Nebolo by lepšie keby prebalovacie kútiky otvarali iba mamičkám s deťmi pred mesiacom som zažila vec síce nemám dieťa ale nasralo ma to dvere na prebalovačke otvorené a tam chalan ktorý sa opieral o prebalovaci pult a mal pustené pesničky ked som to povedala sbs tak mi povedali že čo s tým oni majú
Diskriminujes oteckov ;)
A co ak potrebuje ist ocko s malou dcerou na wc?...na damske,na panske..
Hm?..
Alebo mamicka so synom?
@tetahavhavka31 tak bud rada, ze ti v avione pan sbskar neporozpraval, ako chodi pravidelne kontrolovat prebalovaciu miestnost, lebo si tam obcas chodia pospat bezdomovci :-/
no a? Nechapem tvoj problem. Usta mas, mohla si mladika poziadat, aby ti uvolnil miesto alebo podat pisomnu ziadost na vedenie nakupneho centra, aby mali prebalovaci kut uzamknuty. Pravdepodobne by si sa u nich o mesiac zase stazovala, ze si sa musela trepat cez cele centrum po kluc.
@tetahavhavka31 a vieš si predstaviť situáciu, že potrebuješ prebaliť dieťa a ešte máš cez celé nákupné centrum utekať na informácie pre kľúč alebo zháňať kompetentnú osobu ? a čo ak ten kľúč zabudne niektorá mamička vrátiť? neviem aký bol problém mladíka požiadať, aby daný priestor uvoľnil... a sbskár s tým fakt nič nemá, toho by ma ani nenapadlo osloviť... nabudúce zavolaj asi rovno políciu alebo kukláčov... 🙄
a fakt, že toto si zažila pred mesiacom a doteraz si sa s tým nevysporiadala, je tiež na zamyslenie...