Prečo práve ja nemám šťastie v láske a prečo mám súdené sa trápiť sám celý život?

20. sep 2020

Stále si kladiem otázku : Prečo práve ja nemám šťastie v láske a prečo mám súdené sa trápiť sám celý život.

amelia000
20. sep 2020

Kolko mas rokov? Tipujem tak cca okolo 15.

autor
20. sep 2020

@amelia000 no sa myslíš. 37.

vilma7
20. sep 2020

Ja som sa zoznámila v 38, vydala v 39, rodila po 40.tke a teraz mám 2 drobce doma. Netreba to vzdávať.

ciernysokol
20. sep 2020

Raz sa aj to dozvies. Ale mozno ti staci nieco zmenit a bude to. Tazko povedat.

slimak99
20. sep 2020

A len si tu otázku kladieš, alebo ju aj riešiš? Lebo to asi ťažko potom 🤷‍♀️

sissy27
20. sep 2020

Čo vysielaš, to dostávaš. Nič také ako nešťastie v láske neexistuje, ale zlý výber partnera, prehliadanie jasných varovných signálov, nepoučenie sa zo svojich chýb atď. áno.

marygk
20. sep 2020

Nikto na svete nemá všetko. Niekto má šťastie v láske, niekto má pevné zdravie, niekto má kariéru... Možno máš šťastie v iných veciach ktoré si ani neuvedomuješ a berieš ich ako samozrejmosť. Teš sa z nich a láska príde a keď nepríde užívaj si single život.

autor
20. sep 2020

@slimak99 už len kladiem lebo riešenie som doteraz nenašiel.
@sissy27 Vieš keď aj sa snažíš ako chceš a si pripadam ako duch ktorého sa boja.
@marygk Práve že single život ma už nebaví.

alexandraalexandrova
20. sep 2020

neexistuje nestastie v laske...je to vsetko o tom aky vzor nam doma dali rodicia, ake postoje, emocie do nas vstepili...odpoved hladaj tam...

lintu
20. sep 2020

Mas prehnane naroky...hladas v zlych vodach... si prilis dobry.... si prilis zly.... nemas cim zaujat....nemas co ponuknut... nevies sa prisposobit... si prilis hrrr.... atd atd. Vyber si, co sa na teba hodi. Ako 37rocny este nemas dovod hadzat flintu do zita. Este sa vselico moze zmenit.

autor
20. sep 2020

@alexandraalexandrova vzor rodičia?? To asi s tým nemá nič spoločné lebo brať sa oženil a pomaly 20 rokov sú šťastný.

ciernysokol
20. sep 2020

Daj sem fotku, napis nieco o sebe. Uz sa tu par chlapov zoznamilo, niektori vraj velmi uspesne. Za pokus nic nedas.

autor
20. sep 2020

@lintu vieš keď vidíš v šťastných rodinné založených. Je to ťažké zvládať a preto stále si kladiem tú otázku.

alexandraalexandrova
20. sep 2020

Ale ma...dokonca zalezi aj na tom kto bol prvorodeny, kto prostredny, najmladsi, koho ovplyvnil viac otec, koho matka, ako rodicia pristupovali k tebe a ako k bratovi ( lebo to niekdy nie je rovnake )...skus sa o tom porozpravat so psychologom, myslim ze ti da iny pohlad na vec a mozno vyriesis svoj problem...

autor
20. sep 2020

@ciernysokol to máš pravdu. Len nechcem lebo su tu aj ľudia, ženy, mamičky ktoré sa vysmievajú a srandu si robia.

autor
20. sep 2020

@alexandraalexandrova brat je starší o 13 mesiacov.

jaskolka
20. sep 2020

Takže napríklad... Vysoké nároky, malo samostatnosti, príliš pesimizmu, príliš egoizmu, neochota prispôsobiť sa, veľmi idealisticke predstavy, prílišné tlačenie na pílu, opačne lenivosť a spomalenost, nulový zmysel pre humor, urazlivost, prilepenost na matku, obava zo záväzkov... Môže toho byť strašne veľa....

