Možno najkrajší futbalista všetkých čias. Zdá sa byt pokorný, rozumný. Prečo podľa vás pristúpil na takýto krok? Pokiaľ viem, odmietol sa k tomu vyjadriť. Osobne si myslím, že buď niečo zažil, alebo má nejaké pokrivené zmýšľanie v tomto.
Ale aj tak… čo presvedčil tu čašníčku, aby nešla na potrat? Ako napadne normálnemu človeku vykúpiť si dieťa od matky? Potom dôjsť ešte k záveru, že si zaplatím ďalšiu/šie náhradné matky aby vynosili súrodencov? To mi to poriadne zvrátené.
Ona by určite nešla na potrat, ale dúfala, že z neho vytrieska poriadne výživné🙈
A prečo by si to dieťa “nevykúpil”? Peniaze na to má, vie dieťaťu zabezpečiť iný život, ako by zažil pri svojej matke (ktorá ho teda radšej predala) alebo v striedavej starostlivosti. Predá mu skúsenosti, privedie ho do sveta športu, proste úplne iná budúcnosť. Mne to zas také divné nepríde, a to mne je dosť nesympaticky.
Tak on je síce pohľadný, veľkorysý, disciplínovaný, a nepochybujem, že aj milujúci otec, ale je aj extrémne divný.
A ďalšie deti má lebo chce byt ten “pán sveta” s veľa deťmi, Náš Kollar má prečo veľa deti?
A ak ste videli na netflixe dokument o Georgine, tak tam je vidno, že on im zabezpečí financie na všetko možné aj nemožné, ale s deťmi je len ona plus opatrovateľky, ale on reálne možno len mimo sezóny nejaké dovolenky.
Ak chce žena dieťa a nemôže (z rôznych dôvodov), budú jej vravieť, nech sa ďalej snažia, nech ide na ivf, nech adoptuje,... Ak nemá chlapa, nech to skúsi aj sama, keď veľmi túži po dieťati.
Ale keď ide o chlapa, tak iný meter ? Chcel mať ďalšie deti, nechcel mať jedináčika. V tom čase nemal partnerku, ktorej by dôveroval, s ktorou si vedel predstaviť rodinu. Rozhodol sa pre možnosť, akú mal. Nevidím na tom nič zvráteného.
Ak by adoptoval, tiež by niečo platil za papiere, vybavovačky, za starostlivosť o dieťa,... Ale to už by si asi písala, že aký je skvelý, že si "zohnal" súrodenca pre svojho syna.
Každý nech sa stará o seba a svoju rodinu.
@tiezjedna extrémne divný.
@vkatush príde mi to priveľmi kontrastné s tým, ako ho vnímam. Na jednej strane vystupuje veľmi pokorne a ľudsky a na druhej si kupuje deti? Príde mi to velikášske, a ohromne amorálne. Predsa nie všetko na svete sa dá kúpiť! Ako to vysvetli tým deťom, pre ktoré je tak slovo mama navždy cudzie? Veď predsa on sám Cristiano matku má, tak prečo by zobral túto najzákladnejšiu potrebu každého dieťaťa svojím vlastným deťom? Nechce sa mi veriť, že je to naozaj pravda. Buď je jeho charakter naozaj tak krivý, alebo sa veci majú inak keďže o tom odmieta povedať a povedal že sa nikdy k tomu nevyjadrí.
Ale byť surrogate je voľba ženy. Niektoré to robia pre peniaze, niektoré to robia, lebo nechcú vlastné deti (nechcú ich vychovávať), ale keďže môžu niekomu urobiť takúto "službu", tak to využijú.
Vo svete máš aj mnoho prípadov, keď matka/sestra/najlepšia kamoška sa stali surrogate pre ženu, ktorá by inak nikdy nemohla mať deti. To by si potom odcudzovala aj takúto ženu?
Ja ho nesledujem, neviem o jeho života veľa, ale čo som postrehla, jeho žena (Georgina?) ich berie ako vlastné, stará sa o ne ako o svoje, takže oni koncept matky poznajú.
A ak by si sa išla odvolať na to, že to nie je ich matka, dehonestuješ potom aj všetky ženy, čo si adoptujú dieťa? Že nie sú skutočne matkami?
No a v neposlednom rade, "alebo sa veci majú inak keďže o tom odmieta povedať a povedal že sa nikdy k tomu nevyjadrí.", nikomu nedlží žiadne vysvetlenie o svojom osobnom živote. Možno o futbale áno, keďže sú hráči z časti platení ich fanúšikmi (predaj lístkov, merchu, podpora klubov, samotný záujem o futbal,...), takže áno, ak by mal nejaké čachre-machre v profesionálnom pracovnom živote, tak by sa mal vyjadriť.
Ale jeho osobný život, je len jeho a nikomu nemusí vešať na nos súkromie a osobné rozhodnutia.
@vkatush aby to náhodou nebolo tak, že je v skutočnosti homosexuál a rozhodol sa pre kúpu deti preto. Potom, keď už boli deti možno zistil, že im a jemu chýba podstatný článok a to stabilná osoba v živote detí a tak podplatil modelku, ktorá hrá jeho hru. Mne osobne sa takáto ponuka stala, viem že to nie je sci-fi.
V každom prípade mi príde jeho chovanie amorálne, ale čo čakať od futbalistu, ktorý kope do lopty hlavou a učí to aj jeho syna hoci vie, že je to už zakázané.
