Nechápem samú seba. Páči sa mi chlap, chcem ho lepšie spoznať, mať s ním niečo. Naznačím mu to, kľudne aj ja "začnem", zavolám ho na stretnutie atď. No hneď ako vidím, že aj on má už záujem o mňa, z mojej strany opadá. Nejde len o to, že som zistila, že mi nesadol a koniec. Jednoducho to mám zakaždým takto. Sama sa cítim kvôli tomu zle a nerozumiem prečo to robím, no nie je to naschvál. Potom ubližujem ľuďom, budím v nich falošné nádeje, čo nechcem. Mal to niekto podobne alebo vie niekto prečo to tak môže byť?
Kazdy musis skusit sam na vlastnej kozi. No pokracuj v tom a ked ti to zacnu robit aj ini, alebo ked sa ti ludia zacnu vyhybat, tak ta to mozno prejde.
Tak asi sa bojis vztahu. Otazka je preco - mas nejake zle skusenosti, zly priklad z domu, neveris si? To je len zopar tipov.
A z hory sa ozvalo. Pretože neviete nadviazať kvalitnú vzťahovu väzbu, pretože ste rusic. Ak Vám to prekáža, smer terapia zameraná na primárnu vzťahovu väzbu , matka dieťa.
Ak neabsolvujete terapiu budete iba mariť a rušiť .
Tak asi keď príde ten pravý, nebudeš schopná ho odpalkovať. Alebo ťa to bude hnevať natoľko, že zabojuješ aj druhýkrát o neho.