Som tu v podstate za moju zenu.Chodi sem na forum uz neaky mesiac ale az dnes sa odhodlala ze sa zaregistruje a napise.Prispevok sa jej niekde stratil a tak tu trochu pozeram ako forum funguje.
Mal by som zopar otazok na admina.
Chodim na ine forum[ohladom aut] a po prihlaseni mi odfajkne neprecitane prispevky a nemusim uz cumet po datumoch ktory prispevok bol odoslany do fora ako posledny.Je tu taka moznost?
A mam este otazku,ako sa po prihlaseni dostat na posledne prispevky?Konkretne ju zaujimaju prispevky sanatoria Helios a vzdy jej nacita prvu stranku este z roku 2006.
Dakujem za odpoved.M.
blinky, ked sa zena prihlasi, vzdy najde vyboldovane temy, ktore su nove (teda pribudli odvtedy, co nebola prihlasena) a ak nechces citat od prvej strany, klikni nie na nazov temy ale na posledneho prispievatela tak ako pise nevesta 😉
Dakujeme za pomoc a ako sa hovori.Kto sa nepyta je blby cely zivot a kto sa pyta je blby 5 minut.My sa radsej pytame stale 😉
blinky ... pekne si to povedal ... 😀
Keď kliknem na posledného prispievateľa, vyhodí mi len úplne posledný pridaný príspevok, ak od môjho posledného prihlásenia pribudli v téme napr. 3 strany, aj tak sa musím vracať a hľadať, kde som naposledy čítala. Dá sa nejako v téme označiť, kde som skončila a aby sa mi zobrazili všetky neprečítané príspevky?
adik nie, bohuzial to nie je mozne
Blinky, na posledne prispevky sa dostanes tak, ze kliknes na ten datum pri teme, napr pri tejto na dnes o 01:07... nie na nazov temy... 😉