Jasne ze je homosexual. Nechapem ze je na planete niekto kto to nevidi. (Ani moj muz to nechce priznat). Kazdopadne riesis strasne hovadiny uplne nechapem ako to prezivas. A uvedom si, ze to ako ty vnimas ludi moze byt na mile vzdialene od reality. Divis sa ako Male decko pritom vobec nic o nom nevies.
A co si chcela povedat tym ze kope do lopty hlavou a uci to aj syna hoci je to zakazne? Toto som vobec nepobrala.
@anjelicek26 Ronaldo ma 4 deti. Syna ma s ruskou miskou, dvojičky im vynosila neznáma matka. A jeho súčasná partnerka bola tehotná čakali dvojičky chlapček však zomrel. Píšeš ze pokiaľ vieš. No vieš to cele zle.
@autorka v roku 2018 bol obvineny americankou ze ju znasilnil. Znasilnuju homosexuali? Nie. Kúp si knihu o Ronaldovi a budeš vedieť o ňom viac ako si vymýšľať a fabulovat. Keby bol homosexual tak by si na ňom bulvár nezgustol? Je to jedna z najznámejších osobnosti sveta ostro sledovaný. Keby bol homosexual mohol by hrať a žiť v Saudská Arábii?Sú fotky alebo videá kde by ho dlho sprevádzal ten istý muž? A k tej výchove co tu niekto pise. Treba si pozrieť hlavne videa ktoré sa venuje svojmu prvému synovi.
@autorka hlavou sa do lopty nekope ale hlavickuje. Neviem kam chodíš na nezmysli že je zakázané hlavou "kopat" do lopty ale tvoje info je viac ako nepresne. Si zaujata voči nemu.
@markusrasford jasne ze je homosexual. Lenze jeho meno je uz taka znacka ze si to nemoze dovolit prevalit. A uz vobec nie vo svete futbalu. Btw o kolkych futbalistoch vies ze su homosexuali?
@really8 jasne ze nieje homosexual. Neviem odkiaľ čerpas tieto zaručene i formácie ale ostaň v tom čom chceš ostať. Na základe čoho si isudila že je homosexual?
Nekŕmte tohto trolla…
Pytas sa, ze ako napadne normálnemu človeku vykúpiť si dieťa od matky? A pritom na mieste je otazka, ako napadne normalnej zene predat svoje dieta. 🤷♀️ Doba je ale taka, ze peniaze su velky pan. A tak to v tomto pripade vyuzili obidve strany.
@vkatush Tak bol netrpezlivý,ak by počkal tie deti by nemali tolko materi ako maju.Myslis ze to je normalna rodina?Za mna aj deti citia v akej rodine vyrastajú a ako sa k nim správajú,co povie to druhe ze kde ma vlastne mamu?To prve chapem ale snad mu umožnil aspon kontakt s tou mamou.,aj ked si ho kupil a ta matka nebude o nic lepsia ked predala svoje dieta ale kontakt by som mu dopriala.
@markusrasford a ty mas odkial zarucenu ze nie je? Je to len o tom ze by ste nrozchodili keby vas idol bol teply. Ale ok. Nebudem ta o tom presviedcat.
@markusrasford tak počítaj, 1 2 3 4 5
@markusrasford s irinou shayk nemá žiadne dieťa. Najstaršieho syna len vychovávala počas randenia s Ronaldom. Ronaldo má 5 deti a posledná dcérka bola z dvojičiek a chlapec zomrel. Inak by mal 6.
Autorka a kde on vystupuje pokorne a ľudsky? Nejeden škandál vyrobil svojim vystupovaním, ja ho vôbec nevnímam ako pokornehi človeka. Určite má rad svoje deti, ale to je všetko.
“ Ale aj tak… čo presvedčil tu čašníčku, aby nešla na potrat?”
Na to, ze tu propagujes poziciu matky ako dolezitu, nenahraditelnu, na vysokom piedestaly, je to zaujimavy zvrat v deji (nazore).
Tak radsej nech sa dieta nenarodi, akoby si ho vlastny otec kupil od zeny, ktora bola ochotna si urobit z dietata zivnost.
Tak vzdy ho to stoji menej ako platit " zlatokopku".
Bože, to snáď nie? Že najkrajší futbalista všetkých čias!!
Autorka a keby aj je homosexuál, tak čo bol by menej človek ako heterosexuál. Aj taký Ricky Martin je homosexuál a vychováva deti ktoré mu vynosila náhradná matka
A Ronaldo a pokorný človek? To neviem kde si vycitala
Nepopieram mu zásluhy vo svete futbalu, ale on pokorný nieje ani za mak.
@moonlight1210 presne si to pochopila, len naopak :D. Ak ju presvedčil aby nešla na potrat a tak dieťa vykúpil to by som ešte chápala
Nema vsetky vynosene nahradnou matkou. Posledne deti ma normalne s partnerkou... preco pristupil na taky krok je podla mna celkom jasne - prvorodeny syn je z nejakej "jednej noci s casnickou" a ta si nechala toho chlapceka zaplatit par milionovym odstupnym, aby si ho on mohol odniest domov... ked chcel pre neho surodencov, tak sa rovno vyhol takemuto vydieraniu a isiel rovno do nahradnej matky... posledne dve deti ale pokial viem ma s dlhorocnou partnerkou a vychovavaju vsetkych 5 deti spolocne... to vtedy ale asi este ani netusil, ze stretne zenu, ktorej nepojde o peniaze...