Prečo niektoré ženy rodia dieťa za dieťaťom, keď nie sú schopné sa o deti postarať?

4. júl 2024

Prečo niekto rodí dieťa za dieťaťom keď o neho nieje schopný sa postarať, iný by si priali len jedno a takým sa to nepodarí prirodzene. Mladé dievča o niečo mladšia ako ja, 3 odobraté deti a štvrté o mesiac na svete. Prečo je život tak nefér? S manželom sa snažíme už druhý rok ale ani duch.

jeliz59
4. júl 2024

Čo ti poviem..... respektíve odpíšem hmm ty máš ako problém otehotnenie, niekto iné.....ja sa zas pýtam prečo fetacky alkoholicky alebo napodobeniny človeka čo sa sami o seba nevedia postarať majú zdravé deti a ja ktorá nepila nefajcila striktne dodržiavala stravu brala vitamíny všetko mala dopredu novučičké nové pre bábätko zabezpečené mam ťažko postihnuté dieťa....hmmm prečo.....takže vidíš ty sa trápiš tým ja hentym a ďalších xy ľudí oným.....každý máme niečo.....držím palce

monika185243
4. júl 2024

@jeliz59 čistá pravda, každý máme svoje trápenie

zuzulka558
4. júl 2024

@jeliz59 strašne inak moja ma spolužiačku co sa o ňu stará babka mamka býva kúsok a vystraja tiež není čistá,len smutne ze babka ju moc opeknuje a mala bude tiež problémová podľa toho ako ju poznám z ihriska

personality
4. júl 2024

Aby si ho mohli také čo nemôžu mať, adoptovať. Co je na tom nefer?

silvike
4. júl 2024

To su proste zrejme mentalne jednoduchi ludia, ktori ani netusia jak rozmnozovanie funguje, ako sa da chranit pred otehotnenim a pod. Zial, na reprodukcne pravo sa siahat nemoze. Ani u takychto jedincov.

barka1
4. júl 2024

Život nie je fér. Už zo svojej podstaty. Toto učím svoje deti, domáce aj školské.

lauriik
4. júl 2024

Preco sa niekto narodi krasny, inteligentny a do bohatej rodiny a druhy chudobny, chory a skaredy? Pretoze taky je zivot.
Btw ak 2 roky nemozete splodit dieta, odporucam navstivit reprodukcnu kliniku.

januska12323
4. júl 2024

Pretože na plodenie detí netreba nijakú mentálnu výbavu a život nie je fér.

olimuc
4. júl 2024

Parenie a rozmnozovanie je vlastne vsetkym zivocichom, ak sa nemylim iba u cloveka je to spojene so spolocenskymi normami a rozmyslanim (niektori ostavaju stale na pudovej urovni) zivot nie je fer a po takom case, treba konzultovat odbornika.

ktochytavzite
4. júl 2024

Tak si adoptujú dieťa,aj tomu môžeš dať lásku ako svojmu a budeš menej zúfalá.

bublinka1426
4. júl 2024

takym co odoberaju asi zjavne ani nerobia a nemaju mozno tolki stres.

bambieblue
4. júl 2024

Tomu sa hovorí zákon schválnosti. Aj ja poznám z okolia také ako ty píšeš. Alebo mám kamošku ona ledva jedno mali a o druhé sa už 2 rok snažia a má sestru ktorá ma druha(frajera) rómskeho pôvodu ani jeden nemajú prácu a už 8 dieťa na ceste tak tiež strašne nadáva na ňu. V živote to tak je ako naschvál to čo by sme si priali tak nemáme a zas naopak taký je žiaľ život a nespravodlivosť v ňom 🫤☹️

3petka
4. júl 2024

No je to proste tak, tiež mám babu v rodine čo sa nevedela postarať o 2 ročného chlapca, tak jej ho zobrali a do opateri si ho zobral môj brat so ženou (zenina sestra) a teraz hlúpa čaká ďalšie dieťa. Neviem čo s ním bude.

fido69
4. júl 2024

Je to preto, že rozmnožovanie je živočíšny pud, na ktorí sme pripravení už v 15-tich rokoch života. Namiesto toho, aby sme praktizovali sex a pokúšali sa o splodenie potomka aspoň v 18-tke, tak to odkladáme na neskôr, keď sú naše vajíčka už vlastne staré a telo začína trpieť rôznymi neduhami.
Čítaš tam niekde "až sa vieme postarať"? Nie, pretože to nie je potrebné. Každé zviera v prírode si poradí, ale nie každé mláďa prežije.

