Prečo muži nenosia obrúčku?
@pribinak pracuje v štátnej správe a zakázané to nemajú
@motogirl699 my ani nemáme obrúčky... prečo ti to prekáža?
@motogirl699 a keď sa ho opýtaš tak čo povie ?
@motogirl699 a prečo sa ho nespytaš? Ani ja svoju nenosím max ak ideme niekam mimoriadne, padá mi z prsta a keďže je široká vyparuje sa mi pod ňou prst a potom mi to praská a bolí.
Preto isté, pre čo aj niektoré ženy? Sú aj muži, čo ju nosia nonstop.
Moj nosi a nosil aj ked pracoval manualne. Spytaj sa toho svojho preco. Mne dlho trvalo kym som si zvykla..
@motogirl699 moj manzel nosi 🙂 a aj manzelia v nasej rodine alebo manzelia blizkych kamaratiek 🤷♀️ dokonca i ti co pracuju manualne, hoc vacsina manualne nepracuje
My nenosime ani jeden.
Manžel pracuje manuálne, takže asi by sa poškodila alebo zavádzala.
Ja zas nenosim preto, lebo používam v práci často hygienické rukavice a raz som aj s rukavicou stiahla prsteň a vyhodila do koša (potom hľadala a našla). Ja by som kvôli obrúčke mala len viac obáv v práci.
My nenosíme ani jeden ... hneď na druhý deň po sobáši sme ich obaja odložili ... muž má zakázané, robí s elektrikou a mne obrúčka vadí, nikdy som nenosila prstene ... akurát keď nejaký chlapík po mne vyštartuje, lebo nevidí prsteň, si ju preventívne na 2 týždne dám.
@motogirl699 moj ju napríklad nenatiahne na prst 😂😂😂 dosť pribral a je mu mala 😂😂😂😂😂 hovorí už 3 roky že schudne a bude mu ok no za tie tri roky išla váha len hore 😂😂😂
Ja ju nosím stále (mimo domu) a manžel ju tiež nosí a nemá s tým žiadny problém. Veď sa svojho opýtaj prečo ju nenosí.
@motogirl699 ...lebo pribrali a uz je im mala 🙂
...moj zvarac, preto nosil iba vynimocnejsie... Sli sme raz od mojej mamy, on na poobednu, obrucku ako vzdy odlozil...a uz jej niet par rokov
Po rokoch je to bežné že nenosia my nenosime ani jeden muž robí manuálne a ja nemám rada prstene dávame si ju len na výročie svadby alebo pri nejakej výnimočnej sytuacii
Moj ju stratil asi v zahrade par mesiacov po svadbe, ale nema rad sperky, takze by ju uz asi ani nenosil. A ja tiez nemam obrucku. Opuchol mi prst, museli sme ju precvaknut a nakoniec som ju v zlatnictve vymenila za nausnice. 😁 Po 20rokoch vztahu a 12rokoch manzelstva mi nepride velmi dolezity ten prsten. Zasnubny mam stale. Keby sa nemusela precvaknut obrucka, tak ju mam a neriesim, ale nausnice mi prisli vhodnejsie ked som si mala vybrat.
@motogirl699 môj nosí..nonstop..a našiel aj praktické využitie,otvára si ňou fľaškove pivo 😅
Môj pracuje ako elektrikár, má zakázané aj hodinky, retiazky...
Moj ma taky prst,ze stredna kost siroka ale pod nou uz ma prst uzsi, ale aby presla obrucka trebalo vacsi prsten, ktory mu ale uz na konci prsta nesedi a linga, takze ho nosi iba max na nejake vynimocne prilezitosti na kratky cas.
Môj muž ju nosí stále a vôbec ju nedáva dole.. zato ja neviem kde ju mám 😬 dávala som si ju dole už dávno kvôli mieseniu cesta a zabudla dať naspäť.. no a časom som zabudla na to zázračné miesto kam som ju uložila..
@motogirl699 Nie je zvyknuty na prstene. Zavadzia mu. Nenutim ho. Nemusi chodit oznackovany. Ani ja na RD nic nenosim.
Môj nosí, ja nie. Nič za tým nie je. Nemám rada šperky
Napr moj tatko cely zivot nenosil, pracoval ako projektant takze nic mu v tom nebranilo. (Moj manzel pracuje manualne tak nenosi lebo si ju nechce znicit ale vo volnom case nosi rad, zo srandy mi zavse ukaze ruku, ze aha! 😅). No ale spat k otcovi, ten neznasa akykolvek kov (uslachtily alebo nie). Kovy mu smrdia a aj ked zlato/striebro nesmrdi hnusia sa mu. Takze niekedy aj taketo divne dovody. Nic viac nic menej 🙂
@dominika7990 presne ako u nás 😀
Môj muž nosí stále, ja len v zime. V lete mi puchnu prsty.
Nosi. A nosime. XD
My ju nosíme nonstop, nestretla som sa ani s tým žeby ju niekto kto je ženatý/vydatá nenosil 🤔
@motogirl699 pozri sa, mám švagra, ktorý to nosí stale. Či je v práci, alebo doma, na výlete ci pri robote, má ju stále ako i jeho žena. Ja ju nenosím vôbec, teda ak nerátam nejake oslavy, svadby... Ale inak vôbec. Ako i moja žena. Proste, nepociťujeme to ako prioritu, dôležitý je sľub.. Ale tá inakosť nesmie nikomu prekážať a myslim si ze to vôbec neovplivnuje spoločnosť. A ak to niektoré , najmä ženy zaťažuje, tak asi majú dostatok času na taketo úvahy. Alebo hladajú az podozrievaju mužov ze to moze vyznieť na verejnosti ako ,,voľný," . Dúfam ze to nieje Tvoj pripad, a ze nenesies skryté známky potencionalnej žiarlivosti, lebo také poznám🤔
@motogirl699 prečo nenosí obrúčku, ti najlepšie zodpovie on, ako to my máme vedieť 😂
@motogirl699 napr ak robí manuálne tak môže zavadzať a dokonca to môžu mat aj zakázané