Preco sa v diskusiach na zenskom fore neozveme, ked chlapi urazaju prispievatelky, s ktorymi nesuhlasia a aj sa vulgarne vyjadruju?
Nič som nezaregistrovala. Určite by som sa ozvala.
Daj konkrétnu diskusiu, ešte som niečo také na MK nevidela, slovné prestrelky áno, vulgárne nadávanie nie.
@eva8 lebo je to internet a nevidím dôvod sa dohadovať s nejakým blbečkom (alebo aj kravkou, to je jedno). Mne je úplne u prdele, čo si o mne myslí nejaký "uzivatel77841684" a nemám potrebu sa obhajovať a brániť. Väčšinou sú to chudáčikovia, ktorých jediný zmysel života je klávesnica a internet, tak hádam ho nebudem podporovať a hnať mu vodu na mlyn 😀 v realite si nevie ani nakúpiť v obchode bez toho aby sa nerozplakal a necvrkol si do gatí, ale na internete bude vyskakovať ako alfa samec, to určite 😀
@minenkak
@grof_monte_christo do mňa sa nedávno naozaj vulgárne obúval nejaký dilino, z ničoho nič v asi dva roky starej diskusii (podotýkam, že nič nevhodné som tam nenapísala), no budem sa ja takým zaoberať? 😀 ani náhodou.
Bol tu taký jeden pacient ktorý keď už nemal žiadny logicky argument tak potom začal mat sexisticke poznámky
Ale po viacerych upozorneniam mu vymazali konto.
Ale to je asi jediný chlap ktorý sa tu takto správal. A on bol naozaj psychiatricky pacient
A čo prispievateľky nejakého chlapa. To tiež nie je okej.
...ženy sa tu vedia vulgárne vyjadrovať na dennom poriadku
... chlapa sfuknu,ako sviečku,stačí, že niektorej len oponuje
Naozaj som si nevšimla, že by tu niektorý z mužov urážal. Teda od čias, odkedy zmazali Zora blahej pamäte. Zaregistrovala som tu jedného riaditeľa vesmíru, ale je chudácisko taký úbohý vo svojej snahe byť cool, že je až smiešny a žiaden alfa samec. Inak sa mi miestne pánske osadenstvo zdá pomerne pricetné.
Chodec urazal Miriam 11 dnes v politickej téme.
Aby to bolo kompletné, urážal tu už niekedy muž muža? 😂
Ja si tu pamätám jediného psychopata zora, ale do toho sa teda obuli vždy všetci. Ale on bol psychopat. A potom ešte jedného, ktorý tu so svojou fotkou a pod svojim menom opisoval neveru svojej ženy a následne ich sexualne praktiky, ked sa k sebe vratili. Jeho som tu už nepostrehla, ale ona sem chodí a vždy, keď niečo pridá si spomeniem na jej muža a nato, čo sem všetko o nej popísal.
@eva8 a kde si také niečo videla ?