Admin prečo menís názvy tém tak že z toho nakoniec vznikne úplne iná otázka? Čítaj čo sa autor vlastne pýta predtým než niečo prepíšes!
čítať s porozumením a písať bez gramatických chýb 😂
premotivovaný blbec je horší ako triedny nepriateľ.... 😉
@deti95060810 ako triedny nepriateľ?🤔😀😀 Asi nechápem 😁
Dobre, takze už aj túto zmenil a nielen názov🤦🤣 choď uz spať prosím ťa a nechaj tu ľudí žiť, si otravný/á
Mňa by zaujímalo prečo zmazali ty diskusiu o tehotnej trinástke 😅😅 otvorím po pár hodinách koňa, milión upozornení, tak že ideme čítať a diskusia zmazana 😁
A k tomu čo sa pýtaš tak chápem zmenu názvu ak niekto ako názov dá smajlíka, alebo slovo pomoc, alebo len otázniky a podobe
Admini si tu robia čo chcú. Zadala som normálnu otázku čo sa bežne človek nepýta okolia (pretože je to každého vec), zmenil názov - napísal úplnú blbosť 🤦🏼♀️. Bola som len zvedavá, ale našli sa tam super ženy s rôznym názorom a vecne bez urážok a osočovania odpovedali. Žiaľ sú aj taky co potrebujú rýpať a dokazovať si niečo a druhého poučovať a domyslat si ze vedia všetko o druhom. Modry koník ma sklamal, je to otras v tých diskusiách. Niektorý ludia už nevedia byť k sebe tolerantný, za každú cenu útočia slovné a výsmechom.
Tak nad týmto som sa tu aj ja už nie raz rozčúlila. A ešte nad odstraňovaním diskusií, na ktorých nebolo absolútne nič zlé. Človeka tu niečo zaujme, ale nemá práve čas čítať a keď sa chce k tomu neskôr vrátiť, tak už niet k čomu. Admini si robia, čo chcú! 😡
Lebo môže.
😆 Inak to už som si aj ja všimla. Nechápem inak načo to je dobre, ved človek vie co chce napísať. Ale chápem, aby tomu iný porozumeli lepšie, ale niekedy to trosku ma iný význam 😆