Chodíte von keď 27stupnov okolo jednej alebo tretej? Byvam na Orave a teda ráno 11 stupnov o 8mej a potom skoro 30. Dakujem
Jasne 27stupnov nie je tak veľa. Včera Som pri takej teplote bola behat
Pri 27 stupňoch som bola vonku celý deň, nezaujima ma či je 12, 14, 16 hod.
Choď kedy je tebe príjemne.
chce sa ti? dieta ti vydrzi ? odpovedz si na tieto dve otazky , a mas odpoved ... nechapem, naco ti bude nazor druhych
@simona1306 A čo, že sa pýtam. Je normálne že si človek pýta radu.
@kika541996 ja nenávidím teplo, takže nechodíme von počas dňa keď je teplo. Chodíme von okolo 5-6-7 keď už nesvieti slnko a nie je také teplo.
Takže, ak ti nevadí teplo a slnko, tak choďte. Samozrejme pred slnkom sa treba chrániť, či už s krémom, slnečníkom či s clonou na kočiar.
Ale ak ti vadí teplo, tak kľudne choď von vtedy keď ti to bude príjemne. A sr@ť na ostatných.
Ak by aom zila na orave, nechodila by som v 27 stupnoch na obed von. Ja zijem v BA, kde mame 27 rano a pre mna uz je to prijemna teplota😂 takze chodime. Vyhybam sa priamemu slnku a ked je vonku nad 32-33 stupnv, zacinam sa vyhybat aj vonkajsku😂
@kika541996 27? To nie je vela. Ale skor si zvaz ako silno svieti slnko (na poludnie ked ti svieti na hlavu je to na upal). Ak ste “svetlokozci” tak na obed isto radsej natriet kremom so SPF a na hlavu klobuk. A voda v batohu/kociku. Ja som dostala upal v marci (!!!) stacilo ze silnejsie svietilo slnko, holt telo nebolo pripravene. Paradoxne dovo pri mori davam v poho 😀
No keď Ti to pomohlo, ja rada chodím von, aj keď je vonku 30 a viac stupňov, ani deťom to nevadí...
@kika541996 vsak ale aka rada ? kazdy clovek znasa teplo inak ... ked ti polovica zien povie ze chodi a polovica nie tak co akoze spravis ?
@simona1306 A veď čo sa rozčuluješ..
pre mňa teplota nemá vplyv na prechádzku....