Ahojte
Chcela by som sa spýtať , tí , čo máte skúsenosti , či sa oplatí prechádzať z iPhone 14 pro na iPhone 16 pro
Sú tam nejaké citeľné rozdiely ? Alebo ešte vydrzat a nechať si 14tku 🙂
Podla sa neoplatí kupovať 16 pro ak máš 14 pro. Nečakaj nejaké zázraky... prevratné oproti tvojmu telefonu tam nie je.
a co mam povedat ja 😀 mam este stare male SE z 2016teho 😀
poskulujem sice po tom SEcku co ma byt nove na jar, ale za tu cenu, ze fuuu, asi si iba v servise necham vymenit baterku na tom starom a bude stacit 😀 vramci moznosti facha celkom dobre a nic take extra nepotrebujem 🙂
Je to tak. Ak nevies kde dat € tak kup. Ale nebude tam nic specialne.
@elanor ved SE je super. Ja som ho mala strasne rada. No muz mi kupil 14tku a SE som posunula dalej.
@gypsomilka ved toto, take male, sikovne. A ja mam navyse strasne krpate ruky (dlane, prsty). Ja ani vacsi telefon neviem drzat 😀 😀 😀
@monulik5 tiež rozmýšľam,že kúpim 16.
Ja mám 14 pro max a nad 16 - tkou ani neuvažujem . Nevidím na nej nič , prečo by sa mi oplatilo meniť . Ešte ani tie farby sa mi nepáčia
@monulik5 Jasné, IP 16 komunikuje rýchlosťou svetla.
Spíš si, ktoré aplikácie v súčasnom mobile používaš a ktoré funkcionality ti chýbajú, ktoré už sú v IP 16. A potom si povedz,či ti stojí za to, vysoliť 1000 EUR a viac, za nový mobil.
Ak nevieš, čo s peniazmi, tak si ho kúp. A nezabudni poslať 5 € aj na nejaké dobročinné účely.