Dobry den. Uz mesiac odkladam cestu pre psa, kedze opatrenia su ake su. Presiel by som tak 3 okresy.
Ale uz ozaj sa musi ist pren.
Chcem sa spytat ci je mozne ist a preukazat sa samozrejme neg. testom a zmluvou o kupe psa?
Ma prosim niekto skusenost?
Dakujem
Skusenost nemam, ale ak ta nahodou policajti zastavia a nebudu uspokojeni kupnou zmluvou tak im povedz ze ides na letisko, leti ti lietadlo na zanzibar a hotovo. Aby bolo jasne ja opatrenia dodrziavam ako len vladzem, nic nebojkotujem, ak treba budem v rusku aj spavat len aby toto cele uz konecne skoncilo, ale aby si ini lietali do exotiky a ja by som si nemohla ist pre svoje stena, ktore som si kupila a moja rodina sa nanho tesi a chceme si ho uzivat a vychovat, tak to teda nie. Je nezmysel, aby si sa ty triasol prejst tri okresy nalozit psa na hranici a pakovat sa domov zatial co niekto sa presuva hore dole po letiskach a exotickych krajinach. U mna by bol ten psik uz mesiac doma.
Kupa psa nie je vo vynimkach, zmluva nepomôže.
Inak súhlas s prispevkom vyššie, nelogicke opatrenia, že človek nemôže po tovar, alebo psika, keď sedí len v aute prakticky.
@rooberta lepšie by som to nepovedala...
Ja sice skusenost nemam, ale kazdy tyzden jazdim do BA, prechadzam ce zvela okresov, este nas nezaatavili ani raz, raz sice stali u cesty, ale nezaatavili..ja by som to aspon skusila...ved ked tak vas otocia
My si predávame psíkov na hraniciach keď idú od nás z utulku do nového domova do CZ, je to bežná vec a policajti s tým nemajú problém.
Starostlivosť o domáce zvieratá je výnimka. Je to tvoje zviera, s negatívnym testom môžeš.
Urcite pes nie je vynimka pri ceste cez hranicu...ak sa tam aj dostanes, cestou spat registracia ehranica a karantena 14dni...