Ahojte chcem sa opytat ved je tu vela skusenych ludi ci sa to zda len mne alebo je to pravda ze okolo nas su same falosnne tvare tvaria sa ako priatelia a na cloveka zabudnu ked ma nejaky problem otocia sa chrbtom kedykolvek a zo dna na den odidu . Aspon tak to v poslednom case vnimam ked aj v spolocnosti ludi sa citim osamotene akoby ma chceli vyuzit a ked im nemam co dat tak ich nezaujimam. Co robit ?
nijako..ja si myslim, ze clovek vzdy nakoniec ukaze svoju pravu tvar... ale na prvy pohlad sa to podlamna zistit neda....
@simik14 čo robiť? obklopiť sa tými správnymi ľuďmi 🙂
možno by ti pomohlo neviazať sa a nespoliehať toľko na druhých....to čo popisuješ je bežná vec... nemyslím si, že všetci ľudia sú falošní.... len majú iné priority, životy, starajú sa o vlastné blaho a pod.... nemusí to byť úmyselné... v dospelosti sú tie vzťahy proste iné.... to koľko sa druhému rozdávaš, je len tvoje rozhodnutie, ktoré ti nemusí byť automaticky opätované... skús sa naučiť druhých nebrať hneď ako nepriateľov, ktorí ti chcú ublížiť, no súčasne od nich ani nič nečakaj.... niečo sa už len určite stane 🙂
Falosni ludia tu vzdy boli a vzdy aj budu. Boli sme nauceni ze ludom moze verit, hold casy sa menia. A ludia tiez. Ja som sa naucila ze v zivote sa mozem spoliehat uz len a len sama na seba
akoby povedal jeden profesor chemie: don´t trust anybody, not even yourself 😀
ano ako napisala
@zanta3 boli aj budu,ale pokial je pri mne rodina NERIESIM.
Treba byt k tym ludom taky isty. Nepripustat si ich k telu .. komunikovat s nimi ale neukazat im ze s tebou mozu tocit. Ako moj priatel vravi.. teraz je taka sku..rvena doba ze ludia ta musia respektovat a bat sa ta lebo inak budes pre nich za k...ta a ma pravdu..
@glorikarebeka ano to si pekne napisala. Pokial je rodina tak je vsetko a ostatnych netreba riesit. Ale je to smutne ze ludia su taky:/
na co myslime, to si k sebe pritahujeme. Nezaoberaj sa tym, mozno ti ludia sa zdaju falosni, ale mozno ti nehovoria pravdu, lebo maju obavy, ze ju nie si schopna prijat. Opytaj sa sama seba, ci chces naozaj pocut pravdu za kazdych okolnosti? Pravda moze byt velmi kruta a nie kazdy je vie prijat, zamysliet sa a mozno zmenit.
Skus mysliet na tie pekne a pozitivne veci v zivote, a nerozoberaj kazdu somarinku, kazdy pohlad, kazdu poznamku. Kukni si knihu Styri Dohody. Myslim, ze by ti vela osvetlila. Do hlavy ludom nikdy neuvidis a co si myslia, nevies. Tak nehadaj a zbytocne sa tym nezatazuj. Ver mi, nema to zmysel. 😉
...tak takeho cloveka, co sa takto tvari si netreba vsimat...ja stale verim, ze su aj dobry ludia....
ale s tym, ze aj taky ludia su, sa nic robit neda....