Prečo ma ženy nechcú?

tiper24
1. mar 2017

preco ma zeny nechcu ? ? ?

michaelaur
1. mar 2017

@tiper24 To je ťažká otázka... Možno im nie si sympatický a hlavne ženy nemajú rady dotieravca 😅

tiper24
autor
1. mar 2017

@michaelaur no dotieravy nie som 🙂

persica
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tiper24
autor
1. mar 2017

@persica ja som tu hladal pomoc v jednej oblasti a nasiel som 🙂

magmolatus
1. mar 2017

@persica
Prečo by mal byt podla teba chlap rozvedený alebo vdovec aby sem mohol chodiť?
AJ ženatý chlapi sa môžu zaujímať o svoje deti.
Nevravím, že niekedy sú tu témy od užívateľov s IQ na bode mrazu, ale sem tam aj motyka vystrelí.
Normálne diskriminuješ chlapov 🙂

libawet
1. mar 2017

@tiper24 a nie si to náhodu Ty, ktorý vyberal až prebral, ako sa vraví ?

libawet
1. mar 2017

@magmolatus ale jasné, len nech vás tu je viac, " jen houšť ".

persica
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tiper24
autor
1. mar 2017

@libawet tak radsej raz dobre vybrat ako 10 krat zle 🙂 ale ja vo vseobecnosti poriadne vyberam, ci uz elektroniku atd 🙂

0silvia0
1. mar 2017

@tiper24 podľa prvotnej otázky alebo skôr výkriku do tmy pôsobíš ako zúfalec, a ženy nemajú rady zúfalcov, ale radšej vyzretých chlapov. Ale tak čo čítam tu v témach na MK, vyzretých chlapov je nejako pomenej takže raz určite nejakú nájdeš... a koľkože to máš rokov?

tiper24
autor
1. mar 2017

@persica ja som buduci otec a tu naberam vedomosti coho sa v manzelstve vyvarovat, pripadne ako sa o dieta starat ked je napr. chore a tu su skusene mamicky ktore radia z vlastnych skusenosti a ja chcem byt dobry zodpovedny otec

tiper24
autor
1. mar 2017

@0silvia0 no zufalec urcite nie som 😀😀😀

libawet
1. mar 2017

@tiper24 trošku blbé prirovnať ženu k elektronike, ale čo už?
Vieš čo, netráp sa. Na každého to raz príde a chlap má vždy dosť času.

evittam
1. mar 2017

@tiper24 Tak na co hladas zenu ked uz s jednou cakas dieta. Ci ani ta ta uz nechce?

tiper24
autor
1. mar 2017

@libawet to bol len priklad 🙂

tiper24
autor
1. mar 2017

@evittam no dieta zatial necakam 🙂

libawet
1. mar 2017

@tiper24 si budúci otec? A matka Tvojho dieťaťa nie je žena, keď píšeš - prečo ma ženy nechcú?

bratislavcankanm
1. mar 2017

@tiper24 takze to je nezmysel, klamstvo, to co pises v uvode (ze ta zeny nechcu) ??

Reagujem na tvoj prispevok dnes, 14:57 - nejako to nesedi s tym uvodom....

tiper24
autor
1. mar 2017

@libawet no ale nemusi to byt tak stale 🙂

libawet
1. mar 2017

@tiper24 rozumiem, akože hypoteticky budúci otec. Takže sa pripravuješ, aby si tú teóriu ovládal. No, zvláštne, ale budiš. A teraz zisťuješ, ako je to so ženami.....

0silvia0
1. mar 2017

@tiper24 no to je pekné, že ešte ani ženu nemáš a už chceš byť dobrým otcom a dopredu a zodpovedne sa na to pripravuješ, tak toto bude asi to, čo ženy od teba odrádza. Plánuješ ešte nie je dokopy ani čo a už spriadaš plány... Na mňa zúfalo pôsobíš, s tým sa nedá nič robiť.

libawet
1. mar 2017

@tiper24 trošku blbý ale, prepáč....

tiper24
autor
1. mar 2017

@libawet aby som ovladal prax, najviac sa bojim ked dieta bude mat horucky aby som mu vedel pomoct napr.

tiper24
autor
1. mar 2017

@0silvia0 ked myslis, beriem tvoj nazor ale nesuhlasim 🙂

0silvia0
1. mar 2017

@tiper24 tvoja posledná reakcia o horúčke svedčí o tom, že nie si skutočný, si vymyslený, toto normálny chlap nenapíše 😅

tiper24
autor
1. mar 2017

@libawet no v rychlosti ma to napadlo

libawet
1. mar 2017

@tiper24 zvláštne, toto som ešte nikdy od žiadneho muža nepočula, aby sa na takéto čosi pripravoval, možno skôr žena. Fakt, zvláštne.

tiper24
autor
1. mar 2017

@0silvia0 co je na tom nenormalne? vidis ja mam zas z teba pocit ze si rozvedena a tiez sa mozem mylit

magmolatus
1. mar 2017

@persica
Vieš ako to je, môžeš čítať články na x stránkach, ale skúsenosti sú skúsenosti. Preto je lepší takýto blog.
Rád si vypočujem postup, alebo metódu niekoho iného. Dáva to priestor a možnosti.

tiper24
autor
1. mar 2017

@libawet je zvlastne ze chcem byt zodpovedny otec? no neviem