Prečo sa mladí ľudia na ulici točia okolo svojej osi?

28. apr 2023

Za posledných pár dní sa mi niekoľkokrát stalo, že som zaznamenal mladých ľudí ako sa pred priechodom pre chodcov a počas prechádzania cez priechod, zastavia, urobia 360 stupňový obrat, prejdú ďalších pár krokov a opakujú to isté znova... a toto urobia niekoľkokrát, aj keď už prejdú na druhú stranu. Celé to trvá niekoľko desiatok sekúnd.
Podotýkam, že som to videl robiť v okresnom meste, počas dopravnej špičky, na križovatkách plných chodcov a vozidiel.

Je to nejaká nová výzva na internete alebo o čo ide? Viete niekto?

simca06022011
28. apr 2023

No preskakuje im od nudy, nič viac :F

jaskolka
28. apr 2023

Možno nejaká nová hlúpa výzva na tik toku. Rám nevedia, akú blbinu majú vymyslieť a hlúpe decka to robia.

kvetinka75
28. apr 2023

toto som ešte nevidela, ale čaká nás krásna budúcnosť s takouto vymletou mládežou.

majamat
28. apr 2023

ja som veru nic take nezaznamenala

simca06022011
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maranta_leuconeura
28. apr 2023

Na mna raz niekto vybehol preco sa prechadzam na zastavke ci som v poriadku 🤣 no lebo neviem stat ako stlp na mieste 🤷

mikadooo
28. apr 2023

Nič také som si nevšimla, takže neviem. Každopádne, príde mi to bezpečnejšie ako napchávať sa liekmi, takže kľudne, nech je to aj výzva, možno sa zatočím aj ja stará korčuľa, potom to začne byť traaaaapne a radšej s tým prestanú 😂.

jaskolka
28. apr 2023

@maranta_leuconeura tak prechádzanie sa na zastávke je ok, ale točiť sa počas predchádzania cez cestu? 🙈

majamat
28. apr 2023

@maranta_leuconeura ja sa tiez niekedy prechadzam. je to an nohy lepsie, ako stat, mam krcove ziily od 12r a teda stat bez pohnutia zily fakt zatazuje, lepsia je chodza

kvetinka75
28. apr 2023

@majamat prechádzanie sa je normálne, ale nie počas špičky keď prechádzaš cez cestu robiť ,,piruety,,. Môže sa stať, aj keď je zelená, že vyletí nejaké auto, cyklista, motorka, kolobežkár, čo potom? Učíme deti bezpečne prechádzať cez cestu, príde to do puberty a robí to ako zmyslu zbavené. Som za každú srandu, ale odtiaľ-potiaľ

majamat
28. apr 2023

@kvetinka75 ja som reagovala na jeden z predchadzajucich komentov o prechadzani sa na zastavke, nie na piruety na prechode

laurita285
28. apr 2023

To tie očkovania, dali im čipy do lebene a teraz ich ovládajú. Grc!!!!

kvetinka75
28. apr 2023

@laurita285 @laurita285 😂 (teraz neveim či to myslíš ironicky alebo vážne. Ak vážne, neviem čo je horšie - či oni alebo ľudia s takýmito názormi)
Ale ak sa aj môj muž začne točiť na prechode, uznám, že máš pravdu s tými čipmi 😉

diewcatqoo
28. apr 2023

U nas toto robia fetky na hlavnej stanici uz roky a nikto sa nad tym nepozastavuje.

panelacikova
28. apr 2023

nestretla som sa s tým, ale ak je to tak, tak im zrejme šibe

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvetinka75
28. apr 2023

@mb2021 no mňa niekto taký úbohý ako ty nevytočí. A do dôchodku mám ešte dosť ďaleko ale takí primitívci ako ty, nás teda vytrhnú do lepšej budúcnosti 😂

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvetinka75
28. apr 2023

@mb2021 😂 ty si dobre mimo.
Ak si potrebuješ zdvíhať ego rýpaním do druhým nájdi si niekoho iného. Ja už na teba reagovať nebudem. Mentálne zaostalý jedinec

h2
28. apr 2023

@mb2021 Ty patríš medzi tých, čo sa točia na prechode pre chodcov? Alebo čo ťa viedlo k tomu komentáru, adresovanému kvetinke75?

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
28. apr 2023

@mb2021 Podľa teba človek, ktorý sa počas prechádzania cez cestu niekoľkokrát otočí okolo svojej osi, lebo chce splniť výzvu zo sociálnej siete, nie je vymletý? Ako by si ho teda nazval?

kvetinka75
28. apr 2023

@mb2021 a ako ináč nazvať takýchto ľudí? V škôlke, v škole sa učia pravidlá cestnej premávky a zrazu dieťa uvidí ako sa niekto len tak zo srandy na prechode začne točiť a robiť kraviny. Že deti všetko opakujú asi vieme. A aké následky by to mohlo mať, to asi táto ,,úžasná,, mládež nedomyslela. Hlavne, že je sranda , že?
to môže byť len 1 dôsledok. A aký to bude mať na ďalšiu budúcnosť týchto ľudí ... radšej pomlčím. Ale asi patríš tiež k tejto ,,uvedomelej,, mládeži, ktorej nič nedochádza

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
28. apr 2023

@mb2021 Ale ona nenapísala "dnešná mládež je vymletá". Písala konkrétne o týchto, čo to robia.

kvetinka75
28. apr 2023

@mb2021 ako píšem, zdvíhaš si ego na stránke kde sú ženy? Aj to o tebe niečo hovorí. Nič k veci, len urážaš
Ja som slovo nedala, napísala som svoj názor a človek názor môže zmeniť. Ale teraz dávam slovo že už reagovať nebudem, pretože to nemá zmysel. Okrem uštipačných slov, asi sa nevieš inde realizovať, nie si prínosom

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
28. apr 2023

@mb2021 Druhý raz sa ťa pýtam, ako by si ich teda nazval? Úplne v pohode normálni ľudia?

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz