Prečo mi nefunguje internet banking?

mackoov
16. mar 2012

preco mi IB nefunguje ked mam vsetko aktivovane a poritom som aj zatim bola banke.....a ta pani bud sa jej nechcelo poradit alebo co odbije mladu maminu ze treba to a to a ked to nepojde pridite a pridete do banky a druha pani banky a to tak a zase inak ja sa uz tak hnevam ta toto.....

labelo
17. mar 2012

ktoru mas banku?

mackoov
autor
19. mar 2012

@labelo slovensku

liz_lemon
20. mar 2012

@mackoov to je teda odpoved :D teraz uz vsetci vieme, v com je problem

bodka13
20. mar 2012

@mackoov myslela si Slovensku sporiteľňu 😕 ...čo ti nejde? nevieš sa tam prihlásiť? či ....

zebra41
20. mar 2012

@mackoov tiez predpokladam,ze myslis Slovensku sporitelni. Zapni internet, zavolaj na 0850111888 - to je ich cislo a hned ti poradia v com je problem. ak ti povedia,ze mas zajst do banky,tak povedz,ze si bola a odmietli ti poradit. resp. poradili zakazdym inak a stale to nefunguje. mali hrozny pristup. alebo proste podaj staznost,ze ta odbili a neporadili. ak sa nejakej pani nechce pracovat a pomoct zakaznikovi,tak tam nema co robit. najde sa mnoho ludi, co su radi,ze maju pracu a to miesto by zobrali. A ak pojdes do banky, nech internet banking skusia s tebou,ci vsetko funguje. Ak odmietnu, zavolaj nadriadeneho,ze si tam uz xkrat a stale to nie je vyriesene a odmietaju ti pomoct.

bodka13
20. mar 2012

@zebra41
@mackoov
tak-tak 😉 ...netreba sa báť a slušne sa dožadovať svojho práva,však každej banke platíme mesačný poplatok za vedenie účtu a služby s tým spojené 😉

mackoov
autor
20. mar 2012

no tak asi tak je to dnes som tam bola tak som vzala vsetky doklady aj papiere a ta prva pani vravi po 5 minutach neviem kde je icha ale mate to nastavene a ak prite piatok tu bude kolegyna co vam to nactavovala aja ze ved prva ste mi to vy nastavovala tak nechapem kde je problem......pozrela a vravi no tak dajte to sem nech mam svami pokoj no uznajte zato ze mam 23 rokou tak nemam na nic pravo co sa tika sluzieb a aj tak mi to nespravila ako vydim vravim skuste mi to tu spravit mam aj cisla uctou co potrebujem poslat peniazky druhym mamickam a ona no to mate tri transakcie to je na dlho a este mam dost roboty a ludi tu a kolegyne su na obede no povecte mi to som ja len tak dopadla.-....tak skusim doma a ona to vam pojde a teras som si sadla k pocitacu a som tam kde som bola pred par dnami.............clovek aby si aj nepoplakal ako poniektory ludia su neludcky a ak sa mi to nespojazdni ten ib tak podam na tie zeny staznost ☹ a vam mamicky dakujem za rady aaj povzbudenie dakujem vam vsetkyyyyyyyym

labelo
20. mar 2012

@mackoov
ja tam pracujem v sporitelni preto som sa pýtala aku maš banku,napiš konkretne co ti nejde skusim ti poradit

koniarova
20. mar 2012

@mackoov Ale napíš konkrétne, čo ti nejde. Takto ti asi ťažko môže niekto poradiť, keď nevie presne čo?

leptospiro
23. máj 2015

@mackoov
Odporúčam naučiť sa gramatiku.