Prechod zo Samsungu do iPhone

iva33333
29. nov 2024

Zdravim..Vy co ste mali samsung,alebo iny tel s androidom..Ako ste znasali prechod na I phone?Viem,ze to ma minusy,napiste skusenosti..Dakujem

123kika1234
29. nov 2024

Ja som mala Samsung Galaxy s22 a prešla som na iphone, najprv len kvôli airtagom. A v pohodičke

vanilkovazmrzka
29. nov 2024

Ja nerozumiem preco niektori ludia maju pocit, ze na prechod na ios potrebuju nejake skolenie alebo novu maturitu 😂 ios je user friendly, intuitivny a lahky aj pre najvacsieho debila.

iva33333
autor
29. nov 2024

@vanilkovazmrzka No ved prave..Vsade same recenzie ,ake je to neprakticke a aka zasadna zmena..Tiez si myslim,ze to nieje take strasne

really8
29. nov 2024

@iva33333 ake minusy?

biglovemom
29. nov 2024

Zvyknes si rychlo neboj😊

ivka225
29. nov 2024

Prešla som v 2018, zvykla si asi za týždeň a už nikdy sa k Androidu nechcem vrátiť.

kitycat
29. nov 2024

Mne tam chyba predikcia pisania.
Na starom androide som mala casto pouzivane slova ci frazy, predikciu slova podla pisana... na iphone musim pracne pisat kazde jedno slovo, otras. Vobec mi to nevyhovuje

iva33333
autor
29. nov 2024

@really8 Len co som pocula,ze system IOS (iphone) nepodporuje niektore hry, I phone je vela platenych appiek,klavesnica,ze prepisuje a stale opravuje slova,problem je s prenosom fotiek,ci uz z mobilu na mobil,alebo do compu..Hore nieje lista,kde je wifi,blutouth,hlasitost..ze vsetko je zdlhavejsie,kim sa k niecomu pretukas..Tak som pocula..Chcem prejst na I phone tak preto sa pytam

iva33333
autor
29. nov 2024

@kitycat Aky mate I phone? Ako foti?

slovakboy
29. nov 2024

@iva33333 najväčšia výhoda iPhone je ochrana pred vírusmy. Aj nabúrať do iPhone sa nedá len tak ľahko. 90% vírusov je v androide a len 10% v iose. Na druhu stranu ma aj preto iPhone menej aplikácii lebo všetky musia mať certifikát.

3petka
29. nov 2024

@vanilkovazmrzka tiež som toho názoru. Ja som práve zmätená keď má niekto poprosím nastaviť niečo na androide. Idem zosaliet.

sisaka
29. nov 2024

@kitycat možno v slovenčine? V angličtine mi to normálne ukazuje

sisaka
29. nov 2024

@iva33333 hlásim sa k “debilom” ktorým vyhovuje iPhone a iOS, neznášam Microsoft, príde mi tam všetko nelogické a vkuse sú tam s niečim problémy.
Ako sa prechádza z Android na iPhone netuším, keďže taký telefón som nikdy nemala a skúšala som ho len u kolegov.

rebi789
29. nov 2024

@iva33333 ja som prešla z androidu na iphone a môžem len chvalit a odporucit 🙂

really8
29. nov 2024

@iva33333 vsetko blbosti.

olimuc
29. nov 2024

IPhony su blbovzdorne, ak urobis jailbreak mas vsetko zadarmo co uz cinania stihli nakopirovat, opravovanie slov … moj neopravuje nic. Ani nic neponuka. Firemny mam zatial Android a mam z neho nervy …

vanilkovazmrzka
29. nov 2024

@3petka ano moja mama je na to expertka, furt mi to da do ruky ze nieco som nastavila zmen to. Ja mam iphone uz roky, v zivote som nemala problem tam nieco najst a nastavit do minuty, android ked sa mi dostane do ruk tak mam chut ho vyhodit oknom. Preluskat sa tristo zalozkami v menu, podstrankami v menu, na desiatich miestach milion podobnych ale roznych nastaveni a vo finale vlastne ani nevies co chces nastavit a toboz to este niekde v menu najst 😀

monciika
29. nov 2024

Ja nemám iphone ale mám ipad a mobil Samsung a na ten ipad som si zvykla ale som viac naučená na Android, celý život ho mám 😀 ale ináč pohoda. Jediná vec, ktorá mi vadí je, že na ipade na klávesnici nemám predikciu písania ako už bolo spomínané aj vyššie. Neviem klávesnicu tak nastaviť ako ju mám na Androide nastavenú. To jediné je u mňa mínus..

kitycat
30. nov 2024

@sisaka no len ja by sim rada aj tu slovencinu 😃 alebo CIARKA a BODKA na prvej strane a nie makven a dlzen, to uz co je 😭 teraz mi spravilo aktualizaciu, smajlici velki na pol obrazovky a ide mi vypalit zrak 😀
@iva33333 mam 13mini, myslym, ze posledny z rady tych mensich, teraz uz robia do ruky tehly ludom, co maju ruky ako lopaty 😀

nikasmile
30. nov 2024

@vanilkovazmrzka no ja mám práve toto naopak....je to presne o tom, načo sme zvyknutí, keď mi dá muž do ruky iphone, tak iba nadávam a tiež mu to hodím späť, že sa tam nedá nič nájsť, je to normálne, keď sme na niečo zvyknutí a dostaneme do rúk niečo iné. 🙂