Pravidlá bazára

katarina111
14. sep 2017

Dostala som správu, že inzerát nespĺňal niektoré z pravidiel bazára, preto bol zmazaný. ale neviem kde nastala chyba, prosím poraďte 🙂
tu je znenie inzerátu:
Stále pekné kožené čižmičky, aj parádu spravia, len lesklá časť na zhybe sa tročku opukala, inak sú bez chýb. Vnútorná dĺžka je 18,5-19cm. Tažšie sa to meralo. Veľkosť písaná je 30. Sú peknej tmavofialovej farby. Overená značka Richter.
???
Ďakujem za radu 🙂
Katarína

catherinah
14. sep 2017

Ake boli fotky?

katarina111
autor
15. sep 2017

obyčajné, pofotené mnou...

cristi
15. sep 2017

V nadpise nebolo slovo, nie co ako, pekne ,krasne?

katarina111
autor
15. sep 2017

@cristi veď práve, že nie...naozaj nechápem ☹ nadpis bol: Kožené čižmičky na zips

cristi
15. sep 2017

mne raz stopli inzerat , ale mala som pisany aj dovod stopnutia...skus este raz nahodit tovar do bazaru,tak ako bol povodne.

0silvia0
15. sep 2017

@katarina111 možno si mala zlú kategóriu, ťažko povedať, keď nevieme čo ti admin napísal. Čo si mala napísané pri zmazanom inzeráte? Inzerát nájdeš v zmazaných inzerátoch...

katarina111
autor
15. sep 2017

@0silvia0 toto mi prišlo...Ahoj,
tvoj inzerát nespĺňal niektoré z pravidiel bazára, preto bol zmazaný. Vďaka dodržiavaniu pravidiel sa všetkým v bazáre lepšie nakupuje a predáva. Dôvod vymazania nájdeš priamo v tvojom inzeráte: Kožené čižmičky na zips.
Ďakujem za porozumienie.

katarina111
autor
15. sep 2017

@0silvia0 a potom toto: V inzeráte si ponúkala tovar, ktorého predaj nie je na koníku povolený. Dodržuj platné zákony, autorské práva a neponúkaj tovar, ktorého predaj je na koníku zakázaný. Viac o nepovolených inzerátoch sa dočítaš tu.

cristi
15. sep 2017

a v tych nepovolenych inzeratoch sa ti nic na ten tvoj nehodi? nie je nahodou duplicitne nahodeny?

katarina111
autor
15. sep 2017

@cristi práveže nie...som z toho jeleň ☹ a aj smutná zároveň.

cristi
15. sep 2017

to je potom takto tazko radit...😒

catherinah
15. sep 2017

Mozno sa len niekto pomylil. Kvoli takej hovadine si smutna??
Normalne nahod este raz. Fotky dobre viditelne, nerozmazane a zarad do spravnej kategorie.

0silvia0
15. sep 2017

@katarina111 prečítaj si pravidlá bazára a možno tam nájdeš odpoveď:
https://www.modrykonik.sk/rules-bazaar/

Ja tipujem, že kvôli tomu, že tam píšeš, že tovar je opotrebovaný a to pravidlá nepovoľujú poprípade si tam doplnila nejaké výkričníky, smajlíky alebo nepovolené znaky. Nahoď si ho ešte raz poprípade napíš adminovi nech ti vysvetlí, všetky postupy nájdeš v pravidlách.

katarina111
autor
15. sep 2017

@catherinah Ja som smutná, že je to potom čistá buzerácia...admin si to asi ani neprečíta a rovno zablokuje...inzerát je zaradený v sekcii čižmy a zimná obuv, žiadne smajlíky ani výkričníky ani veľké písmená. Najviac ma mrzí to, že fotky som už v PC zmazala, tak to musím nafotiť znovu a to je robota navyše...a ani mi to neponúka tú možnosť, že po oprave to bude možné odblokovať ☹ sa na to asi vykašlem ☹