Prečo ľudia klamú?

11. nov 2022

Prečo niektorí ľudia majú potrebu klamať v úplne nepodstatných maličkostiach, v ktorých by mohli kľudne povedať aj pravdu? Radšej zatajujú, prekrucaju, povedia niečo úplne iné? Ja tomu nerozumiem.

catch22a
11. nov 2022

napr?

dskjhfdlkdjhl
11. nov 2022

Preco sa ich to nespytas, ked vies, ze klamu?

1234321
11. nov 2022

Pretože sú nevyrovnaní, majú so sebou nejaký problém a tým si to kompenzujú…..

marianarem
11. nov 2022

Tak co sa tebe zda malickost, na tom moze u druheho stat a padat svet alebo pocit vlastnej hodnoty. Niekto moze napriklad zatlkat uplnu drobnost, lebo je prenho krajne neprijatelne pripustit (aj sam pred sebou), ze urobil chybu, hoci aj malu.

catch22a
11. nov 2022

Podla mna riesite kraviny

gerfinka
11. nov 2022

Strach z prijatia zodpovednosti za svoje konanie, zostať v očiach iných dokonalý a bezchybný, strach z odmietnutia.... To mi tak napadlo. Ale teda podľa mňa je za takmer každým klamstvom najmä ten strach.

martinmmartin
11. nov 2022

Alebo jednoducho nechcu aby sa im niekto stal sucastou zivota a preto kazdu malickost povedia inak nech maju pocit ze danu osobu nepustaju do svojho sukromia

euka210
11. nov 2022

To sa ma pytal moj 8r syn, preco jeho spoluziaci viditelne klamu. Jemu to bolo treba vysvetlit, ale dospely hadam vie premyslat.

chupakabra
12. nov 2022

Toto ti mali vysvetliť rodičia keď si bola malá, prečo nie je všetko dobré správne a ružové.

lulaby1982
12. nov 2022

Lebo majú výhodu . Každý človek nosí personu,masku, nikto Vám pravdu nepovie , je to ohrozujuce. Povedať,že plyn a elektrina bude drahšia a že v obchode bude vyššia obchodná marža ,je odpálenie municneho skladu vrátené odpalujuceho. Že legálne drogy budú nepristupnejsie lebo budú drahšie ,predstavte si tie haldy nastvanych zavislakov,kt.svoju drogu potrebujú. Je to bezpecne.Chránime svoje pohodlie .

Povedat pravdu , je riziko ,že Vás niekto zo svojho života defenestruje a dekapituje, to ste dobre obišli.Byť úprimný je nebezpečne. Priznať sa, že môj mamut je ťažší a má viac masa , ako Tvoj, mňa naháňal tiger sablozuby iba 2 x krat za deň pričom iných aj 5 x krat viac je hodné závisti.

Náš pospolitý lud musí vypiť ešte veľa kakaa zo zrelých plodov a veľa zjesť zrelých banánoch, nie prezretych a ešte veľa vody musí pretiect v Gabčíkove ,aby sme pochopili, že taká úprimnosť , nie udavactvo za účelom výhod ,je prospešné,taká papuča na SUV suseda,lebo ma drahšie auto. Určite sem nepatrí pravda , dráha porodila si naše dieťa , tie džíny za kt som zaplatil veľké peniaze sa Ti sprali a vyzeráš v nich nejako roztecena, ,prípadne dráha toľko kabeliek a topánok nie je potrebné , na čo Ti je chodiť kaderníkovi,ja Ťa ostriham,prípadne Ti urobím manikuru.

Lož je dôležitá, lebo by sme si ublížili , pravdu dávkovať po kvapkách a max.opatrne, otrava vo vzťahoch. Poviete svojmu susedovi bodybuilderovi , ocuj Adonis pomáham Tvojej žene s libidom , obujeme si cvicky a cvičíme Spartakiadu ? Ja určite nie .

nwnw
12. nov 2022

Podla mna klamu roky a uz sa z tych pavucin jednoducho nevedia dostat. Nechapem to a tiez ma to hneva.
Jednoducho sa stale vylepsuju. Mala som takeho priatela, kamal asi aj seba. Draje auto, handry a 30+ zil s mamou v neprerobenom byte. Keby jej ho aspon vymaloval a vymenil parkety s nabytkom.... On klamal ozaj aj v blbostiach aj to ze isiel skamaratom na pivo (1x za pol roka) a tvrdil ze pomaha mame.
O to viac si vazim mojho muza. Ten neklame a nezavadza nikdy. Podstivo sa hlasi aj ked bude meskat.

bloger
12. nov 2022

Lebo má k tomu jednoducho každý sklon. Neexistuje človek ktorý by nikdy neklamal. Dr House tiež povedal, že všetci klamú.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
queen_mary
12. nov 2022

Ja castokrat zaklamem lebo sa mi nechce niektore veci vysvetlovat 😀 a je jednoduchsie v tom pripade zaklamat.

jaja20
12. nov 2022

@lulaby1982 🤦🙄

zuzinka888
12. nov 2022

Lebo pravda boli a nie je vzdy prijemna.