Ležím, počúvam hudbu a rozmýšľam. Blbosť ale to len taká téma nad ktorou som sa zamyslela. Mám rada veselé pesničky, tancovanie, skákanie atď. No pocit šťastia alebo skôr úľavy, ten pocit keď mi naskočia zimomriavky a niesom smutná (i keď tá pesnička je o tom), cítim len taký pocit kľudu a pokoja, prežívam pri smutných pesničkách.
Prečo to tak je? A nie je to mojim aktuálnym stavom, vždy to tak bolo.
Je to normálne? Takto reagovať na pesničky?
Ako som písala, je to len taká téma nad ktorou sa zamýšľam, ak pre vás blbosť tak choďte ďalej.
Ved to je uplne normalne, ze hudba, ako aj ine umenie, vzbudzuje emocie. Bud rada, ze mas takyto "ukludnovak", v zivote sa ti to ste hodi.
ano, mna tiez hudba "nabija", nie kazdy to tak ma, ale niekto ano...hudba ma nejaku frekvenciu a ty v tom okamihu, ked sa citis stastna, tak ti hudba ladi, proste ti zlepsila naladu...niekto to moze mat v niecom inom
Áno áno len mierila som s tým na to, že väčšinou sa ma ľudia pýtajú čo má trápi, prečo som smutná keď počúvam takéto smutné pesničky. Pritom toto pre mňa sú práveže tie pesničky, ktoré mi spôsobujú dobrý pocit 😅
Ale to je v pohode,,ja to mám tiež tak,,hlavne soundtracky a filmová hudba z veľkolepých filmov má dokážu uviesť až do víru vášni, cítim sa neuveriteľne eufiricky, šťastná i smutná zároveň, prežívam to celým telom i dušou až sa chcejem a plačem,,napriek tomu počúvam tú hudbu zas a znova..je to tak uzasne
To je podstata kazdeho umenia. Vyvolavat v ludoch emocie.
@babydesire Aj ja milujem piesne z filmov. Napriklad taky Singing in the rain. To mozem pozerat 100x a napriek tomu ma to rozospieva a roztancuje akoby som to pozela prvy krat. Alebo zaverecna piesen z filmu Shrek - I'm a Believer. Pocula som ju velakrat v radiu, ale v tom filme dostala uplne ine grady.
Lebo radosť nezávisí od vonkajších okolností.
zatiaľ nemáš vážne problémy 👍
nech ti to vydrží veľmi dlho ✌️
Napriklad preto lebo su to kludne melodie, mozno nerozumies slovam, nechapes vyznam, nevies sa vcitit alebo sa ta to vtedy len jednoducho netyka. Je samozrejme ze pri techne clovek nebude uplne bez energie a naopak pri meditacnej hudbe nemas tuzbu skakat 😃