ZDRAVIM dnes mi pozastavili moje inzeraty na ako dlho ich pozastavili nemal to už niekto?Predavala som aj nove veci tak asi preto mam pozastaveny a nemala som kupeny bazar PRO prosim napište
mne ho pozastavili viackrát . napríklad keď som mala na foto dva náramky a cenu som mala za jeden . alebo som mala príklad inzeráty hodinky - rovnaká značka ale každé boli inej farby . vraj nesmie byť rovnaký tovar aj keď boli v inej farbe . nakoniec mi ho pozastavili už na 30 dní lebo že už opakovane porušujem pravidlá . a to za to že na oblečení bol ešte štítok . ani to nemajú v podmienkach to som si vtedy dávala pozor už som to celé preštudovala ale aj tak som ho mala pozastavený že sa to nesmie . inak to by museli zrušiť asi 90 % inzerujúcich za tieto veci .... vtedy ma to fakt naštvalo lebo som sa držala toho čo majú v podmienkach a nič také tam nebolo a milión inzerátov v pohode tu tak fičí ...
napisem moj dojem mala som tu inzeraty mala som vtedy iny nick 2x mi to zastavili druhy krat ze vraj do odvolania alebo nieco take tak som chvilu cakala a nic sa nedialo tak som si zalozila tento nik hlavne tam nesmies mat pouzite slovo nove lebo sa to eviduje ako pouzity tovar ked das miesto toho nepouzivane mne to tak preslo
@vikykubik kedy Vám ho obnovili nakoniec?
@luliu po akej dobe asi tak ?
Pokial nespravis napravu. Ak to opravis, aktivuju ti ho