Preco muz neprejavi otvorene zaujem o zenu, aj ked evidentne je tam vzajomny dlhodoby ocny kontakt, mile, ustretove spravanie, vyhladavanie kontaktu, usmev pri kazdom stretnuti.
@minenkak to je sice oravda, ale som “ stara skola” 😂
Možno je nesmelý, bojí sa odmietnutia...
Tak ak niečo chceš treba spraviť prvý krok,keď je aj on stará škola, tak sa len usmievajte ďalej na seba
Moja skúsenosť je, že keď muž ženu veľmi chce, začne konať. Ak je hanblivý, trvá mu to akurát trochu dlhšie, ale treba to nechať na ňom.
Ty sa len usmievaj aj naďalej, buď milá prip. neutrálna konverzácia môže prebehnúť. ale nič viac.
Je zadany
"Som stara skola". A sedem dolin, sedem vrchov, sedem mori by nemal prejst? 🙂 Stare skoly zvyknu kvoli pasivite plynule prejst casto do stavu starej ... dievky. Ked nieco chcem, treba to dat aspon nejako najavo a tiez prejavit nejaku aktivitu.
Lebo má doma ženu a usmieva sa zo zdvorilosti
Mile, ustretove spravanie neznamena vobec nic v zmysle zaujmu o druhu zenu. MOze sa tak chovat standardne zo zdvorilosti.
Na tvojom miste by som si nestavala ziadne vzdusne zamky na zaklade toho, ze sa na teba usmeje alebo sa chova milo, ked sa stretnete.
Ja som nikdy stará škola nebola a keď som mala pocit presne takto ze sa pozeral usmieval, urobila som prvý krok a nikdy z toho nič nebolo.. Takže mne sa to nevyplatilo, zrejme ho len baví flirtovat a to je všetko.
Možno mu len lichotí ze ma niekto o neho záujem aj keď on ma záväzky inde
Ak ma chlap skutočný záujem tak skôr alebo neskôr neostane len pri pohľadoch.
Mam par takých kolegov, s ktorými mam veľmi dobrý kolegialny vzťah, správajú sa ako popisujes sú milí, zdvorili aj očný kontakt tsm je, ale záujem fyzicky vzťah muz žena tam nie je, každý máme svoje záväzky inde a sme v nich spokojní.
že by skutočný záujem nemal?
Možno to nie je tak ako pises a myslíš, možno z teba necíti to opatovanie týchto náznakov, alebo si nie je isty. Veď prečo mu otvorene neprejavis záujem ty?
@chodec15 ako napriklad?
@minenkak aky prvy krok by to mal byt?
@gabika0825 ako?
Obed, koláčik, prechádzka
To isté môže spraviť aj žena, ak má záujem ,nielen muž