Prečo sa mužom páči neprirodzená krása?

dajulka01
7. júl 2019

Ahojte baby, pred tým ako poniektoré mate chuť kritizovať ani ďalej nečítajte 😄 no tak teda baby vysvetlite mi prečo ti chlapi pozerajú po takých umelých šťandach? Ja neviem ale keď konečne sa mi zapáči nejaký pekný chlapec co fakt u mňa sú sympatie 99 percentne on radšej bude sa snažiť o takú ktorá chodí na diskotéky každý víkend solarko zmachlena jak bábika barbie... Niekedy si hovorím kde to sme? Chlapi nevidia jednoduchosť a krásu? Dotyčný prejavuje záujem vetami "s tebou by som šiel aj na koniec sveta" výsledok žiaden. A pritom mi ich vypisuje habadej ale sami debil. Už som zúfalá, mam pocit ze si už nikdy chlapa nenájdem moje kamarátky už polka tehotné vydávajú sa a mam pocit ze zasa ide trend sa po 20 vydať a otehotnieť. Ja strácam kamošky každej keď napíšem vyjdime von na kávu každá odpise ze je u frajera a ja doma a nemám sa s kým ani porozprávať. A keď nie sú u frajera tak iné sa starajú o deti a pod. No ako zbaliť chlapa ktorý sa mi páči? A pod úroveň neklesnem ze mu roztiahnem nohy ako tie ktoré som spomínala vyššie taka blbá a hlúpa nie som.

katarina40
7. júl 2019

@dajulka01 ahoj ako mas uplnu pravdu v tomto neviem ako a kam spejeme ako teda chlapy kam speju presne tak napisu povedia jooj ze hladaju uplne normalnu babu a popritom keby taku zbadali tak si nohy dolamu aj za nou🙂nechaj to na nahodu snad nejaky princ docvala ja som tiez bez a cooo neriesim ked ma zenska uz co i len kilo navyse uz si ju nevsimnu co uz ako nehovorim ze samej je dobre aleee zase su aj ine dvoleztejsie veci nieeee ako nejaky chlap ktory ta aj tak bude hnevat🙂

0silvia0
7. júl 2019

@dajulka01 je tu reč o vekovej kategórii 20+? V tejto kategórii chlapi nehľadajú poväčšine vážne známosti na ženenie a tie umelé bárbiny sa im páčia, tak to skúšajú na ne. Majú pocit, že zmachlená vyzývavá umelá žena chce sex (vyžarujú tú umelo zvýraznenú ženskosť) a oni v tomto veku chcú sex, takže je to jednoduchá logika... priťahuje ich to, čo vyzerá sexuálne vyzývavo. Potom časom aj tak zistia, že to, čo vyzerá ako chtivá samička tak v skutočnosti vôbec nie a keď dostanú rozum, tak si hľadajú primeranú normálnu babu....

ivi2891
7. júl 2019

Veď plast a silikón je v móde je všade aj vo vode 😂

dajulka01
autor
7. júl 2019

@katarina40 si ma potešila,že somnou suhlasiš, ano ja v to dufam... ale ono to je tak ked chcem ja on nechce a ak chceju ini tak ja nechcem....

@0silvia0 no mne 25 ročný chlap písal že on je pripraveny na dieťa a že hlada si normalnu ženu nie lahke že take može mať kedy sa mu zachce... no a ked pozeram koho čo sleduje tak iba tie lahke... čož nepochopim... nie mam postavu modelky ako ine skor by som povedala že som take krv a mlieko....ale zrejme sa to chlapom nepači... žiaľ

queen_mary
7. júl 2019

Este nevieme, aka ty si vyhra 😅 jedna vec je hejtovat, za akymi babami idu chlapi, ale aj trosku sebareflexie by to chcelo. Ja mam teda 28 a v mojom okoli mam chalanov, ktori maju tie normalne baby, o ktorych pises 🙂

zuzkapap
7. júl 2019

Ahoj, podla mňa možno hľadáš na zlých miestach, ti co idu po barbie co piju každý týždeň na diskotekach i tak za nič nestoja 🙂 skus keď tak nejaku zoznamku typu tinder alebo badoo, je tam síce aj veľa chlapov typu "odpad" ale keď mas chuť sa tam prehrabat daju sa nájsť aj normálny, kamoška ma zo zoznamky dlhoročný vážny vzťah 🙂 alebo ešte odporúčam sa zapísať na kurz Latino tancov :D ja na taky chodim a sa to tam hemží chlapmi 20+ co su single :D Ale proste aj treba mať šťastie lebo je pravda ze veľa sa nechce viazat a s tým veľa nespravis...

