Ahoj,
možno tu už podobná téma existuje, ale nevedela som ju nájsť tak zakladám novú. Zaujímalo by ma prečo sa vydali za vaších manželov, v čom boli výnimoční, odlišní od ostatných mužov?
ja sice vydata niesom,ale pre dcerku s jej otcom som sa rozhodla, lebo to je Pan s velkymP.... 😀 😅 😝
len preto,ze bol jedinecny,ze sa nebal prace,a hlavne neholduje a neholdoval alkoholu to bolo asi tak prve co som si vsimla a co ma nesmierne potesilo 😵
etuska mala si si zobrat cudzinca ako je ten moj,ten si to moze precitat aj tak tomu nerozumie 😀 😀 ...raz som mu podala mobil so slovami,,prosim mozes kontrolovat kedykolvek s kym si pisem tvoja smola,ze nevies Slovensky 😀 😀
Mirka 🙂 🙂 🙂 -no pre mna bolo uzasne,ze ma niekto dokaze tak lubit 😉
no niekoho som si vziať musela a on bol po ruke 😀 (resp. nestihol utiecť)
Jevel 😀
ja som sa tiez zalubila ze nefajci a nepije a hold.... 😠
ja tiež preto, že nafajčí a nepije, ostatné jeho vlastnosti mi unikali... láska je slepá ☹
dakedy je to take smutne...zalubis sa a o dvaa roky toho muza vlastne ani nepoznas...nezasypuje ta kvetmi, dokonca je k tebe kruty...... ☹
myslím si, že každá čo sa vydáva , tak si v tom okamžiku myslí, že je to ten pravý - niekomu to vyjde niekomu nie.
No moj sice fajci,no to je asi jeho najhorsi zlozvyk-ostatne su uz len malickost-ako neporiadnost... 🙂
preto je lepšie sa nevydávať v čase zamilovanosti 😒
no tak u mňa nebolo kritérium , že fajčí/nefajčí ,pije/nepije (no s alkáčom by som sa ani nebavila 🙄 ) - skrátka som sa zaľúbila a časom som zistila , že chcem mať s týmto mužom deti a zostarnúť s ním.
a zmenilo sa nieco na tom?
...lebo u mna nie 😅
predsa lebo ho nadovsetko milujem a viem ze aj on mna 😵
moj milovani ma aj super rodicov,teda na jeho maminku stale pocuvam len chvali,musela to byt super zena,ktora dokazala darovat lasku nielen svojim detom,ale si aj dve adoptovala,jeden dokonca nas stale navstevuje a je to super uz teraz dospely chlap *hladam mu nevestu,ak o nejakej viete dajte vediet*...a moj svokor je ten najlepsi na svete 😵 .
tak to mas super...mirus 🙂
aj ked moj snubenec je alkoholik....spravila by som vsetko este raz....
jevel....mala si stastie.... a ver mi, keby si s "alkacom" mala dieta...bavila by si sa snim...ja mu verim.... on to raz dokaze a potom budeme spolu a stastni...
Julka-drzim palce.Je to beh na dlhe trate,no hadam sa vylieci..
julia - keby môj muž začal piť potom ako by sme sa vzali - tak to je iná vec. Je to skrátka môj muž , tak by som ho určite neoputila , keby do toho spadol. Určite by som sa mu snažila pomôcť.... a držím palce tebe a tvojmu drahému nech sa mu podarí zbaviť sa pitia.
aj ja si to zelam...ja za neho niesom vydata....ked sme sa sponali nepil, potom mi povedal, ze pit nesmie, ze je abstinent...nikdy dovtedy som sa s alkoholizmom nestretla tak som nevedela ake je to zavazne....ale aj tak by som nemenila 😵
julia - musíš ho veľmi ľúbiť
....pretoze som sa do neho zamilovala.
....pretoze som mala pri nom pocit bezpecia
....pretoze ma naplna
...pretoze od neho dostavam vela LASKY
asi ano 😎
to netusim 😀
uhlikova - podobne 😀 😀 😀 😀 😀
Ale už si život bez neho nedokážem predstaviť... Ja ho asi vážne milujem... 🙂 😎 😕
no fakt neviem co napisat, dobra otazka 😀 😀 😀
No my este nemame obrucky, ale viem, ze je to ten najlepsi chlap na svete pre mna. Je to strasne vela malickosti, co mi to vravia. Naposledy, mame fenku a prislo jej strasne zle (asi zase pozrala, co jej prislo pod papulku) a moj drahy spolu so mnou skakal od jednej hromadky k druhej a spolu sme to cistili. Baby, no tak ma to dojalo, uplne. Asi starnem uz, ale v takychto situaciach si poviem, ze takto by to malo nejako byt. Ked sa s vami niekto smeje ale aj upratuje zvratky bez slova.... 😉
....preto, lebo ma poziadal o ruku bez toho, aby sme predtym nieco mali.. 😝 .a mala som pocit, ze ma nikdy neoklame ( zatial tomu stale verim )..a ze bol strasne starostlivy a zlaty ... 😵 a ine ho nikdy nezaujimali 😵
tak to ani mojho 😵 😵 😵 -a dufam,ze ani nezacnu 😵
lebo to je najlepsi chlap,akeho som kedy stretla 😉 a este k tomu ma aj velmi lubi...a aj ja jeho samozrejme
😀 -dobra tema 😀 😀 😀 -no neriskujem,ze si to drahy precita.