Prečo sa PS Spolu nedostali do parlamentu?

1. mar 2020

Ahojte, nerozumiem.
Preco tato strana nebude v parlamente, ked ma viac percent ako SAS a Za ludi?
Ti kresla maju.
Dakujem za vysvetlenie

deedol
1. mar 2020

lebo je to koalicia a ta potrebuje 7%

veronikaszabova
1. mar 2020

Tak ako napisala @deedol

Koalicia potrebuje minimalne 7% volicov. Chybalo im necelych 1000 hlasov (0.04%)

elanor
1. mar 2020

pre pana jana, od rana milion otazok na ploche, stacilo si dat do lupy. Naco diskusia?????

23121974
1. mar 2020

Zdravý rozum,google a nemusia sa zakladať ďalšie diskusie o ničom 🙈

majkeel
1. mar 2020

Ten blby zakon treba zmenit. Je mimo misu, ze ak sa spoja dve strany a maju 6,99%., tak hlasy ich volicov prepadnu, lebo pri spojeni musia mat aspon 7% a nie 5% ako ostatni. Na ich mieste by som to napadol na ustavnom sude.

autor
1. mar 2020

Dakujem.
Ako to tu vymazat?

hermionia
1. mar 2020

Veď ešteže tak 🍾😉🙏

simsalabim
1. mar 2020

@majkeel blbost. Stale to su 2 strany, nie jedna. Ak by sa zlucili do jednej, platili by pre nich pravidla ako pre 2 stranu.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evkano1402
1. mar 2020

@majkeel
jasne aj ja by som to napadla...😉
nech si pekne spravodlivo nahrabu rovnych 10% alebo po 5% kazdy zvlast
U PS/Spolu to so spravodlivostou bolo ucelove napr. reklama na prezidentkinej facebookovej stranke.

lenkakravcova
1. mar 2020

@evkano1402 Ako aj LSNS sa skladá z viacerých prúdov len to dali pod jednu stranu, aby im stačilo 5%.

Ps spolu chceli byť čestní a keď sa rozhodli pre koalíciu tak takto spolu aj šli, za koalíciu.. No len doplatili na to.
Ak by pred voľbami sa oficiálne spojili, stačilo by im 5% a dnes by oslavovali 🎉

evkano1402
1. mar 2020

@lenkakravcova 😂
tak sa mali "cestni" PS/Spolu inspirovat...vsak o 4 roky...

lenkakravcova
1. mar 2020

@evkano1402 No, doplatili na to chudáci.. Budú musieť skúsiť nabudúce. 😀

majkeel
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
milanm_
1. mar 2020

Kuffa? Asi si myslel Ďuricu ktorý za mlada spieval v kapele Biely Odpor. Zaujimavé je, že lavicový bonzák/bloger Benčik ma 6492 kružkov a Ďurica 22480. Nuž to je demokracia.

cormeum
1. mar 2020

Matovič: ,,Ajaaaaaaj jupi jupi jééééééj !!!!,,

cormeum
1. mar 2020
clarke
1. mar 2020

Je dvojkoalicia takže musí mať 7 percent kedze sú to dve strany... Keby bola jedna dostala by sa do parlamentu

mpg
1. mar 2020

To veľakrát bolo aj v TV, že oni ako dvojkoalícia musia mať aspoň 7 percent, aj to je ešte veľká výhoda, lebo keby išli samostatne tak musia získať 2x 5 percent.

linda171
1. mar 2020

Chvalabohu že sa nedostali 🙏🙏🙏

jazmina83
1. mar 2020

@linda171 Prečo? Nepáčil sa Vám ich program? Ľudia na kandidátke? Ja som ich nevolila 😉 len ma zaujíma, na základe čoho ich ľudia posielajú do "prdele". Ale možno bude Pročko lepší odborník než napr. Mihál...ach jaj ..

dandelion94
1. mar 2020

@jazmina83 PS Spolu mi je veľmi ľúto, mali tam naozaj dobrých ľudí a odborníkov, napriklad taký Mihál, toho je obrovská škoda... nemal odchádzať z SAS

fialka2612
1. mar 2020

@milanm_ "Kuffa? Asi si myslel Ďuricu ktorý za mlada spieval v kapele Biely Odpor. Zaujimavé je, že lavicový bonzák/bloger Benčik ma 6492 kružkov a Ďurica 22480. Nuž to je demokracia." Nie, nie je to zaujímavé, je to jasné. Blbcov a primitívov je viac ako čestných a múdrych ľudí. A ako sa vraví: "Hovno musí byť chutné, tie milióny múch sa nemôžu mýliť" 😀 😀 😀

marca12
1. mar 2020

@jazmina83 nemali zly program,ale slovenska mentalita este nie je pripravena na takto zmyslajucich ludi. Slovaci chcu pocut ako sa pomoze chudobnym,zaujimaju ich socialne balicky. A PS spolu uvazuju moderne,sucasne mali v programe napr klimaticke zmeny,digitalnu dan atd. To slovak,ked pocuje dan,hned uteka. Ich cas este pride,len poviem to sprosto,generacia sa musi obmenit a mozno o 4-8 rokov budu mat vyssie cisla.

mima1
1. mar 2020

@cormeum ja som dnes citala ze ked ti chyba tolko hlasov, kolko ma Kiska vlasov

h2
1. mar 2020

Tak ja som ich volila a som úprimne smutná, že sa do parlamentu nedostali. 😢

autor
1. mar 2020

Nie som ich volic, ale neuskodil im pan Beblavy?
Mozno samotne PS by preslo.
Tolko hejtu, co mal on..
Truban ako nova tvar mal vacsiu sancu sam

erikavesela
2. mar 2020

@jazmina83 su to cisti neomarxisti

lula313
2. mar 2020

No my v Ba mame od nich Valla a sme veľmi rozčarovaní. Dvíhanie dani, chce odsúhlasiť developerské projekty na Vinohradoch a odkupovať v nich drahe byty, ktoré budú akože najomne. Drahou parkovacou politikou chce donútiť ľudí, aby presadli do MHD, ale keď bolo hlasovanie o zrušení ohňostroja, ktorý ma oveľa horsie ekologické dopady, tak aj napriek súhlasnému hlasu ľudu, ho nezrušil. Tím Vallo tvorí kopec farizejov, ktorí sú neodborni(napr parkovaciu politiku tvoril cykloterorista Netri, ktorí má vzdelanie v oblasti marketingu, nie dopravy a pod). Hlavne doplatili na svoju chamtivosť, každý chcel byt kohutom na svojom smetisku. Keby sa zlúčili aj s Kiskom, či Hlinom, mohli byt všetci v parlamente, nie trieštiť pravicovú základňu voličov.

gdulskadarina
2. mar 2020

@linda171 preco nie? niektore veci, co mali v plane, ze by presadzovali mali podla mna aj hlavu aj patu, nebolo to stratene, aspon z mojho pohladu