dajulka01
autor
7. júl 2019

@zuzkapap skusala som to badoo a spravy boli typu "si nadrzana? " alebo "pojebal by som ťa" tak dik som to vymazala :D

zuzkapap
7. júl 2019

@dajulka01 preto ta veta, ze ked sa prehrabes "odpadom" :D sú tam aj normálny len je ich menej, ja som tiež bola na par rande stamad v minulosti a síce s nikým nepreskocila iskra ale normálny chlapi to vyzerali byt 🙂

dajulka01
autor
7. júl 2019

@zuzkapap tak to skuusim ešte raz teeda, kamarat skusal glinder toje pre inak orientovanycha ma krasny dlhorocy vzťah tak teta skusim :D 🙂

galioska
7. júl 2019

@dajulka01 taký paradox, 99 percent z nich si vezme úplný opak, pretože s ňou nevydrží a možno aj tá svadba, partnerstvo bude ale časom aj tak pochopia k čomu sú, či niesu😉

dajulka01
autor
7. júl 2019

@galioska aj ja si myslím že to takto je

katarina40
7. júl 2019

@dajulka01 samozrejme ze súhlasím lebo je to tak ako tu píšeme je doba ze chlapy idú po dokonalych kraskach je to tak a stym nic neurobíme proste krásne postavy dokonale tváre ach jaaj iba ocot ostáva nam😂teda mne určite....

ivi2891
7. júl 2019

Mám taký dojem že problém je v niektorých ženách asi máte slabé sebavedomie

dajulka01
autor
7. júl 2019

@ivi2891 no asi aj.... ale tak neviem neradim sa k ženam ktore o sebe povedia že su krasne aj ked ini to tak nevidia...

@katarina40 vobec nie podla mna si krasna žena a ten pravy pride ak nie ozvi sa kupime si psikov a mačky a budeme najlepšie kamaratky a budeme si užívať život pri víne a dovolenkach :D :D :D

pininka1
7. júl 2019

Väčšina sa s takymito babenkami len pohrá a vezme si normálnu ženu. To že slintaju, tak neviem, ja som včera slintala keď som pozerala na Colina Farella vo filme, tak muž vypol telku a išli sme robiť iné veci.....

ivi2891
7. júl 2019

@dajulka01 musíš si viac veriť veď každý je svojím spôsobom krásny ale tak že nebudeš chodiť von ani na žiadnu párty si frajera nenájdeš a cez internet by som ti chlapa neodporúčala hľadať

dajulka01
autor
7. júl 2019

@ivi2891 zas na diskoteky ma popravde chodiť omrzelo... sami opiti čo chceju len jedno popripade vyfeteni.... no des tí mladi ludia si nevažia život a to čo maju

ivi2891
7. júl 2019

@dajulka01 zas na druhej strane partnera sa dá nájsť aj inde napríklad v práci ja som môjho spoznala v robote a sme sme zobrati 7rokov a máme dve deti

natal12
7. júl 2019

@dajulka01 ahoj. Chod troskuy do spoločnosti von s nejakou kamarátkou 🙂lebo zoznamky typu pokec,Badoo atď... Tam sú len sami uchýli poznám to veľmi dobré. Ak chceš nápis správu môžme pokecať 😊🙂

renab
7. júl 2019

@dajulka01 chlapi su, zial, presne taki, ako sme im to my, zeny, ukazali, umoznili... Dnes sa moc medzi zenami nenosi striedmost, obycajny povab a uz vobec nie cudnost a chlapi na to reaguju.
Ale neboj, najdu sa aj prave zeny a tiez aj muzi, ktori to vedia ocenit.

