Pre koho sú vhodné čižmy?

petuska7792
25. nov 2022

Poradte, pre koho sú vhodné čižmy? Chlapec alebo dievča? vek: 6 rokov
Nevieme sa dohodnút ...

pribinak
25. nov 2022

@petuska7792 dievča

anjelicek26
25. nov 2022

Dievcatko, kvoli tej kozusine

ukulela
25. nov 2022

Dievcenske

lydia13
25. nov 2022

@petuska7792 dievčenske kvoli kozusine, chlapcenske kvoli modrej farbe??? Nie je to jedno? Hlavne, nech sú teplé a pohodlne..

anjelicek26
25. nov 2022

@lydia13 dcera ma aj modre aj cierne cizmy... o to nejde...tie "pom-pom" z kozusiny na boku robia taky ten zensky jemny nadych, synovia by mi to neobuli...

petuska7792
autor
25. nov 2022

@anjelicek26 no práve moj syn si ich vybral a tvrdí, že sú chlapčenské 🙂 Na stránke sú v sekcii unisex.

petuska7792
autor
25. nov 2022

@lydia13 no práve moj syn si ich vybral a tvrdí, že sú chlapčenské 🙂 Na stránke sú v sekcii unisex. Len nechcem aby sa z neho potom niekto smial že nosí dievčenské čižmy deti sú strašné v dnešnej dobe :/

jasminet
25. nov 2022

su dievcenske, ale ked si ich on vybral, tak mu ich kup...

viera77
25. nov 2022

Vidím krásne dievčenské čižmy...aj keď sú v modrej farbe.

anjelicek26
25. nov 2022

@petuska7792 tak je tam genialne tepla kozusina, ja ho chapem...skus najst 2-3 velmi podobne, ukaz mu vsetky tri a potom nech si vyberie... moji ficia na kimberfeel snehuliach, tiez maju mega kozusinu... mladsi ma napriklad tieto ... ak sa mu ale pacia, to je to najdolezitejsie.

viera77
25. nov 2022

@petuska7792 Je to predajňa Deichmann? Tá je predsa rozdelená na dámsku, pánsku, dievčenskú a chlapčenskú časť...alebo sa mýlim?

irusa
25. nov 2022

Dievčenské

petuska7792
autor
25. nov 2022

@viera77 no práve toto bolo pri chlapčenských :D

lydia13
25. nov 2022

@petuska7792 ak si ich vybral určite mu ich kup a nenechaj sa odradiť.. tie deti sú zlé práve kvôli rodičom, ktorí by sa vysmiali aj svojmu vlastnému synovi, ak by chcel pod stromček 5 autíčok a 1 bábiku.. zabúdame na to, že voľakedy muži nosili sukne a ženy mali zakázané nosiť nohavice..

zitaje
25. nov 2022

Ak sa mu páčia, ber.
Môj syn má obľúbenú farbu fialovú, a čo? Nie je nijak zženštilý ani nič také. Tieto pokojne môžu byť aj chlapčenské podľa mňa, veď keď sa jemu páčia, je to ok. Iné by bolo, keby sa páčili tebe a jemu nie 🙂

viera77
25. nov 2022

@petuska7792 Tak to je zvláštne...takéto čižmy si vyberajú moje dievčatá a osobne ich aj ja považujem za dievčenské. Na stránke Deichmannu tieto modré ešte nie sú v ponuke, ale stačí si pozrieť typy dievčenskej a chlapčenskej zimnej obuvi: kožušinka z vonkajšej strany - dievča, bez kožušinky - chlapec.

ckocka
25. nov 2022

Celý život si kupujem pánske parfémy. Našťastie sa už nikoho nemusím dovolovať.

petuska7792
autor
25. nov 2022

@lydia13
@zitaje
Ďakujem Vám, presne takýchto rodičov nie je veľa, ja som mu ich chcela hneď kúpiť nakoľko fakt je presvedčený že sú chlapčenské a ideálne preňho a práve kožušina sa mu na nich páči 🙂

sense
25. nov 2022

Ťažko povedať, kvôli štýlu dievča, kvôli farbe chlapec. Moja dcéra by ich napr nenosila
Ale ak by si vybrala aj čisto chlapčenské tal by som jej ich kúpila, ona ich bude nosiť.
Takže ak ich syn chce a bude ich nosiť tak mu ich kup

jaond19
25. nov 2022

Ak taketo cizmy pre chlapca, riesila by som ako si ich obuje pri nohaviciach. Nosi slim rifle? Potom ok. Pri sirsich dzinsoch, nohaviciach alebo joggeroch si taku obuv predstavit neviem ako by to tam vyzeralo pozastrkovane... takyto typ ciziem nosi dcera lebo nosi obtiahnute leginy/jeginsy....

stanulienkat
25. nov 2022

Dievca. Aj ked 6 rocne deti to nebudu riesit.

negymama
25. nov 2022

spredu ako chlapcenske, zboku tie male kozusinove gulky robia dievcensky dojem. Ale nevidim dovod nedat to clapcovi. kludne nech ich nosi, spod oteplovakov i tak bude vidno len ta hnedo modra spica.
Moj syn ma 11 rokov a toho roku si vybral clenkove zimne topanky, sice chlapcenskeho strihu, ale tmavobordove s ruzovym pasikom. Tiez neriesim, dokonca mu ich chlapci v skole pochvalili, ze su pekne. Mnohym chalanom sa pacia aj "dievcenske" farby, niekedy len okolie z toho robi vedu.

miadi
25. nov 2022

Kup a priprav si daky odpich keby sa mu Niekto smial . Volakedy Chlapi nosili cizmy z ozajstnej kozusiny . Eskimaci Mozno este nosia . Mne sa zda ze Conan barbar mal tiez dake kozusinove, Proste nech ich sebavedome ubezpeci ze su ok . Pre mna zas modre nie je ze “len”chlapec 😁modra sa velmi hodi blondynkam. Pridu mi take komixove ze daky superhero by ich mohol mat .

zobaka
25. nov 2022

pre dievča, je to dost načančané s kožušinkou pre chlapca

deginko
25. nov 2022

Pre dievča

lusyyy36
25. nov 2022

Dievcenske sú. Inak, zo je aka znacka? Ja som také iste dcere kupovala na zalande

miadi
25. nov 2022

@anjelicek26 tie tvoje co ma tvoj syn na mna posobia dievcenskejsie ako tie Original autorkyne 😂Asi ze ta kozusina vyzera realnejsia a mà dlhe chlpy. Tie co mà ona to ani nevyzera ako kozusina ale daka dekovina ( ale nemam nic ani proti vkusu tvojho syna su ok)

anjelicek26
25. nov 2022

@miadi v poho 😂 ma modru bundu presne taku a aj oci, tak to pasuje jak rit na serbel pre neho 😂 Ja to kozusina, nazivo su pekne.

koniarova
25. nov 2022

Ako si ich chlapec obuje na rifle, nohavice? Veď to bude divné. To chce elastické nohavice k nim.

ivangeline
25. nov 2022

Za mna dievca.