Prečo admin ruší mnou založené diskusie?

lenulienka_m
11. aug 2015

Zdravim. Neviem ako to tu funguje, kto je admin, kto to tu ma vsetko na starosti, ale chcela by som vediet, preco mi mazete moje diskusie??
Dnes sopm vytvorila diskusiu, a nie jednu, kedze ste mi tu prvu zrusili. Predmetom diskusie bola ponuka prace, prostrednictvom predaja parfemov firmy Essens. Jedna pouzivatelka napisala do komentu, ze ide o FEJKY. Takze si myslim, ze zrejme z toho dovodu ste mi zrusili moju diskusiu.
Tak pre ozrejmenie aby bolo jasne co je fejk.
Ked vyrobca vyraba a predava produkt, ktory je na nerozoznanie od originalu, dokonca pouziva jeho meno a znacku, vtedy ide o falsovanie produktu, co je slangovo nazyvane aj FEJK a je to trestny cin.
Firma Essens vyraba a predava parfemy, ktore maju originalne vonne esencie, predava ich vo vlastnom originalnom flakone, obale, po svojim menom a svojou znackou, cize nejde o ziadny FEJK!!
A este jedna vec: VONA SA NEDA PATENTOVAT! Vone firmy Essens sa inspiruju vonami svetovych znaciek, co si kto namiesa do flakonu, je to jeho vec, vona sa proste neda patentovat, tak to nejde.
Tak len na objasnenie pojmov. Dufam Admin, ze si toto precitate, som uplne rozculena, ze ste mi nepodstatnene zrusili moje diskusie. Ma to tu fakt uzasnu uroven, staci keby si clovek len trosku nastudoval pojmy. Dakujem a zelam Vam pekny den!

mawka
11. aug 2015

srdiecko, tu nejde o to, ze bol spomenuty FEJK, ale ze ty si porusila pravidla diskusie 😉 😀 tak ked si si uz nastudovala o (ne)patentovani vone a pekne nam vysvetlila, co je a co neni fejk, tak si nastuduj aj pravidla na modrom koniku 😅

lenulienka_m
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mawka
11. aug 2015

@lenulienka_m povedz mi, preco by som sa mala tebou zaoberat po tom, co si na mna vyletela ako hystericke tornado v IP?

ale kedze som mierumilovny clovek, tu mas link, citaj pravidla:

https://www.modrykonik.sk/rules/#forum

prego81
11. aug 2015

@lenulienka_m
takto strapnit samu seba 😀
uz sa tesim na IP...

lucy125
11. aug 2015

@lenulienka_m Tu sa nesmie ponukat praca ani nič na privyrobenie a pod.tymto si porušila pravidla a všetko sa zamyka.

naoi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mawka
11. aug 2015

@naoi jasnacka, uplne inteligentna 😀

naoi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mawka
11. aug 2015

@naoi toto bola prva veta, citujem: "No tak pani velmi mudra najmudrejsia premudrela, ked uz sa chces hrat na inteligentnu co vsetko vie, v prvom rade si nastuduj vyznam slova FEJK!"

neprislo ti nieco uplne rovnake? vies, ze ci si dala namahu a kazdej pisala osobitne alebo to proste len skopirovala 😀

mawka
11. aug 2015

@naoi ja som si dovolila dokonca napisat, ze prava dama si kupi pravy parfum, ktory jej vydrzi v kupelni aj vyse roka 😀 no to som tiez asi nemala, no.... 😕 😅 😀

emao
11. aug 2015

😀 😀 😀 😀

naoi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
prego81
11. aug 2015

@naoi
psssst, zakladatelka podla mna o pyramide este nevie 😕

naoi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
prego81
11. aug 2015

@naoi
neverim ze by tak okato ponukala kvalitne parfemy v kazdej druhej teme a potom sa este tak uprimne a horlivo rozculovala (vid uvodny prispevok). Je to naivka. Povedali jej ze ma predavat a nakecali jej frazy o kvalitnych parfemoch
Sa pozri na vyraz "pani velmi mudra najmudrejsia premudrela" :D

mawka
11. aug 2015

@prego81
@naoi
brainwashing skolenie. klasika. kozmetika, parfemiky, poistky, klikacky a tak daaaale 😅 😀 normalnemu cloveku to casom zacne vrtat v hlave. ostatni sa nepoucia asi nikdy.

prego81
11. aug 2015

@mawka
veru tak...je to smutne 😢

stary_ujco
11. aug 2015

@adeli79 sa tu pravdepodobne príde vyburit tiež, kedze jej akciu na aloe vera sirupy admon rovno vymazal, nieze len zablokoval...
Takto si ani nemôžem prečítať, čo dobrého mala na srdci.

Ale veď uz slečnu nechajte, nechala sa ojekabatit a naivne si myslí, že nájde ďalších takých ľudí. Kvalita tých bludov je asi taká, ako nekupis Hugo boss na rohu od olaskej ciganky.
Ps: ani poloviva originálov nestojí za deravý groš. Obyčajné vodičky s pekným logom v extra vyzerajucej flasticke.

mawka
11. aug 2015

@stary_ujco no presne. ako radsej si kupim za 50-60 e original a vydrzi fakt ze rok, pretoze ho staci dat decentne a voni nadherne a kolkokrat aj po osprchovani ako si striekat na seba napodobeninu lacnu, byt flakata a kupovat to 7x rocne. tym padom logicky ma to dokopy vyjde viac. a originaly sa daju zohnat aj v miniaturkach za super ceny, ak ma niekto potrebu mat parfemov doma viac. niekedy tu absentuje zdravy rozum a jednoducha matematika.