Prečo kupujúce platia sumu za tovar bez poštovného?

aduska2312
26. apr 2014

Dobrý deň , som nesmierne rozčúlená z niektorých kupujúcich . Všetko v pohode sa dohodneme o peniažkoch aj koľko mi má poslať . ZRAZU však na účet prídu len peniažky bez poštovného . Ako nechápem tých ľudí , či ja som charita alebo niečo podobné . Ja si vždy všetko povinne uhradím a tie peniažky mi niekedy fakt chýbajú . Ako je to v dnešnej dobe normálne ?! Stretli ste sa už s tým ?

sandracs
26. apr 2014

@aduska2312 Možno zabudla, napíš jej nech Ti ich ešte dopošle.

aduska2312
autor
26. apr 2014

@sandracs uvidíme ako to dopadne , idem jej hneď napísať

sandracs
26. apr 2014

@aduska2312 Stalo sa mi to v opačnom "poradí". Kupovala som si šaty a platila zásielku doporučene. Tá sa na ceste stratila. Predávajúcej teda pošta vyplatila náhradu, /bolo viac ako cena šiat/, ale ona mi poslala späť len peniaze za šaty bez poštovného. Napísala som jej vtedy, ospravedlnila sa, že si to neuvedomila a doposlala.

sandracs
26. apr 2014

@aduska2312 Držím palce 🙂

marionmarion
26. apr 2014

No neviem ako ty, ale ja kupujucim pisem presnu sumu (vratene postovneho), ktoru mi maju poslat na ucet. A kym tam ta suma nebude, samozrejme nikomu nic neposielam...nikdy som sa nestretla s tym, ze by mi niekto zaplatil inu sumu, nez som zadala...

adelakk
27. apr 2014

Ja som este len zacala predavat na MK,ale udavam cenu vratane postovneho. Uz som toho dost pokupovala a osobne mam radsej ked vidim hned konecnu sumu co mam zaplatit. Mozno sa kupujuca iba pomylila. Ja som vcera platila internet bankingom nejake ucty a dala som inu sumu a este som to aj skontrolovala a potvrdila. Nastastie sa platba dala este odvolat. 🙂 (robila som to mobilom sediac pri pocitaci, na ktorom sa hral dvojrocny syn,samozrejme mi sedel na jednom kolene a na druhom som mala trojmesacnu dceru,ktoru som kojila -viac som toho naraz nestihla) 😉

luba28
27. apr 2014

ja tiez pisem sumu a + postovne podla toho ako to chce poslat,....

ellca123
27. apr 2014

skoda, vy ste mali na to nezabudnut,
mozno si pani myslela ,ze akcia
posta zdarma ,robi sa aj to

aduska2312
autor
27. apr 2014

🙂 ja som jej napísala že poštovné bude 0,8 € a vecička toľko a že dokopy to bude toľko a konečná suma .. 🙂 čiže som jej to jasne rozpísala ako pri iných kupujúcich 🙂

ivkadracova
29. apr 2014

Jasne treba sa dohodnut na konecnej sume VRATANE postovneho, nijak inac.. netreba kluckovat kolo toho. To je biznis, nekupi jeden kupi druhy.. ani ja sa nie vzdy dohodnem s predavajucou na zlave aku chcem : ) nepreda ona preda druha .. to je normalne a vyrovnane. Nepride mi to az na rozculovanie sa, nestoji to za to. Vela zdaru v obchodovani.