Prechod z iOS na Android - skúsenosti

akrobrab
5. dec 2023

Ahojte,

idem menit telefon, moj starucky iPhone SE uz pomaly dosluhuje.

Rozhodujem sa medzi iPhone 11 alebo 12 (nie Pro) a Samsungom S20 alebo S22. Ja len telefonujem, whatsappujem, googlim, fotim a sem-tam urobim video.

Je tu niekto, kto po dlhych rokoch prechadzal z iOS na Android? Ako ste si zvykli? S iOS som velmi spokojna, ale Samsungy maju vraj trosku lepsi fotak, tak vaham, ci skusit alebo kupit dalsi iPhone (zas by mohlo byt pekne mat po rokoch nejake vlastne zvonenie 😀).

cookie29
5. dec 2023

ja neviem, otazku som si nepolozila. Mam Iphone, a teda kludne poviem ze fotka aj z mizerneho samsungu je lepsia...

t1nusa
5. dec 2023

@akrobrab ja by som už do Androidu nešla, raz som to urobila keď som prechádzala tiež z iPhonu SE na Samsung a neskôr na Xiaomi, ale opäť som sa vrátila k iPhonu, IOS mi vyhovuje viac a celkovo funkčne aj dizajnovo sa mi viac páči Apple, čiže záleží na tebe ktorý operačný system sa ti viac pozdáva

t1nusa
5. dec 2023

@akrobrab ešte dodám, že vlastné zvonenie si vieš dať aj na iPhone 😌

vanilkovazmrzka
5. dec 2023

#teamjablko ✌️😀

Tak ti poviem, ze ked som dostala novy sluzobny samaung, trvalo mi dost dlho, kym som nasla ikonu stiahnutej aplikacie. Vlastne som ju ani nenasla, musel mi niekto povedat.

A ja teda nemam pocit, ze by iphone fotil zle. Portretovy rezim a cinematic mode 👌

azzflo
5. dec 2023

Ked sa rozhodujes medzi tymito modelmi, urcite chod od Apple. S20 aj S22 mali problemy s procesorom - prehrievanie, katastrofalna vydrz baterky. Zatial co pri tychto Iphonoch su to prave tie spolahlivejsie generacie. Keby si sa rozhodovala medzi S23 a Apple, tak potom S23.

akrobrab
autor
5. dec 2023

@t1nusa
@vanilkovazmrzka Ved toto. Manzel ma Samusng a ja s tym doslova neviem robit.. 🙈 ale hovorim si, ze by som si zvykla.. 😅

akrobrab
autor
5. dec 2023

@azzflo Dakujem, presne to som citala aj ja, ale ze sa prehrievaju najma pri hrach a tie ja nehravam vobec.. Ktory by si si vybral - 11 ci 12?

jj298
5. dec 2023

To si este niekto dava vlastne zvonenia? Pytam sa ako clovek co ma na mobile tichy rezim od roku 2010.😀

akrobrab
autor
5. dec 2023

@cookie29 A ktory mas, prosim?

akrobrab
autor
5. dec 2023

@jj298 😀 😀 😀 Ja by som si dala.

jj298
5. dec 2023

@akrobrab ja mam 11, manzel 12. Je to uplne to iste. Akurat jeho sa mi zds trosku tazky, rozmerovo su na tom rovnako. Akurat som si vsimla ze 12 ma nejake funkcie s fotkami, ktore 11nema. Asi by som to nepouzivala, len viem ze tam ide cosik robit, ze ti vie vybrat postavy z fotky (a mozno dat do inej fotky).

azzflo
5. dec 2023

@akrobrab Zobrala by som 12 uz len skrz dlhsiu podporu a novsi procesor 🙂

akrobrab
autor
5. dec 2023

@jj298 Fuha, tak to vzivote nevyuzijem. 🙈

vanilkovazmrzka
5. dec 2023

@jj298 to s vykopirovanim postavy z fotky by malo ist aj tebe, po nejakom sw update to islo aj na mojom starsom iphone… niezeby som to niekedy vyuzila 😅

vanilkovazmrzka
5. dec 2023

@akrobrab zvyknut si zvyknes 🙂 len… naco 😅

cookie29
5. dec 2023

@akrobrab ja mam tusim XR uz ma zo 3-4 roky. Ale znamy ma Samsung, tiez uz starsi a ked fotime rovnake veci, napriklad nase deti a vymiename si foto, tak tie jeho su lepsie a neporovnatelne

akrobrab
autor
5. dec 2023

Tak som si objednala zelenu 12tku, snad budem s fotakom spokojna a nastavim si aj vlastne zvonenie. 😅

neznamy786
15. dec 2023

Dlhé roky som mal iphon, a tiež som hovoril ze je to najlepší mobil aj bol, ale už je lepší samsung galaxi s23 ultra na ktorý som prešiel, dokonca vyhral tento rok za najlepší smartfón roka, takže ten by som odporúčal, a ma najlepší zoom a nemá vo foťáku konkurenciu 👍 ale je dosť drahý ale keď si to dáte na splátky úplne pohodičke

neznamy786
15. dec 2023

@cookie29 aký mizerný samsung? sak tento rok vyhral a samsung s23 ultra je najlepší telefón a nemá konkurenciu