to nemá nič inšie na práci???mne sa to zda uplne choré,ale uplne 😝
no mne sa zda zasa chore, ak niekto nazve temu - "prosim, poradte", alebo "co mam robit?" vdaka normalnym nazvom viem, na co sa kto pyta a ci k tomu mam nieco do plena, alebo ani zatat 🙂
ja vela neprispevam,ale už mi premenovala tri temy,ktore podla mna mali vystižný názov, žiadne prosím poradte a pod...
dnes som dala prispevok Torta-Pavlova a už je premenovaný na Pavlova torta a to ma už dorazilo 😠
haloo tema vymazaná??? 😖
@katren
preco by sa nemalo o tomto diskutovat?????
podla mna by bolo fer, keby sa aspon skontaktoval s osobou co zalozila temu a dal navrh alebo napisal co sa mu nepaci....mne sa stalo, ze moje prispevky boli vymazane, lebo vraj obsah sa hodil do ip...to co je za volovinu....
tak isto som zadala otazku, ktoru mi vymazali bez UPOZORNENIA, az ked som sa ozvala co to ma znamenat, tak o 2dni mi prisla sucha veta, ze to nie je podla pravidiel...som ho-ju upozornila na mnozstvo takych otazok, ktore ale idu, tak preco moja nie...nato prislo, ze nestihaju vsetko sledovat...ako sorry, ale mam pocit ako by vymazavaci admini nemali ani 10rokov 😒
@vadimka tiež si myslim, hlavne to vymazávanie príspevkov je maximálne odveci. Ako chápem, že to chcu nejako ustriehnuť aby neboli hádky, ale tak raz keď niečo napíšem tak si za tým stojím. Veľakrát sa mi stalo že som čítala nejakú diskusiu a bolo to tak premazané, že som ani nechápala o čom to celé bolo, alebo zas vymažú iba niečo a to, čo by ešte trebalo tam nechajú.
Taktiež premenovavanie tém - už som sa stretla s takym prípadom, kde premenovali tému uplne odveci a daná diskusia sa potom uberala uplne inym smerom než aký bol zámer zakladateľky 🙄
a tiez vymazavanie kratkych sprav. su proste trapni nad trapnost. niektorej sa svojim nazorom znepacite a uz vas gumuje ako gumity gum z jednej rozpravky, co sa jej moj syn dlho bal... 😲 😲
@labelo mozes byt rada, ze ti temu nesprznila dotycna tortoanalfabetka na tortu pavlovovej ako prednedavnom na markize v telerane. a ta moderatorka ju teda riadne dodr.kala...
to by bolo vela roboty.. sem chodi vela ludi.. a preto je kazdemu jedno, co ti vadi a co si myslis, lebo aj ked sem prestanes chodit, nic sa nedeje.. ale aj tak neprestanes, lebo sem chodi vela ludi 🙂
@katren
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/calvin-klein-euphoria/ duchaplná diskusia 😉
tema "niaka praca na doma" ostane nepremenovaná,tema "čítali ste toto" nepremenovana,prosim poradte mi nepremnovana,je toto normalne? nepremenovana,predané spomienky atd atd.všetko nič nehovoriace názvy alebo tá prvá gramaticky zle..
neviem nájsť premenované temy,ale častokrat sa jedná len o synonymum pôvodneho nazvu,ktory gramaticky spravne bol...
a za ďalšie,su tu poviem desiatky konfliktov medzi predavajucimi a kupujucimi,ktore admin absolutne nechava na nich.nijak nezasahuje,nijak nepomôže.
však ono je jednoduchšie zamykať a premenúvať témy ako hladať pravdu.
@malinkaaninka
vieš čo včera som si naschval všimla jednu novu temu či ju premenuje a premenoval ju len v tej vete zmenil slovosled a toto sa mi zdaa choré prečo to robí,ja som dala raz temu "Hadanka" myslím,že dost vystižné a premenoval mi ju na "Ako je to možné" 😀
a aj tento založený prospevok som dala do Volna diskusia a po chvili mi to preradil na Modrykonik
@vadimka s tymto súhlasím, nakoľko mám vlastnú skúsenosť a keď som sa ich pýtala prečo sa tak stalo, dostala som odpoveď my nevieme. Čiže zrejme ani nevedia čo robia iba klikaju ako sa im chce. Také ako upozorniť urobili sme to a to z takého a onakého dôvodu u nich neexistuje. Aj som im to potom priamo písala, že čo sú to za adminov keď nevedia čo robia a ako MK funguje. To sa mi v živote na žiadnej inej stránke nestalo aby mi admin napísal ja neviem. 🤐
objasni blizsie