Dobrý deň , som nesmierne rozčúlená z niektorých kupujúcich . Všetko v pohode sa dohodneme o peniažkoch aj koľko mi má poslať . ZRAZU však na účet prídu len peniažky bez poštovného . Ako nechápem tých ľudí , či ja som charita alebo niečo podobné . Ja si vždy všetko povinne uhradím a tie peniažky mi niekedy fakt chýbajú . Ako je to v dnešnej dobe normálne ?! Stretli ste sa už s tým ?
@sandracs uvidíme ako to dopadne , idem jej hneď napísať
@aduska2312 Stalo sa mi to v opačnom "poradí". Kupovala som si šaty a platila zásielku doporučene. Tá sa na ceste stratila. Predávajúcej teda pošta vyplatila náhradu, /bolo viac ako cena šiat/, ale ona mi poslala späť len peniaze za šaty bez poštovného. Napísala som jej vtedy, ospravedlnila sa, že si to neuvedomila a doposlala.
@aduska2312 Držím palce 🙂
No neviem ako ty, ale ja kupujucim pisem presnu sumu (vratene postovneho), ktoru mi maju poslat na ucet. A kym tam ta suma nebude, samozrejme nikomu nic neposielam...nikdy som sa nestretla s tym, ze by mi niekto zaplatil inu sumu, nez som zadala...
Ja som este len zacala predavat na MK,ale udavam cenu vratane postovneho. Uz som toho dost pokupovala a osobne mam radsej ked vidim hned konecnu sumu co mam zaplatit. Mozno sa kupujuca iba pomylila. Ja som vcera platila internet bankingom nejake ucty a dala som inu sumu a este som to aj skontrolovala a potvrdila. Nastastie sa platba dala este odvolat. 🙂 (robila som to mobilom sediac pri pocitaci, na ktorom sa hral dvojrocny syn,samozrejme mi sedel na jednom kolene a na druhom som mala trojmesacnu dceru,ktoru som kojila -viac som toho naraz nestihla) 😉
ja tiez pisem sumu a + postovne podla toho ako to chce poslat,....
skoda, vy ste mali na to nezabudnut,
mozno si pani myslela ,ze akcia
posta zdarma ,robi sa aj to
🙂 ja som jej napísala že poštovné bude 0,8 € a vecička toľko a že dokopy to bude toľko a konečná suma .. 🙂 čiže som jej to jasne rozpísala ako pri iných kupujúcich 🙂
Jasne treba sa dohodnut na konecnej sume VRATANE postovneho, nijak inac.. netreba kluckovat kolo toho. To je biznis, nekupi jeden kupi druhy.. ani ja sa nie vzdy dohodnem s predavajucou na zlave aku chcem : ) nepreda ona preda druha .. to je normalne a vyrovnane. Nepride mi to az na rozculovanie sa, nestoji to za to. Vela zdaru v obchodovani.
@aduska2312 Možno zabudla, napíš jej nech Ti ich ešte dopošle.