...veľmi ma to zaujíma, je to pre mňa nepochopiteľné..určite ste sa stretli s týmto problémom viaceré..aj keĎ človek pošle balíček obyčajne za 0,60 centov, predsa je to zaplatená služba, je to aj tak peniaz, začo potom platím, keď ten balík sa potom stratí? Kde zmizne? Niekto si to rozbalí a veci si nechá? Nechápem.. 😖
Moja vlastná skúsenosť:
- Zle napísaná adresa
- Dopletenie pošty v BA , kedže ich je viac (chyba novej poštárky)
- Stratenie žltého papieriku zo schránky
- Vyradenie, kedže išlo o menší formát balíčku, ako je malá obálka
Možno práve preto, lebo je "len" za 0,60€. Treba posielať doporučene s podacím lístkom, alebo s balíkovou sprievodkou. V dnešnej dobe podľa čísla sa dá z pohodlia domu cez net balík odsledovať od jeho podania na pošte až po odovzdanie príjemcovi. Tak pokiaľ je to niečo, čo sa nemá stratiť, tak to zabezpečím tak, aby sa to nestratilo.
😉
mne dnes prišiel avon katalog rozdrapený akoby prešiel celou cigánskou osadou,asi si tetky na pošte kukali,ak tam aj bola vzorka mám smolu 😠
pretoze v nasej sprostej komunistickej institucii zvanej "slovenska posta" pracuju mnohi neschopaci. vidim to sama denno-denne na mojej poste 😠 😠 😠 😠 😠
kedze som robila v kurierskej spolocnosti, tak mam info o tomto probleme 🙂
Zamestnci postovych
ahoj, aj mne sa uz viackrat stalo, ze sa balik "zahadne stratil"... 😠 odvtedy posielam vzdy ako poisteny balik...
tiez som si vtedy zistovala, co a ako...a bolo mi naznacene, ze ked "poctivy" zamestnanec posty vidi, ze balik ide obycajne a ze sa mu nic neda dokazat, tak si vec proste vezme... 😝 😠 😠
kocky mate pravdu. ale potom straca zmysel nieco posielat obycajne. tak nech tu sluzbu zrusia. a vsetci budeme posielat len doporucene 😠 keby sl. posta nebola zasraty monopol, tak by to vyzeralo inak.
Mne sa obyčajný balíček ešte nestratil, ale posielam len veľké A4 obálky, aby niekde nevypadol. 🙂
to by zaujimalo aj mna... raz som si objednala odtialto z bazaru bolerko a prislo mi otvorene, napadlo ma, ze ho zrejme pani postarka neobliekla, tak ho predsa len dorucila 😀 ale fakt nechcem nikoho obvinovat... tiez tomu nerozumiem, mozeme len hadat 😒