Prečo ľudia propagujú svoje obchody s oblečením na sociálnych sieťach?

22. dec 2022

Ahojte, mňa by celkom zaujímalo keď niekto ma obchod s oblečením prečo sa propaguje na sociálnych sieťach ako by bol celebrita. Jedine s toho môže mať viac hanbu a hlavne keď ide staršiu osobu....

Aký máte názor?

mima1991
22. dec 2022

reklama

anjelicek26
22. dec 2022

Ze hanbu... starsia osoba 🙈 Nejako si asi zatial nepochopila, ze aj tie "starsie" zakaznicky dnes maju internet a oblecenie nakupuju online... tam nepotrebuju vidiet oblecenie nastajlovane na 20 rocnej pipinke... radsej si to pozru na niekom, kto vyzera ako ony... a predstav si, ze prave tieto zeny maju omnoho viac penazi v penazenke, ako tie mladucke...

svetlonos
22. dec 2022

Maju slobodnu volu a maju moznost robit si reklamu. To obmedzene nie je. Ja vsak nerozumiem, preco si ludia myslia, ze musia kazdy svoj uzasny nazor hladat medzi ludmi alebo na forach - presne ako ty! Mysli si co chces ale neotravuj s tym ludi. Zavidis tym, ktori maju obchod, nestazuju sa ako nemaju pracu a pre peniaze aj nieco robia?
Zacni riesit seba a svoj zivot namiesto ohovarania ostatnych a podsuvanie im hanby! Jedina, ktora sa moze hambit si tu ty.

lenuska9999
22. dec 2022

@svetlonos 👍

dskjhfdlkdjhl
22. dec 2022

A ked je niekto starsia osoba, tak ma sediet doma za pecou a cakat, co mu stat? je fajn, ze sa vedia o seba postarat a dokonca mozno lepsie ako Ty, zrejme osoba mladsia, ale ducha mdleho. Staraj sa hlavne o svoje obchody a nebudes musiet zavidiet osobam starsim😉

tomikejt
22. dec 2022

Prečo by z toho mal mať niekto hanbu? Absolútne nechápem. Propagácia na sociálnych sieťach je dnes úplne bežná. Kde inde by si mal niekto kto má obchod s oblečením robiť reklamu?

melanta
22. dec 2022

A ty ako propaguješ svoju úspešnú firmu? Asi nijak, asi žiadnu nemáš. Inak by tu nebol tento závistlivý status.

oli18
22. dec 2022

Ja som parkrat otvorila take video. Tam stare Romky predavali oblecenie, ci deky. Dizajn romsky, prehnane farby, zlate aplikacie. Hned bezali komentare a zaujem bol. Budilo to dejem, akoby to bol obchod. Ale to nie je. Je to len isty druh podomoveho predaja. Prezentuju ho cez kameru zo svojej obyvacky.

lubkavargova1
22. dec 2022

Lebo podnikaju s oblecenim a je to ich praca a z predaja sa zivia???

kvetinka75
22. dec 2022

niekomu vyhovuje nákup cez net. Zákazníčky nemusia nikam chodiť. Ak nájde svoju cieľovú skupinu, prečo by to nemohla prezentovať na soc.sieťach? Ved´ jej ide o zárobok.

janinka007
22. dec 2022

Myslíš Moňu? 😀

miroslava21
22. dec 2022

V dnesnej dobe keby si otvoris predajnu s oblecenim tak jedina reklama ktora ta napadne je vycapit reklammu tabulu pred dverami? Doba pokrocila a samozrejme aj moznosti propagacie a reklamy.

modrykonik33
22. dec 2022

Lebo o Tom je podnikanie? 😀

lubkavargova1
22. dec 2022

@janinka007 ona je specificka kategória a da do vrecka vsetky mlade a to sere ich..inak ani ja ju niekedy nemusim, ale zije si svoj zivot a evidentne to ma hlboko niekde co si o nej kto mysli a to sa mi na nej paci....

viestta
22. dec 2022

Mna by skor zaujimalo preco "mladsie" osoby potrebuju vsetko riesit diskusiami na socialnych sietach? Este k tomu anonymne? Zeby vedeli, ze si takou stupidnou otazkou urobili hanbu ak by boli pod nou identifikovatelni?

petamich
22. dec 2022

ehm? nechapem otazke 😵‍💫 ved (aj) na to snad tie socialne siete su, to ze ti tam vyskakuje vsetko od banky, cez menstruacne nohavicky, hracky, po Medirex testy je v poriadku ale starsia pani propagujuca svoj obchod je problem, asi som dnes mala malo kavy, lebo nechapem tomuto prispevku

bloger
22. dec 2022

Aby si získali zákazníkov potenciálnych. Každý kto môže si robí reklamu.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lesana25
22. dec 2022

Môj názor je, že si závistlivá hlúpa dievčina, ktorej životný úspech bolo založiť si konto na instáči, keďže na viac bohužiaľ nemáš.

svetlonos
22. dec 2022

@boldo87
ahoj 🙂 prosim ta kto je to Moña? Rada si ju pozriem, ked je taka super- asi to bude vesela kopa.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz