Neviem, ci tu niekto pozná Patriciu Jarabicovu, ale velmi ma zaujima, preco sa vlastne rozišla s tym Cechom? Mne osobne hned od začiatku ten chlap nesedel. Velmi mi pride, ze sa chcel cez nu len zviditeľniť. Uz to, ze ako sa prvýkrát vrátili z cestovania, sa s nou rozišiel cez sms a potom za tyzden sa opat zjavil... Ďalšia červená vlajka, ked si v Afrike potrebovali dat jeden od druheho pauzu, a museli stráviť kazdy zvlast par dni. Jasne, to nebolo mozno az take zle, ale aby ma moj partner poslal samu na bicykli po Afrike, to mi prišlo choré. S prvým frajerom, strašne cvičili, vytvorili spolu knihu o zdravých sladkostiach, ich vzťah bol na oko ukážkový a neskor priznala, ze od začiatku boli uplne ini a mal kazdy ine ciele a sny. Potom krátko po rozchode si nasla toho Cecha. A zas mi prišlo, ze vsetko robila preto, aby sa mu zapacila. Mne pride zvláštne hovoriť o niekom, aka je to moja spriaznena duša, aky maju krásny vzťah, vytvoria spolu knihu o ich ceste a krátko nato, sa rozísť. Ved nemaju 20 rokov. Potom mi pride, ze je to výsmech láske. Ved predsa emócie sa nedajú len tak vypnúť. Ano, jasne, ze laska moze vyprchat, ale po takej krátkej dobe? Ja viem, ze su to somariny, ale aj tak ma zaujima nazor inych:D ak teda sa tu najde niekto, kto ju pozná :D
@larazivago tak hodnoti svoj zivot verejne na sociálnych sieťach, tak je pochopiteľne, ze to ludi zaujima :D ked nechcem, aby ma niekto riešil, tak tieto veci nedávam von. Ano, pride mi nepochopiteľné, ze niekto napise knihu o našom vztahu a za kratky cas sa s nim rozidem. Ved na tom zarábali, nie je to len tak, ze si nieco cmaram do notesu. A tiez si jej sledovatelia zaslúžia nejake vysvetlenie. Doteraz vsetko, co riešila, bolo len v takych hadankach. Tak bud som autentická a idem s telom na trh a bez okolkov vysvetlím, co je vo veci. Alebo sa radsej na to vykašlem.
@larazivago spomienka z detstva? Nesplietla si si ich? Ona píše o Patrícii Jarabicovej, nie Jariabkovej.
A kto je to?
@tomikejt jeeeemine, ano😁 pardon...
@larazivago myslela som si , su to veľmi podobné mena 😊 ta druhá je mladá cestovateľka 🙂
@tomikejt ok, nič to však nemení na mojej odpovedi 😁 dik za upozornenie
Sledovatelia si zaslúžia vysvetlenie ? To ako naozaj ?
Myslím , že každý má právo za sebou zavrieť dvere a robiť čo chce, s kým chce a ako chce .
Aj keď "predāva" svoje súkromne , je evidentné , že táto záležitosť patrí do inej kategórie ako pre sledovateľov .
Skôr vidím problém v tom , že sú ľudia čo žijú iba "online" a tých je mi popravde celkom ľúto . Otvor knihu , čítaj , tvor , peč .... To je jedno , ale prosím , nerieš niekoho súkromie , ktoré aj tak s najväčšou pravdepodobnosťou nie je reálne .
@bimbambom ja o voze a ty o koze. Pokial nevies o kom je rec, je zbytočne o tom diskutovať. Ano, zaslúžia si vysvetlenie, pretoze im fandili, zdieľali s nimi zazitky. Boli viackrát na spoločných stretnutiach spolu s nimi. A ked raz napisem knihu o ich ceste, je trosku blbe rozísť sa a nenapisat ani par slov, preco sa tak rozhodli. Jasne, ze je to každého vec, ale vela ludi oni dvaja inšpirovali a mali nadej, ze laska existuje a potom zrazu rozchod bez vysvetlenia. Ked uz chcem nieco odovzdávať ludom, tak poriadne. Pretoze ona je práveže z tych ludi, ktorí strašne presadzujú realitu. Tak nevidim dovod, preco teda nepovie, aka je realita aj ohladom rozchodu.
@bimbambom a ďalšia vec, ako mozes pisat o niekom neznámom, ze ma nezaujímavý zivot a žije zivot online :D si uplne mimo. To, ze sa tu spýtam na nieco este neznamena, ze nic ine nerobím 🙂 zrejme aj tebe nic neutečie, led si si klikla na tuto diskusia a odpovedas na nu :D
Viem o koho ide , vygooglovala som si ju .
No , zas ty teraz porovnávaš neporovnávateľné .
A na margo tvojho nezaujímavého života , toto som nikde nenapísala , ani som si to nemyslela .
Odkial vies, ze sa rozisli? Sledujem ju na instagrame, ale uz velmi nie je aktivna
@bimbambom len je rozdiel si niekoho len tak vygooglit, ako ked ho sleduješ dlhší cas 🙂 ja som nechcela, aby dopodrobna vysvetľovala rozchod, ale ked je taka autentická, ako tvrdila a ze bude zdieľať dobre chvíle, ale aj tie zle, mohla napisat, co sa stalo. Ten jej profil cesta dvou bol hlavne o nich dvoch a vela ludi ich aj finančne podporilo kupou knihy alebo sa s nimi osobne stretlo. Uz ked si založím ucet, kde zdielam vzťah, tak by bolo fajn aj vysvetlit, preco sa to skončilo. Ja som ju mala fakt rada, lebo mi prišla taka prirodzená a na nic sa nehrala...a bola som v tom, ze oni dvaja sa naozaj nasli a ze ich stretnutie a vzťah bol natoľko silný, ked sa rozhodli napisat knihu. Ale zrejme ďalší fake, ked po takej krátkej dobe prišiel rozchod
@olivieraa no ona sa dlhsie neozyvala a nikto nevedel preco...a potom sa ozvala, ze chystajú nejake prekvapenie, potom zas dlhsie ticho a zrazu, ze sa rozhodli ist kazdy svojou cestou. Ved jasne, stava sa, ale prišlo mi, ze to ich stretnutie považujú za nejake osudové, ked o tom napísali aj knihu.
Mne zas príde veľmi korektné nevysvetľovať rozchod. Logicky, ľudia sa nečakane rozídu väčšinou vtedy, keď sa jeden z nich začne správať tak, ako ten druhý nie je ochotný tolerovať alebo urobí nejaký veľký pruser. Prečo by mali jeden druhého verejne kritizovať? Prečo by potrebovala verejnosť vedieť, že trebárs ona začala ich vzťah totálne zanedbávať, alebo že on nie je schopný naučiť sa funkčnej komunikácii, alebo že bol niekto z nich neverný, alebo jeden z nich prepadol nejakej závislosti, alebo alebo alebo? Veď to sú súkromné záležitosti a naozaj dúfam, že nemajú vo svojom blízkom okolí ľudí, ktorí to veselo vyštebocú na sieti.
bože ženy vy máte za problémy 😂😂 tlieskam ak je toto jediné čo potrebujete riešiť vo svojom živote a chýba vám to ku šťastiu 🙏😀
Nepoznam o kom pises, ale evidentne kocka pise knihy na pockanie, mozno aj s vymyslenym pribehom o laske, aby si tym zarobila na dalsie cestovanie. Ber pribehy zo soc sieti s rezervou, nevyjadruju realitu.
P. J je moja spomienka z detstva, nemám dôvod hodnotiť jej vzťahy. Vám je P. J. čo?