Prečo je tak ťažké nájsť si kamarátky?

16. dec 2022

Skúšala som aj napísať konkrétne mesto a nič. Keďže v živote moc kamosiek som nemala a keď aj mala tak daaavno ešte na škole. Potom to už boli kolegyne, krátkodobe známe. . V práci kamošky no mimo vôbec .
Škoda,chýba mi občas vybehnúť niekam von . Mňa aj deti

viestta
16. dec 2022

Vybehni s detmi, nejaka kamaratka sa uz pritrafi. Ked nie kamaratka aspon znama s rovnakymi zaujmami.
Kamaratky nerastu na stromoch, to naozaj nie, to len casom sa z ludi, ktorych stretavame a s ktorymi si rozumieme sa stanu kamarati. Aj to nie zo vsetkych

catherinah
16. dec 2022

Ono to musi prist samo, ze si jednoducho sadnete. Ja som tak nasla super kamosku, ani som ju nehladala. 😃

spadnutaslivka
16. dec 2022

väčšinou je to o tom, že deti sú otvorenejšie a ešte neriešia toľko vecí, tak si tie vzťahy vybudujú skôr. S dospelými si už sadneš menej a hlavne sa pomalšie spoznávajú-otvárajú. Buď sa uspokojíš so známosťami alebo musíš byť trpezlivá.

autor
16. dec 2022

@viestta ďakujem ja som asi z inej planéty alebo čo ..nedarí sa mi už dlho si nájsť kamošku ani tak

viestta
16. dec 2022

Ja nehľadám, ja čakám kedy sa z niekoho kamoška nestane. Aktuálne žiadnu echt ani nemám, ale nebudem to siliť. Na to aby niekto bol echt kamoška, na to treba dôveru a "chémiu". Radšej žiadna ako nejaká povrchná, len preto, aby bola

bambieblue
16. dec 2022

Nie si sama 😄 ja presne jak ty praca do mesta nakupit a prd.Moj manzel furt vola s kamosmi kedze nie je z sk tak s nimi vola no keby sme byvali v jeho state tak po praci by kavickoval kazdy den a ja ani to moje kamosky z puberty tiez svoje rodiny a ako kazda sa odstahovala vztahy ochladly na bod mrazu. Jednu susedku naj som mala ale trvalo to asi len 5,6 rokov ako nastupila do prace ako kucharka v materskej skole nasla si tam starsie no chodia spolu vsade ,ci na dovolenky na chaty a my uz nic aj ked jej zavolam ci pride tak uz furt nieco ma,alebo sa jej nechce tak som sa na nu vykaslala a radsej sama 😄

hayabusa1337
17. dec 2022

no asi mas menej prilezitosti vytvarat si kamarastva a dnes a tym padom to mas zlozite, kedze skor to vznikne z nejakeho vztahu kde su znami, pravidelne sa stretavaju.. napr ked das decko na futbal a chodis na zapasy tak sa mozes s niekym zakecat alebo male fecka na ihrisku s rodicmi atd.. tazko prist do podniku sadnut si k dakomu a povedat budme kamarati :D potom ma este napadaju internetove fora, spolocne zaujmy, stretavky, skus takto.

autor
17. dec 2022

@viestta 👍si super

ivana2881
17. dec 2022

Ahojte dievčatá, ja som sa nedávno presťahovala pri PU, nepoznám tu až tak veľa ľudí, mám 25, som slobodná a bezdetná , rada vybehnem len tak von pokecať, na kávu, tancovať, na nákupy , hocičo, ak je niekto tiež z okolia , tak sa poteším 🙂