alexandraalexandrova
20. sep 2020

tato informacia mi nejako nepomohla, lebo tam je tak vela faktorov co moze mat vplyv ze tu na anonymnom fore to asi tazko posudime...kazdopadne co som napisala ma skutocne vplyv na to ake ma alebo nema clovek v dospelosti partnerske vztahy. Preber to so psychologom a pochopis o com pisem...

autor
20. sep 2020

@jaskolka samostatný som. Matku sme pochovali pred 12. rokmi. Skúšam všetko možné. Si pripadam ako magnet. A všetky ženy okolo mna s opačným magnetickym pólom.

ciernysokol
20. sep 2020

@jaskolka
Vies co, ja mam kamarata, zabezpeceny, vlastna firma, mensi dom, byva sam, mily, optimisticky, ludia ho maju radi, vyzera ok, ma dobru povahu, nenarocny. Ma cez 40 a doteraz tu pravu nenasiel. Chybu na nom nevidim ziadnu. Este jedneho kamarata mam podobne na tom, tiez dve zeny z mojho okolia. Niekedy mozno este neprisiel spravny cas.

autor
20. sep 2020

@alexandraalexandrova keď začnem chodiť psychológovy tak potom si budú myslieť ze som psycho.

ciernysokol
20. sep 2020

A co ocakavas od zalozenia temy? Lebo zeny by ti aj poradili, len si velmi nekonkretny. Nepises, ci si niekedy mal vztah, na com stroskotal, ci zvyknes niekoho oslovit, ci si iniciativny, ci vyzeras normalne, ci nie si extremne hanblivy. Nevieme, co chces pocut. Ci len sa vyrozpravat.

jaskolka
20. sep 2020

@ciernysokol tak ono ťažko povedať, ci ten správny niekedy príde, zase čím je človek starší, tým ťažšie už sa bude prispôsobovať druhej osobe. Alebo sa jednoducho podvedome obava vzťahu a straty tej samostatnisti, tiež mam kamošku, úplne super baba, ale pravdepodobne bude navždy sama, lebo hoci na jednej strane chce vzťah,rodinu, deti a podobne, na druhej, keď ide už do niečoho viac, ako len kavicka a kino, zľakne sa toho a vztah hneď ukončí.Práve preto píšem, že môže byť strašne veľa dôvodov, pre ktoré je aj autor sám, a ani na to nemusíme tu prísť
..

ciernysokol
20. sep 2020

@jaskolka ano, uplne suhlasim, ludia su rozni, tazko radit, kazdy pripad iny. Mozno ze je trochu neisty, ked sa obava, ze ho tu zeny budu kritizovat.niekedy treba risknut.

robertoo1
20. sep 2020

Všetko ma svoj čas,určite pride ta práva.

autor
20. sep 2020

@ciernysokol máš pravdu. Mal som vzťah. Trval 4 roky. Máme aj syna. Aj som si vybojoval striedavu. Ma 7r. Ex som pomáhal vo všetkom. Bývaly sme sme spolu 3.5 roka. Potom si našla milenca. Nikdy neprezradila že co jej vadilo.

autor
20. sep 2020

@robertoo1 už prestavam tomu veriť

mpg
20. sep 2020

Práve to môže byť chyba, nikdy netreba prestať veriť na lásku a možno treba byť viac optimistický. Niektorí muži sa v tomto veku ženia po prvý krát.

amelia000
20. sep 2020

No lebo mi to tak prislo ako od 15 rocneho zbytocny vykrik do prazdna. Mas v plane s tym aj nieco robit, ci len tak troska potrebujes polutovat? Lebo chapes isto ze o deprimovaneho chlapa velky zaujem nebude.

danim
20. sep 2020

Kde sa bežne dni pohybuješ? ( Či sj chodíš medzi ľudí- napr práca obchod šport.... )