Skúšala som aj napísať konkrétne mesto a nič. Keďže v živote moc kamosiek som nemala a keď aj mala tak daaavno ešte na škole. Potom to už boli kolegyne, krátkodobe známe. . V práci kamošky no mimo vôbec .
Škoda,chýba mi občas vybehnúť niekam von . Mňa aj deti
Ono to musi prist samo, ze si jednoducho sadnete. Ja som tak nasla super kamosku, ani som ju nehladala. 😃
väčšinou je to o tom, že deti sú otvorenejšie a ešte neriešia toľko vecí, tak si tie vzťahy vybudujú skôr. S dospelými si už sadneš menej a hlavne sa pomalšie spoznávajú-otvárajú. Buď sa uspokojíš so známosťami alebo musíš byť trpezlivá.
@viestta ďakujem ja som asi z inej planéty alebo čo ..nedarí sa mi už dlho si nájsť kamošku ani tak
Ja nehľadám, ja čakám kedy sa z niekoho kamoška nestane. Aktuálne žiadnu echt ani nemám, ale nebudem to siliť. Na to aby niekto bol echt kamoška, na to treba dôveru a "chémiu". Radšej žiadna ako nejaká povrchná, len preto, aby bola
Nie si sama 😄 ja presne jak ty praca do mesta nakupit a prd.Moj manzel furt vola s kamosmi kedze nie je z sk tak s nimi vola no keby sme byvali v jeho state tak po praci by kavickoval kazdy den a ja ani to moje kamosky z puberty tiez svoje rodiny a ako kazda sa odstahovala vztahy ochladly na bod mrazu. Jednu susedku naj som mala ale trvalo to asi len 5,6 rokov ako nastupila do prace ako kucharka v materskej skole nasla si tam starsie no chodia spolu vsade ,ci na dovolenky na chaty a my uz nic aj ked jej zavolam ci pride tak uz furt nieco ma,alebo sa jej nechce tak som sa na nu vykaslala a radsej sama 😄
no asi mas menej prilezitosti vytvarat si kamarastva a dnes a tym padom to mas zlozite, kedze skor to vznikne z nejakeho vztahu kde su znami, pravidelne sa stretavaju.. napr ked das decko na futbal a chodis na zapasy tak sa mozes s niekym zakecat alebo male fecka na ihrisku s rodicmi atd.. tazko prist do podniku sadnut si k dakomu a povedat budme kamarati :D potom ma este napadaju internetove fora, spolocne zaujmy, stretavky, skus takto.
@viestta 👍si super
Ahojte dievčatá, ja som sa nedávno presťahovala pri PU, nepoznám tu až tak veľa ľudí, mám 25, som slobodná a bezdetná , rada vybehnem len tak von pokecať, na kávu, tancovať, na nákupy , hocičo, ak je niekto tiež z okolia , tak sa poteším 🙂
Vybehni s detmi, nejaka kamaratka sa uz pritrafi. Ked nie kamaratka aspon znama s rovnakymi zaujmami.
Kamaratky nerastu na stromoch, to naozaj nie, to len casom sa z ludi, ktorych stretavame a s ktorymi si rozumieme sa stanu kamarati. Aj to nie zo vsetkych