ivi2891
7. júl 2019

🧕a čo majú chodiť ženy zahalené 😂

jana_eyre_2
7. júl 2019

tak asi hladas zly typ muzov, ja poznam velmi vela normalnych chlapov, ktori maju aj normalne, prirodzene pekne zeny..

ivi2891
7. júl 2019

To je všetko o sebavedomí keď m vsebe niekto vsugerovane že je škaredý tak tomu sa nedá pomôcť a ak si myslí niekto že má muža ktorý sa nepozerá aj po iných ženách tak je na omyle veď na to má oči a ja sa obzriem po peknom chlapovi a to neznamená že sa ho neľúbim

janickacrazy
8. júl 2019

@dajulka01 nájdi si nejakú záľubu, prihlás sa niekam na tanec alebo nejaký šport, kde je šanca, že stretneš aj nejakého chlapa, hlavne sa nehlás na kurz štrikovania, inak ja som sa s mužom zoznámila cez internet na nejakej zoznamke, už ani neviem názov, ale badoo to určite nebolo, tiež som tomu neverila, ale kamoška si tak našla manžela, tak som to riskla aj ja a vyšlo to, síce som bola na rande s nejakými exotmi, už som sa aj vykašľať na to chcela, ale že idem ešte na jedno kafe a vidíš, už sme spolu 10 rokov a šťastní

derdia
8. júl 2019

Ahoj tak po prvé😉asi si všímať zle typy...také že na oko vyzerajú super,ale nestoja za nič😊ako aj tie babiky o ktoré majú záujem...skús porozmýšľať,že či sa necitis dobre s nejakých chalanom,ktory je super kamoš....a myslím si,ze vyzorovo bude úplne iný typ ako tvoj kamoš....asi len pozeráš a hľadáš niekoho,kto je pre teba pekný...ale tvojej duši a srdci nemá čo ponúknuť🤔musím pozerať po iných chalanoch...alebo to nechaj tak a vykašli sa na všetkých...ale podľa mňa to fakt bude v tom,že pozeráš po zlých typoch...ale zase aj na oko úplný tutko môže byť dement prvého rangu....ja neviem....😊

marcelkaemmka
8. júl 2019

Pisem ti spravu

dovozadokoca
8. júl 2019

No ja neviem, ja nemám pocit, že by zadané boli len ženy alebo teda baby, ktoré sú umelé alebo rozťahuju nohy. A práveže, tie najviac umelé baby boli zvyčajne samé alebo s nejakým podnikateľom (dílerom) čo sa tváril jak najvacsi mafián. 😃

Pozrieť sa chlapi pozrú - niektorí buď, že preboha, ako ja ja nejakého Kena a niektorí by ju proste pretiahli, ale myslím, že minimum si povie, že toto je moja životná partnerka. 😃

Ja som teda ďaleko od nejakej nádhery, ale nie je to ani nič zle, nemala som nikdy problém nájsť si frajera. Ale ako sa hovorí, človek nájde vseliakú háveď, kým natrafí na motýľa. 😃

dajulka01
autor
8. júl 2019

@dovozadokoca
@derdia ja som to myslela tak ze skôr takí pekni šarmantný chlapi idú po takých zmachlenych teda taky co na sebe aspoň troska pracuje a stra sa o seba.... O také jednoduché dievča nezakopne veľmi

dovozadokoca
8. júl 2019

@dajulka01 stale môže byť problém v Tom, že pozeras po zlých. :D

Napríklad, ja mám averziu na svalnáčov a takých tých fitkových chlapov, ale sú ženy, čo idú vyslovene len po takých. Niektorá by nechcela môjho muža, lebo ju nepriťahuje taký typ a ja by som zas nechcela napr toho svalnáča.

Nemyslím si, že každý slušný nromalny pekný chlap ide len po Miss world. Veď sa pozri okolo seba, aké ženy sú vydaté a za koho. Ale to máš asi len taky už deprimovany pohľad na svet.

h_petra
8. júl 2019

@dajulka01 hladas si partnera na badoo a cudujes sa? 😂😂😂😂😂