Prechod z iPhone 14 Pro na iPhone 16 Pro

monulik5
26. nov 2024

Ahojte
Chcela by som sa spýtať , tí , čo máte skúsenosti , či sa oplatí prechádzať z iPhone 14 pro na iPhone 16 pro
Sú tam nejaké citeľné rozdiely ? Alebo ešte vydrzat a nechať si 14tku 🙂

chrobak7
26. nov 2024

@monulik5 Jasné, IP 16 komunikuje rýchlosťou svetla.

Spíš si, ktoré aplikácie v súčasnom mobile používaš a ktoré funkcionality ti chýbajú, ktoré už sú v IP 16. A potom si povedz,či ti stojí za to, vysoliť 1000 EUR a viac, za nový mobil.

Ak nevieš, čo s peniazmi, tak si ho kúp. A nezabudni poslať 5 € aj na nejaké dobročinné účely.

mistymay33
26. nov 2024

Podla sa neoplatí kupovať 16 pro ak máš 14 pro. Nečakaj nejaké zázraky... prevratné oproti tvojmu telefonu tam nie je.

elanor
26. nov 2024

a co mam povedat ja 😀 mam este stare male SE z 2016teho 😀
poskulujem sice po tom SEcku co ma byt nove na jar, ale za tu cenu, ze fuuu, asi si iba v servise necham vymenit baterku na tom starom a bude stacit 😀 vramci moznosti facha celkom dobre a nic take extra nepotrebujem 🙂

gypsomilka
26. nov 2024

Je to tak. Ak nevies kde dat € tak kup. Ale nebude tam nic specialne.
@elanor ved SE je super. Ja som ho mala strasne rada. No muz mi kupil 14tku a SE som posunula dalej.

elanor
26. nov 2024

@gypsomilka ved toto, take male, sikovne. A ja mam navyse strasne krpate ruky (dlane, prsty). Ja ani vacsi telefon neviem drzat 😀 😀 😀

lenkasarka
26. nov 2024

@monulik5 tiež rozmýšľam,že kúpim 16.

lenka.25
26. nov 2024

Ja mám 14 pro max a nad 16 - tkou ani neuvažujem . Nevidím na nej nič , prečo by sa mi oplatilo meniť . Ešte ani tie farby sa mi nepáčia