Prečo sa naša cicka váľa vo vlastných výkaloch?

lucy1801
27. okt 2022

Ahojte, prečo sa naša cicka váľa vo vlastných výkaloch ? Alebo mi vkuse rozhrabáva smetiak. Ďakujem za rady 🖤

monvitka
27. okt 2022

aha mačka...a ja že koho cicky sa kde váľajú

nikpa
27. okt 2022

@lucy1801 ty máš doma volaku chodiacu cicku a ešte k tomu sa dokáže v smetiaku hrabať 😲
veď sa vyjadri normálne, nemá snáď to zviera normálne, oficiálne pomenovanie??

deti95060810
27. okt 2022

to som porozumela že je to mačka -len som nepochopila ako ti rozhrabáva smetiak...však smetná nádoba je hádam zatvorená či si ju mačka otvorí sama?

dskjhfdlkdjhl
27. okt 2022

Musis cicke Micke dohovorit, ze damy sa vo vykaloch nevalaju. Ma macaci zachod? Cistis jej ho pravidelne? Smeti treba mat v uzatvorenej nadobe.

veselo_neveselo
27. okt 2022

V smetiach hlada zradlo, treba zavriet.
Macky sa nezvyknu valat vo vlastnych hovienkach, takze treba ist za vetom, moze mat parazity, alebo zapalene zlazy, alebo prilepene hovienko, alebo aj alergie...
Ako uplne prve je zabranit pristup ku smetiam, a pozriet ci neprejde to valanie vo vykaloch. Ak za par dni nic, tak sa vybrat na navstevu veteriny.

lulaby1982
27. okt 2022

Údajne cicky su veľmi čistotne,to robia psy väčšinou,čo to je cickapes?Ja psickar by som cicky nechcela ,to len tak na margo, cicky su naj prenášaci zoonoz .

Vážne: Nas pes to tiež robil a riadne si to užíval,ako spa. Aj mŕtve zvieratá, takto sa s nimi vykupkal. My sme šaleli z toho. A ešte to aj s chuťou konzumoval, z nedostatku vitamínov to bolo, keď papa svoje vyexpedovane produkty. Je to preto,že im to vôní ,oni to milujú . Nám ľuďom voňajú iné pachy im iné. Nič zle.