Ahojte,
chcem sa Vás spýtať, prečo bola tak krásna téma ako : Riekanky, básničky a rytmicko-pohybové hry pre deti zmazaná....
Verím, že s tým niečo urobíte 😉
admini to vymazali omylom, pisal tam nejaky uchyl a oni pravepodobne chceli vymazat tie hlupe prispevky a chybicka se vloudila 😉 aspon predpokladam, ze to tak bolo
no škoda len, že sa k tomu nevyjadrujú aj kompetentní a že v dnešnej dobe takých počítačových machrov to nevedia vrátiť.
lucik77 zaloz ju zas...to sa stava, len boh je neomylny.
lucik77, ja som tiež prekvapená, dala som dotaz adminom v piatok minulý týždeň a do dnešného dňa mi nikto neodpovedal.
neviem, komu ste posielali dotaz...
situaciu riesime, ale vzhladom na to, ze tema zmizla uz pred mesiacom (to usudzujem z toho, ze 9. marca bola zalozena nahradna tema https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea... ), obavam sa, ze uz toho prilis v tejto veci nevyriesime... ☹
ja som sa to náhodou dozvedela včera a hneď som písala IP emjee, lebo ona bola vždy ochotná pomôcť, ibaže asi to tentoraz nebolo v jej kompetencii. Myslela som, že to pošle kompetentným.
Baby a nejaké veci som tam doplnila, len škoda, že toho nebolo zálohovaného viac. Ale aspoň niečo 😉
baby videli ste to co vam tam dala Lucik77??????????
teda Lucik.........moj obdiv.si dobre zasobovana 😀 😀 😀
takze koniec staznosti,lucik to vyriesila... 😉
aj mňa zaujala a mala som to stiahnuté do PC, ale manželík mi prerábal PC a zmizlo mi to 😠 . Chcela som to nanovo a už som to nenašla...