Prebaľovací kútik v Eurovei

tetahavhavka31
9. jan 2016

Nebolo by lepšie keby prebalovacie kútiky otvarali iba mamičkám s deťmi pred mesiacom som zažila vec síce nemám dieťa ale nasralo ma to dvere na prebalovačke otvorené a tam chalan ktorý sa opieral o prebalovaci pult a mal pustené pesničky ked som to povedala sbs tak mi povedali že čo s tým oni majú

sissy27
9. jan 2016

@tetahavhavka31 a vieš si predstaviť situáciu, že potrebuješ prebaliť dieťa a ešte máš cez celé nákupné centrum utekať na informácie pre kľúč alebo zháňať kompetentnú osobu ? a čo ak ten kľúč zabudne niektorá mamička vrátiť? neviem aký bol problém mladíka požiadať, aby daný priestor uvoľnil... a sbskár s tým fakt nič nemá, toho by ma ani nenapadlo osloviť... nabudúce zavolaj asi rovno políciu alebo kukláčov... 🙄
a fakt, že toto si zažila pred mesiacom a doteraz si sa s tým nevysporiadala, je tiež na zamyslenie...

pribinak
9. jan 2016

Diskriminujes oteckov ;)

dominika6
9. jan 2016

A co ak potrebuje ist ocko s malou dcerou na wc?...na damske,na panske..
Hm?..
Alebo mamicka so synom?

esterba
9. jan 2016

@tetahavhavka31 tak bud rada, ze ti v avione pan sbskar neporozpraval, ako chodi pravidelne kontrolovat prebalovaciu miestnost, lebo si tam obcas chodia pospat bezdomovci :-/

stardust
9. jan 2016

no a? Nechapem tvoj problem. Usta mas, mohla si mladika poziadat, aby ti uvolnil miesto alebo podat pisomnu ziadost na vedenie nakupneho centra, aby mali prebalovaci kut uzamknuty. Pravdepodobne by si sa u nich o mesiac zase stazovala, ze si sa musela trepat cez cele centrum po kluc.