Ľudí dosť dobrá. Či už som bola sama sebou..alebo som sa snažila moc prispôsobiť. No potom som bola veľmi vyčerpaná.
Neviem čo robím zle. Proste už som sa radšej uzavrela a nemám chuť mať s ľuďmi priateľstva lebo sa bojím ..že znovu bude zas niečo na mne zle .
Ja som sa prijala , som aká som . Niekedy mi to je ľúto . S týmto som prechádzala celé detstvo, dospievanie.
Možno to bola moja skúška len ten hore vie.
Alebo som z inej planéty 🙈
Vôbec sa netráp pre to čo si myslia ľudia. Nepoznajú tvoj príbeh. Každý človek je jedinečný. A taká aká si si darom pre tento svet. A pre každého kto ťa bude chcieť spoznať a prijať.
bud takym clovekom akeho by si ty sama chcela stretnut a travit s nim cas.
nikdy nebudes dobra pre vsetkych. nikdy ani keby si bola matkou terezou a neviem kym vsetkym. kazdy ma svojich kritikov. a cim uspesnejsi clovek tym ich ma viac. tvoj zivot nie je o tom byt dobra pre vsetkych ale byt najlepsou verziou seba samej.
nie si zmrzlinarske auto aby si robila vsetkym radost.
Nemala by si byt zavisla na pozornosti ostatnych. Ak si spokojna ty sama so sebou, moze ti byt jedno, co si myslia ini
Koľko máš rokov? Príde mi to z extrému do extrému... Akoby si sa ešte len hľadala. Myslím si, že to chce len čas, zistiť, v akej pozícii sa cítiš dobre. Lebo "byť sama sebou" by ťa nemalo vyčerpávať...🤷. V tomto prípade sa asi len tváriš, že si sama sebou 🤷🤷🤷. Nech už to znamená čokoľvek.
Presne viem ako sa cítiš,tiež som sa uzavrela,vždy som bola veselá, vtipná pravdomluvna,rokmi sa to zmenilo lebo ľudia nemajú radi pravdu tak som vždy vyšla z toho ako najhoršia ja.Uzavrela som sa,oči zosmutneli,dusim v sebe a potom proste prepinak a vysycim a som ešte horšia.Momentalne mám rozhnevanu celú muzovu rodinu,je mi to ľúto,ale mne sa na duši uľavilo po x rokoch.
Preco si nebola dost dobra, dovod?
Velmi vseobecne. Mozno si to len nahovaras.
Bud sama sebou. Ak si najdes priatelov, ktori ta budu akceptovat taku, aka si, bude to len dobre. A ak si ich aj nenajdes, nebudes na tom o nic horsie, nez teraz, akurat sa nebudes musiet pretvarovat. Drzim palce 🙂
Podľa čoho to hodnotíš? Prečo si to myslíš? Možno to vôbec nie je tak ako sa ti zdá. Napíš mi správu, môžeme sa o tom porozprávať a pomôžem ti zmeniť pohľad na vec.
Prvý krok si už spravila, prijala si samu seba 😊 to je najdôležitejšie. Rada buď sama sebou je hlúposť rovnako ako robiť veci ktoré ti nevyhovujú len aby si "zapadla". Skús nájsť nejaký kompromis, napríklad 80 percent autentická, 20 percent prispôsobenie okolnostiam a uvidíš ako to bude fungovať.