonymne. Aspoň novy nich si si mohla založiť...
Hej no...a vacsinou su v to v kazdej diskusii tie iste. Asi kombinacia velkeho ega a nulového osobneho zivota🤷
Ahoj. Tak si ich proste nevšímaj. Je tu aj veľa super zien
Ja neviem do akej skupiny sa radim ja, ale mňa zase zaráža že je tu takáto téma dosť casto.. načo je to dobre? Je tu snáď malo hádok, tak treba pridať? Lebo čo iné vznikne z toho ak sa príde niekto rozčúliť, že sú tu "nepríjemne sliepky s patentom na pravdu"..
Keď už chcem niekomu moralizovať, tak to aspoň neurobím urazkami...
Mňa by zaujímali, kedy kôň konečne zruší možnosť zadávať anonymné diskusie. Tieto na striedačku stupidne otázky striedane s radoby morálnymi prednáškami od anonymov akurát tak vyvolávajú hádky a ťahajú úroveň celej stránky kamsi do najhlbsej pivnice
Vždy sa tu dá nájsť aj veľa dobrého a pozitívneho.
jaj anonymna bojovnicka za slusne spravanie 🙄
Co sa tyka anonymnych prispevkov dokazem viac pochopit anonymne polozene stupidne otazky nez tieto vykriky do tmy. Za tym si predsa stojis, tak preco to nenapises priamo pod svojim nickom?
Ono najlepsie je, ze ktokolvek ti napise opak tvojej v uvode ustanovej pravdy, tak mozes vyrukovat s tym, ze to je presne ta, o akych pises.
V podstate si zalozila diskusiu, kde si si hned na uvod stanovila bojove pole s pravidlami len pre teba.
Ziadna otvorena diskusia.
Len plane ohovaranie a nadavanie na nejaku skupinu (takze diskusia typu “kto nie je s nami, je proti nam”).
Teda v podstate - robis presne to, co kritizujes. Len v bledoruzovom. 🤷♀️
@sarah2304, nuž, nevidím prínos v anonymnej diskusii, pripomína mi to inteligentné hry, keď decká zazvonia na zvonček a zdrhnu. Akože, haha, strašne smiešne a sú hovadsky cool. Pokiaľ sa správne pamätám, anonymné diskusie boli uvoľnene na "haklive" ci inak citlivé témy a nie na onanovanie hlupani ktoré nemajú odvahu sa ani "podpísať" (stále len anonymnym) nickom, ale "odvážne" zakladajú stupidne diskusie.
@sarah2304, ved samozrejme, že každý to vníma po svojom. Ja by som asi tiež nechcela diskutovať pod svojim nickom....🤔🤔🤔 Napríklad keby som kdesi chytila pohlavne prenosnu chorobu. Teda, asi by som nechcela, našťastie mi v zozname zážitkov takýto nefiguruje. Ale povedať niekomu, že mi jeho štýl nevyhovuje sa dá aj bez schovávania sa za anonym. Slušne, menej slušne, priam aj vulgárne sa občas zadarí, ale stále je to vhodnejšie ako zbabely anonym. Ale pekny večer aj tebe.
@vroni s ludmi je to zaujimave v tom,ze kazdy z nas je iny a snazim sa to respektovat aj ked je to velakrat velmi tazke,ale uplne Ta chapem co si chcela tym príspevkom napisat.Mas svoj nazor na veci a nie si strhnuta davom.Si silna zena a odolna voci psychickej manipulacii.To je vynikajuca vybava do zivota,bodaj by som aj ja taka bola.
Počkaj, zachvíľu nabehnú 😂