Prečo sa v diskusii nájde vždy niekto, kto chce urážať a zosmiešňovať?

20. máj 2022

Ženy ja vás nechápem, veľakrat vidim že niekto dá normálnu otazku, chce poradiť, vyrozprávať aa a vzdy sa nájde nejaká čo si potrebuje pohoniť ego a uraziť, zosmiešniť. Chcela by som vidieť vás tie bezchybné ženy, ktoré takto urážate, ako mate dokonale životy, rodiny, myslenie.Niekedy sa zamyslite skôr ako okomentujete, nikdy neviete kto sedí za druhou stranou obrazovky v akej je situácii a aký je to človek či už silný alebo slabý. Ani neviete komu pokazíte svojimi sprostými komentármi deň, dotknete sa ho…zamyslite sa

dzulli1980
20. máj 2022

Vieš, čo by bolo najväčšie hrdinstvo? Keby si tento status nedala anonymne, to má aký zmysel? Hrať sa na ramená a pritom byť "inkognito" je, za mňa, strašne lacné.

bajka16
20. máj 2022

To vážne nemáš čo robiť o pol noci?

bloger
21. máj 2022

Veru s tým sa dá len súhlasiť. Napísala si to veľmi pekne. Páči sa mi táto tvoja úvaha.

3katka151
21. máj 2022

Jedna vec je urobiť si žart pri príspevku, no proste keď vieš, že tento príspevok je totálna somarina. Priznávam, že niekedy si urobím srandu.
Druhá vec, že keď človek fakt hľadá radu, tak ho vysmejú. Ja si všímam také 3 stálice. Prispievajú do 90% diskusií. Proste nemajú čo robiť doma. Život nezaujímavý a nudný. Či nechodia do roboty, či kašľú na deti a radšej čučia na koníka...

3katka151
21. máj 2022

@dzulli1980 Prečo lacné? Keby to zverejnila bez anonymity, tak by ju v diskusiách, aj v súkromných správach rozniesli na kopytách. Asi nemáš poňatia, čo sa psycho ľudia sa tu vyskytujú. Koľko krát som videla, že niekto pridal diskusiu a z fleku komentár. "pozerám si tvoj profil a ty si taká a onaká, minule si dávala takú odpoveď, teraz riešiš toto". Možno to nepochopíš, ale iné áno.

valeria_h
21. máj 2022

Pod rúškom určitej anonymity si ľudia dovolia toľko, čo by si v reále 90% z nich nedovolilo. Uvedom si, že spokojný a vyrovnaný človek nemá potrebu urážať či ponižovať alebo silou mocou presadzovať svoje.

zlostitko
21. máj 2022

Najnovsie uz urazaju a zosmiesnuju aj v pravnej poradi. Minule mi pravnicka vynadala do 12 rocneho decka, hlupej a naivnej 🤷‍♀️.

3katka151
21. máj 2022

@zlostitko Určite profesionálka...

jaskolka
21. máj 2022

Jedna vec je odpísať na hlúpu otázku hlúpu odpoveď. Lebo niekedy človek ani nevie, či si ten dotyčný robí žarty, alebo fakt takú somarinu sa pýta (typu dala som si omylom tampón omylom pokrytý spermiiami, môžem otehotnieť?Alebo urobil sa vo vani a co keď otehotniem, lebo mi vraveli, že spermie vedia plávať. ) No co na takú otázku odpovedať?
Alebo keď píše už opakovane žena, že muž ju podvádza, týra, je agresívny, pije, nedáva peniaze a podobne, čo ma robiť a končí sa to 90%tak ze auturka začne napokon písať, ako ho miluje, a aký je vlastne dobrý a aké sme hrozne a hnusne že radíme jej odísť, lebo takto sa nedá a toto sa nedá a ona vlastne ani nechce odísť, lebo..
Ale čo ma teda s nim robiť, nech jej poradíme. A odznova všetko, 50 strán diskusie.
. Tak tiež už potom ma človek chuť jej napísať, tak ostaň, keď si blbá, a nech ta mlati aj do smrti.Je to urážka? Zrejme áno, ale komu niet rady, tomu niet pomoci.
Niektoré komentáre sú možno prehnane, ale väčšinou nevidím, žeby niekto okamžite urážal, vysmieval sa. Obvykle ženy aj dobre radia, ale postupne už dôjde trpezlivosť, keď odpovede sú typu, ale on je dobrý otec, len pije a mlati ma...

trema
21. máj 2022

Ja si vsimam, ze castokrat je tu otazka (podla mna celkom normalna), prvych par odpovedi k veci, potom jedna napise "super trefny mudry" koment, dostane 50 lajkov, prida sa k nej dalsia, zacnu sa medzi sebou bavit a zosmiešňovať zakladatelku.. a tema sa zvrtne úplne inym smerom

0adka0
21. máj 2022

Ja s tebou súhlasím a chápem aj prečo píšeš anonymne, mne zase ide na nervy, keď si čítam nejakú diskusiu a sú tam normálne komentáre k veci a potom príde ten jeden človek, ktorý nič normálne neporadí a nenapíše, ale obviňuje, že to je vymyslené. Keď to je na prvý pohľad nejaký troll, tak nahlasujem príspevok a nebudem na normálne príspevky písať, že sú vymyslené a spochybňovať autora, lebo potom už sú aj tie ďalšie komentáre odveci a život je nevyspytateľný, nikto nevie či to ozaj nie je pravda. Ja som veľmi citlivá na nespravodlivosť aj v reálnom živote a hnevá ma nepodložené obviňovanie z klamania.

danielllka
21. máj 2022

@dzulli1980 ona nepotrebuje hrať hrdinku, ani napísať svoj názor so zverejnenou identitou, má právo na svoje súkromie a anonymitu. Príspevok tu dala nie s potrebou prezentovať seba, ale na zamyslenie a uvedomenie si pre tie supy, ktoré sa tu často zlietajú a skutočne urážajú a zosmiešňujú už aj tak zúfaleho človeka!

lenkasarka
21. máj 2022

Niektoré ste príliš utlocitne. Niekedy aj v normálnej odpovedi vidíte drzosť,urážku či výsmech.

sashabb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zlostitko
21. máj 2022

@sashabb asi 😉

loginexistuje
21. máj 2022

ja zasa nemam rada ked niekto pyta radu odpisujem poradis ale zadavatelke sa nepaci odpoved a utoci

rikarika
21. máj 2022

@dzulli1980 pointa ostava, ci anonymne alebo nie....mne sa tento prispevok paci....strelena hus zagaga....

elizabet173
21. máj 2022

nech sa zamyslia najprv autorky podobných tém https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/sex-pred-potratom/

zuzitko74
21. máj 2022

Ja ti neviem, ale mne aj tvoj príspevok príde zbytočne urážajúci. Ak mi odpovieš argumentom, že tie ženy si to zaslúžia, tak taký istý argument môže použiť s čistým svedomím aj druhá strana.