Ahojte,
mám takú otázku. Rozbilo sa mi zadné sklo na telefóne, a v servise mi ho budú lepiť, povedali ze to bude trvať 1-2 hodiny. Lenže mi kázali aby bol telefón odokmnutý. A nechcem aby sa mi dostali do aplikácií (fb, instagram, messenger...) do galérie atď. Dá sa to nejak zabezpečiť? Alebo neviete na čo im je odomknutý telefón, keď opravujú zadné sklo?
Je im to na to, že si osoba príde po mobil a povie aha ved cely systém je nefunkčný, nejde ani zapnúť, vy ste mi to poškodili, tak mi ten Iphone za 1000€ sami opravte, dajte náhradu, alebo peniaze. Oni proste musia vidieť, že ten telefón je OK a OK ti ho aj vrátia. Ak si exponovaná osoba, tak si to zašifruj, ak si Alena z Terchovej tvoje fotky v bikinách nikoho nezaujímajú, ani správy a intrigy z kamoškami si nikto kopírovať nebude.
@pancakeska je to bežný postup vo všetkých autorizovaných servisoch. Presne ako ti píšu vyššie.
Uplne normalne nechat odomknuty telefon
@pancakeska to nie je nokia 3310 ze sa vymení kus plastu, zacvakne a nech sa paci. Treba telefon pozriet pred opravou aj po, ci je vsetko v poriadku. Ak je zavada, servisak ta upozorni. Musi si vyskusat fungovanie. Nikoho fakt nezaujímajú ani fotky ani správy. Maju inu robotu ako ocumovat žabky. 😊
Len si daj pozor nech je zo autorizovany servis. Moja mama si dala opravit telefon do neautorizivaneho a po par dnoch jej zacali miznut peniaze z uctu. Ma v mobile aplikacie banky. Takze pozor na to co za servis si si vybrala. U nas neponohlo ani tresne oznamenie. nevedeli im to dokazat, akurat skonstatovali ze nie je prva. Takze fotky by ma netrapili ak mas napriklad internetbanking appku.
Pre istotu si telefón zazálohuj. Mne sa vždy zo servisu vrátil resetnutý v továrenských nastaveniach.
Je to oficialny servis?,... t.j. od Apple a pod.