My sme po prvom dieťati chceli druhé. Dva roky sme mali nechránený pohlavný styk a nič. Kebyže už nemáme dieťa, tak si myslím, že niekde máme problém. Takže oplodnenie nie je automatický proces. Je tam veľa premenných, ktoré pravdepodobne nepoznáme. Vo vašom pripade by som to nepodceňoval a navštívil lekára.

tttbb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
taktotedanie
4. júl 2024

Nezavid a bude ti dopriate
S tak nastavenou psychikou sa nedostanes nikam maximalne tak na psychiatriu

petronela1985
4. júl 2024

No lebo je z tých plodnejších, holt, takto to príroda nastavila. Keby sa snažím dva roky a ani duch, tak je na čase ísť do CAR a zistiť problém, nepomôže ti zamýšľať sa nad inými ženami.

blonde_bella
4. júl 2024

Keď sa človek začne pýtať otázky tohto typu je čas na psychológa

lianka123
4. júl 2024

@jeliz59 ahoj, ja toto neskutocne obdivujem. chcem sa spytat, Ty si to pocas tehotenstva nevedela? ja nemam sice tazky postih ale nieco tam je a nezistili to ziadne testy (bola som aj na trisomy aj na vsetkych ultrazvukoch). len ma to zaujima

macik166
4. júl 2024

@jeliz59 ja tak isto. ŤZP dieťa. Niekedy mám pocit, že peklo je toto tu na zemi. Každý niečo má a každý niečo iné...

ahhola
4. júl 2024

Vsak od nej adoptujte to stvrte. Ona si spravi piate. Socky sa nad nicim hlbsie nezamyslaju, kto pamata tu bezdacku, co ju odrodili mestski v krikoch... 🌿

jeliz59
4. júl 2024

@lianka123 nie nevedela.....nie je fyzicky ale mentálne autizmus najťažší.,... neverbálny plienkovany zujem mu jedlo.....čo sa týka fyzicky absolútne nemá chorú tvár psychiatricky neurológicky tiež zasnu že vyzerá totálne normálne čo deti s jeho diagnózou no vidieť im to na tvarickach.....

jeliz59
4. júl 2024

@macik166 je to peklo lebo je to neuveriteľné trápenie ze naše deti sú choré toto je pre mamu najkrutejsia vec.,...

cookie29
4. júl 2024

no asi Ta to trapi a fest boli. To je uplne normalne. A zrejme Ti nepomoze ani ked Ti poviem, ze sa snazite len 2 roky... pretoze vsetky kamaratky atd uz davno deti maju, niektore aj 3... poznam, zazila som. A komentare typu je cas na psychologa, nezavid a bude Ti dopriate su vacsinou od ludi, ktori to nikdy nezazili a nepoznaju tu zufalu bolest.

blonde_bella
4. júl 2024

@cookie29 no to zas prrr, ja som potratila napríklad viac x .... A čo má byť? To som sa teraz mala pýtať prečo iné nepotratili?
Je to proste tak. Keď začneš pytat prečo ja nie a ony áno, tak máš problem aj psychicky, nielen reprodukčný.
Človek si ma vedieť v prvom rade riešiť svoju situáciu a vedieť ju prijať....to čo bude teraz každá ktorá nemôže otehotnieť nasrata na tu čo môže?

bublinka1426
4. júl 2024

@fido69 zas ruku na srdce to vazne sme kazdy prirpaveny mat diet a v 18tke? asi nie ze?

bublinka1426
4. júl 2024

@fido69

a nepises uplne spravne,

ZVIERA V PRIRODE NEPOTREBUJE NA PREZITIE PENIAZE, oni su vyslovene odkazane na prirodu kdezto clovek je riadeny mnohymi inymi faktormi....
este napisem nieco, zviera sa viac riadi instinktami ako clovek co ma dostupny internet a ine mozne prostriedky.
preco ma kazda samica v prirode v cecku mlieko a matky nevedia ako kojit?
a preco a preco a preco
no preto lebo nie sme zvierata

fido69
4. júl 2024

@bublinka1426 Asi už stárnem, ale pamätám si doby, keď som chodil na svadby 17 ročných dievčat. A vôbec sa nejednalo o žiadny extrém. Telo je pripravené.
Zvieratá sú vedené inštinktami. Človek je zviera. Len prestal počúvať hlas prírody a nahradil ho influencermi z internetu. Peniaze nie sú problém. To naše požiadavky na pohodlie a sny o blahobyte sú problémom. Až v hodine našej smrti prichádzame k poznaniu, že všetko hmotné je úplne zbytočné. 😉

zooeynka
4. júl 2024

@fido69 tuto bohovsku radu by si dal aj svojej 18 rocnej dcere? Si dospela tak sa rozmnozuj? Pekne v detskej izbe v poslednom rocniku na SS? A inac si normalny?

bublinka1426
4. júl 2024

@fido69 svadby 17r? nuz to bolo asi velmi davno. dnesne 17r deti su dakde inde.