Mozno je to otazka na adminov ci koho, kto tu robi a prevadzkuje tuto web stranku, ale popri tom,ze na diskusiu na tomto fore mozem vyjadrit Paci sa mi to, mi casto CHYBA vyjadrenie aj NEPACI SA MI TO! Da sa s tym prosim pekne nieco robit??
Mate aj vy niekedy taku myslienku vyjadrit svoj nazor nesuhlasu??
@katren dakujem, aj to tam posuniem, myslim,ze je niekedy jednoduchsie kliknut nepaci sa mi to ako vypisovanie. Podla toho si tiez ostatny mozu urobit mienku - nazor.
@kvietocek7 😉
@kvietocek7 ludia si vzdy radi rypnu, alebo vysteknu na niekoho, kto ma iny nazor, popripade zly nazor.
tlacitko "nepaci sa mi to" nie je jednoducho dostatocne aby plnilo svoju funkciu zodpovedne a plnovyznamovo 😉 😀
Stačí, že se tady maminy navzájem stresujou kritikama a hádkama, teď se ještě budou stresovat počtem NEPÁČI SA MI TO...když se mi něco nepáči, tak to buď nekomentuju nebo slušně podám svůj názor, ale kliknout na tlačítko a jít dál jako by se nechumelilo-to je tak akorát pro ty, které budou chtít rýpat, uškodit a zkazit radost...pardón, ale už si nedělám žádné iluze...
To nie je o rýpaní alebo zhadzovaní niekoho...Kludne by tam to tlačítko mohlo byť,nevidím v tom absolutne nič zlé,treba sa naučiť aj sebakritike a následne ju aj prijať od niekoho iného.Ved koniec koncov sme v DISKUSII a nie každý musí zdieľať rovnaký názor ako tá druhá.Veď nad niektorými názormi mi častokrát rozum zastáva🙂takže so zakladateľkou tejto témy plne súhlasím🙂🙂
myslim si, ze uz teraz je mnoho mamiciek, ktore sa neodvazuju napisat svoj nazor, lebo pride okamzite x zien, ktore ich udupu.
napriklad, ked som napisala o tom, ako sme oducali dieta od nosenia na rukach metodou "nechat poriadne vyrevat". v samotnom fore, kde som to pisala, ma nepodporil nikto. zato do sukromnej posty mi napisalo hned asi 6 bab.. a co myslite, preco? lebo ani nemaju odvahu napisat do verejneho fora (ved by ich tu prizabili).
tiez ked som napisala, ze nebudem kojit. pravdaze som musela aj vysvetlit preco, lebo inak by som bola za krkavciu mater. a ajhla, v sukromnej poste hned par sprav od bab, ktore maju rovnaky nazor.
Ale neodvazuju sa napisat verejne, lebo to je ako pichnut do osieho hniezda ☹.
Podla mna ludia skor vyjadria nesuhlas, ako suhlas, a ak im to este umoznime v anonymite, tak amen tma.
..a ak mi da niekto *nepaci sa mi to* nebudem *odsudena*?..bude to rovnake a mozno este horsie..lebo sa mozno ani nedozviem, preco môj nazor nie je ok..lebo mnohe sa skryju len za to tlacitko..ale viac k tomu nepovedia..a diskusie sa zmenia..uz to nebudu diskusie, ze komunikujeme spolu, ale bude to len o paci sa mi to, nepaci sa mi to...ked davam nieco von, tak si za tym stojim a nepolozi ma ani kritika, rada si ju vypocujem..mozno ma niekam posunie a mozno nie, mozno ma este viac utvrdi v tom, ze to ako to robim, je to najlepsie..ak ked s tym ostatne baby nesuhlasia..ale *nepaci sa mi to*mi k tomu vela nepovie..lebo ludia uz to nebudu chciet velmi rozoberat..staci, ked to len odkliknu..
@vietnamka nereagovala som na
@monika15 😉 ale na celkovo ..to odsudena som si ukradla 😀 😉 sa mi tam hodilo..inak mna uz tiez niekolkokrat napadlo, ze preco tu nie je to nepaci sa mi to..obcas by som ho tak rada stlacila..ale je to fajn, ze tu nie je, lebo ak sa fakt nestotoznujem s niecim, tak sa snazim o tom diskutovat a nakoniec zistim, ze je to uplne inak ako sa zdalo v prvotnom prispevku..takze ja sa len potesim, ked tuto moznost admin neda a radsej budeme diskutovat
@skajinka A k čemu je kritika bez odůvodnění, bez diskuze? Kliknutím na Nepáči sa mi to nevyjádříš, co se ti nelíbí, neodůvodníš to...a maminka se bude dohledávat toho, co se ti na tom asi tak nelíbí...jestli bod A nebo spíš bod B...a stejně si to vyloží po svém...takže tvoje Nepáči sa mi to stejně vyjde naprázdno a absolutně nesplní účel...
Elzu ja som nenapisala ze to [Nepaci sa mi to] má ostať bez diskusie.A ani ja nie som tabuľková mamička a nebojím sa vyjadrit svoj názor.Ci uz je taký alebo onaký,alebo si aj nechať poradiť.Ale prečo sa vsetky horeuvedene baby tak toho tlačítka bojíte,to nepochopím🙂🙂ako nepochopim ani to,preco niektore pisu zakladatelkám do IP a tu sa nevyjadria,hmm..ved nikto nepríde k Vám domov a nezbije Vás za Váš nazor🙂ze nekojite,nechate vyplakat a pod. Len neukamenujte teraz vy mna🙂
@skajinka ''kolko ludi tolko chuti'' ale presne, ide o to ze nikto nikomu nechce ublizovat, ved predsa tym,ze sa vyjadrujem mozem si tak isto odkliknutim pridat ci suhlasim alebo nie. Pride mi to polovicate ak je moznost paci sa mi preco chyba druha strana ?? Potom nech zrusia obe 😀 😀
Diskutujuci maju byt v tomto viac ''objektivny'' a nie pretlak subjektivity ze vsetko beru osobne az tak ze pisu do IP.
Ale to samozrejme respektujem a som rada,ze sa tu o tom diskutuje. Tak iba tolko....
ahoj, zaujímavý nápad...i keď priznám sa, vôbec mi toto nenapadlo 😅 ...automaticky, kedˇ s niekým súhlasím, resp. s jeho príspevkom, kliknem na "páči sa mi to" ...a prípadne ešte doplním svoju skúsenosť...ale, keď sa mi niečo nepáči (aj také sa nájde...napr. v jedeň deň "natrafím" na 10 rovnakých diskusií/otázok...)...tak to buď ignorujem, alebo vyjadrím svoj názor...ovšem, už veľa krát som videla, ako sa dokážu mamičky rozohniť a odsúdiť nielen zakladateľku, ale aj prispievateľky navzájom a "nepáči sa mi to" by bolo v kurze...až do chvíle, keď sa dostane k slovu zakladateľka a "vysvetlí bližšie" svoje myšlienkové pochody...ale, ak to vezmem z pohľadu logiky, tak keď je tu možnosť "páči sa mi to", logicky by tu malo byť aj "nepáči sa mi to"...len sa obávam, že bez komentára, prečo sa mi to vlastne nepáči, to nebude mať až taký zmysel...
@kvietocek7 tu treba napisat navrh 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/otazky-na-asmira-team-2/