Prečo sa na ženskom fóre neozveme, keď chlapi urážajú prispievateľky?

eva8
8. mar 2024

Preco sa v diskusiach na zenskom fore neozveme, ked chlapi urazaju prispievatelky, s ktorymi nesuhlasia a aj sa vulgarne vyjadruju?

janai1
8. mar 2024

@eva8 a kde si také niečo videla ?

tenerifka
8. mar 2024

@eva8 mas vpravo hore moznost nahlasit nevhodny prispevok

koniarova
8. mar 2024

Nič som nezaregistrovala. Určite by som sa ozvala.

eva8
autor
8. mar 2024

@tenerifka nahlasenim prispevku sa neziska nic. Ja sa radsej ozxem.

minenkak
8. mar 2024

@eva8 ja som ešte nič také nezaznamenala

eva8
autor
8. mar 2024

@janai1 v politickych temach niekoho niekedy prejde trpezlivost
@minenkak

grof_monte_christo
8. mar 2024

Daj konkrétnu diskusiu, ešte som niečo také na MK nevidela, slovné prestrelky áno, vulgárne nadávanie nie.

minenkak
8. mar 2024

@eva8 tak to ja teda vôbec nečítam a myslím,že ženy si tiež riadne drzé

sissy27
8. mar 2024

@eva8 lebo je to internet a nevidím dôvod sa dohadovať s nejakým blbečkom (alebo aj kravkou, to je jedno). Mne je úplne u prdele, čo si o mne myslí nejaký "uzivatel77841684" a nemám potrebu sa obhajovať a brániť. Väčšinou sú to chudáčikovia, ktorých jediný zmysel života je klávesnica a internet, tak hádam ho nebudem podporovať a hnať mu vodu na mlyn 😀 v realite si nevie ani nakúpiť v obchode bez toho aby sa nerozplakal a necvrkol si do gatí, ale na internete bude vyskakovať ako alfa samec, to určite 😀
@minenkak
@grof_monte_christo do mňa sa nedávno naozaj vulgárne obúval nejaký dilino, z ničoho nič v asi dva roky starej diskusii (podotýkam, že nič nevhodné som tam nenapísala), no budem sa ja takým zaoberať? 😀 ani náhodou.

pribinak
8. mar 2024

Bol tu taký jeden pacient ktorý keď už nemal žiadny logicky argument tak potom začal mat sexisticke poznámky

Ale po viacerych upozorneniam mu vymazali konto.
Ale to je asi jediný chlap ktorý sa tu takto správal. A on bol naozaj psychiatricky pacient

pochod
8. mar 2024

@eva8 neviem ci sme na rovnakej stránke ale ked tu niekto niekoho uráža tak výlučne žena inú ženu 😂.

bloger
8. mar 2024

A čo prispievateľky nejakého chlapa. To tiež nie je okej.

tykat
8. mar 2024

@eva8 ja to preskakujem, nemam cas citat nejake urazky

miskakyska
8. mar 2024

...ženy sa tu vedia vulgárne vyjadrovať na dennom poriadku
... chlapa sfuknu,ako sviečku,stačí, že niektorej len oponuje

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vroni
8. mar 2024

Naozaj som si nevšimla, že by tu niektorý z mužov urážal. Teda od čias, odkedy zmazali Zora blahej pamäte. Zaregistrovala som tu jedného riaditeľa vesmíru, ale je chudácisko taký úbohý vo svojej snahe byť cool, že je až smiešny a žiaden alfa samec. Inak sa mi miestne pánske osadenstvo zdá pomerne pricetné.

cafelatte
8. mar 2024

Chodec urazal Miriam 11 dnes v politickej téme.

bloger
8. mar 2024

@sheila121 tak dakujem teda

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bloger
8. mar 2024

@sheila121 V pohode len si to tak napísala, že ma to zaskočilo. Ty si predsa moja kamoška najlepšia tu.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
svetlonos
8. mar 2024

@eva8
ale ved zeny sa ozyvali

grof_monte_christo
8. mar 2024

Aby to bolo kompletné, urážal tu už niekedy muž muža? 😂

cacianka
8. mar 2024

@pribinak ⚡- to bol teda zjav !

cacianka
8. mar 2024

@vroni neber meno božie nadarmo ✌️.
👹

vroni
8. mar 2024

@cacianka, fakt? Ja že on bol pomstiteľ (asi utláčaných chlapov) a ty, že pánboh osobne??? No teda.... 🤣🤣🤣
Inak ho ľutujem, si predstavte tu stikutku, co musí mať a nemôže sa zapojiť, to je týranie, ligu mužov na nás...

cacianka
8. mar 2024

@vroni neber meno toto nadarmo

vroni
8. mar 2024

@cacianka, veď už som nemenovala. 🤣🤣🤣

lalenka33
8. mar 2024

Ja si tu pamätám jediného psychopata zora, ale do toho sa teda obuli vždy všetci. Ale on bol psychopat. A potom ešte jedného, ktorý tu so svojou fotkou a pod svojim menom opisoval neveru svojej ženy a následne ich sexualne praktiky, ked sa k sebe vratili. Jeho som tu už nepostrehla, ale ona sem chodí a vždy, keď niečo pridá si spomeniem na jej muža a nato, čo sem všetko o nej popísal.